Home - Články - Měsíční horoskop na prosinec 2017

Měsíční horoskop na prosinec 2017

vloženo 30. 11. 2017
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na prosinec 2017

Vstupujeme do posledního měsíce roku 2017! A my jsme pro vás připravili poslední letošní měsíční horoskop, v němž zjistíte, jestli bude prosinec příjemnou a sladkou tečkou na závěr, nebo jestli si náhodou nepřipravil nějaké malé škádlení vašich nervů. Ale ničeho se nebojte a jděte do věcí naplno! Nový rok je totiž za dveřmi a s ním také mnoho nových a krásných zážitků. Tak už nečekejte a užijte si svůj horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, čeká vás období plné kýžené úlevy, což je zásluhou vašeho vládce Marsu a jeho odstupu z napěťové opozice. Od 9.prosince můžete nasávat tu pravou předvánoční atmosféru – těšte se na super dny! Na vaší straně je do 20.prosince také Slunce, Merkur a Venuše, která se na vás usmívá ze spřízněného znamení Střelce hned... Více ZDE!

Býk
Milí Býci, jakožto stvoření milující klídek a pohodlí, můžete být prosincovým obdobím tzv. trochu vyhozeni ze sedla. Pokoutný Mars se totiž od 9. prosince stěhuje do protilehlého znamení Štíra, čímž k vám vytváří opozici a s ní spojenou zvýšenou nervozitu. Z tohoto vesmírného aktéra se může tu a tam stávat pořádný... Více ZDE!

Blíženci
Pro vás, milí Blíženci, se prosinec jeví jako poměrně náročné období, ve kterém zaznamenáváte pokles vaší jinak silné stránky – vitality. Kromě Slunce, které je do 20. prosince v opozici na vaše znamení, je s vámi ve válečném tažení i váš samotný vládce Merkur a vše umocňuje od 3. prosince navíc ještě svou... Více ZDE!



Rak

Milí Ráčci, těšte se na akční měsíc, ve kterém jste jako gejzír chrlící energii a rozséváte radost všude, kam vstoupíte. K Jupiterovu trigonu se od 9. prosince přidává i aktivní Mars, což je puncem pro odstartování mnoha důležitých záležitostí ve vašem životě. Zcela jistě jde u mnohých z vás i o věci, které jste strategicky drželi... Více ZDE!

Lev
Milí Lvíčci, prosincové období je charakteristické svými poněkud rozporuplnými vlivy na vaše znamení, což vám však neubírá na schopnosti radovat se a užívat hezkých chvil, které vám četní planetární dobrodějové nabízejí. I když se Mars chystá od 9. prosince prskat a vyžívat se v nevyzpytatelnosti, je na vaší straně... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, vstupujete do období, ve kterém vám bohužel tzv. pšenka až tak zázračně nekvete. Váš vládce Merkur se rozhodl rebelovat a zejména od 3. do 22. prosince si pořádně staví hlavu. Jeho pomocníkem je navíc samotné Slunce a od 1. prosince přikládá do ohýnku i Venuše – tato vesmírná partička může být holt... Více ZDE!



Váhy

Milé Váhy, prosincové dny s sebou nesou punc komunikace a myšlenkového napojení s lidmi kolem vás. Máte tolik mentální energie, že byste mohli uspořádat výprodej a intelektem přímo záříte – koneckonců je až do 20. prosince vaším přívržencem i samotné Slunce! Vaše vládkyně Venuše nad vámi od 1. prosince zvýšeně bdí, maximalizuje... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, těšte se na mimořádně silné období, gejzír energie a pronikavou intuici, která exceluje při veškerém vašem počínání. Od 9. prosince se totiž na vašem území zabydluje aktivní Mars, který zesiluje všechny vaše schopnosti, stáváte se nejprůraznějšími aktéry zvěrokruhu! Že je vaším krédem obvykle spíše opatrnost? Na to... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, vítejte v optimistickém měsíci plném pohody a radostných zážitků, tak jak to koneckonců k vaší veselé duši náleží! Vaše znamení je teď pro mnohé planetární dobroděje vyhledávaným teritoriem a očividně se jim u vás líbí. Apropó, nezůstávají dlužníky a každý z nich vám nabízí skvostný dárek. Na co se tedy můžete... Více ZDE!



Kozoroh

Milí Kozorozi, od tohoto měsíce je vám umožněno reprezentovat v plné síle podstatu vašeho zemského znamení. Mocný Saturn alias Kronos neboli pán času, a zároveň váš vládce, vstupuje 20. prosince na domácí kozorožskou půdu – to značí pevné základy pro mnohé oblasti vašeho života! Ve vytrvalosti a pevné vůli se vám teď nikdo... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, i když Slunce, Merkur a Venuše nemají žádné námitky proti příjemně prožitému měsíci, určité zádrhely se přece jen objevují. A kdo tahá za tyto problematičtější provázky? Je jím nabubřelý Mars, který od 9. prosince zaujímá kvadraturu vůči vašemu znamení a osnovuje různá napětí. Je posilou pro již působící... Více ZDE!

Ryby

Milé Rybky, poslední měsíc v roce před vámi rozprostírá pestrou paletu událostí. Co se týče pozitiv, je nejvýznamnějším aktérem tohoto období Mars, který na vás od 9. prosince působí velmi blahodárným vlivem. Svým trigonem maximalizuje vaši energii a akceschopnost, takže pokud máte někteří tendenci tu a tam se stávat... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.