Home - Články - Jaké znamení jste podle indiánského horoskopu?

Jaké znamení jste podle indiánského horoskopu?

vloženo 20. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jaké znamení jste podle indiánského horoskopu?

Indiánští šamani se inspirovali světem zvířat. Jste chytří jako sova, hbití jako losos, svobodní jako sokol anebo odvážní jako vlk? Pojďte se podívat na charakteristiku znamení podle indiánského horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Sokol (21. 3. – 19. 4.)
Symbol nebe, ušlechtilosti i královské vlády je sokol. Je ztělesněním touhy po vítězství a úspěchu. Jakoby dokázal prolétnout přes všechny překážky až za svým cílem. Z tohoto důvodu jsou zrozenci sokola bystří, stateční a pyšní se dokonalými pozorovacími schopnostmi. Dokážou člověka prokouknout a s životními nástrahami si umí skvěle poradit.

Bobr (20. 4. – 20. 5.)
Bobři si umí postavit své hnízdečko díky své píli a pracovitosti, proto jsou spojováni s tvořivostí, pečlivostí a mírumilovností. Toto indiánské posvátné zvíře je spjato s respektem, prozíravostí, chytrostí a bezpečím. Bobři jsou chytří a umí se vypořádat s lecjakou situací. Zakládají si na svém domovu a ostatním majetku. Jen pozor na svobodomyslnost.

Jelen (21. 5. – 20. 6.)
Jelen je pánem lesů, který srší životní energií, silou a vznešeností. Někdy byl popisován jako symbol smrti a znovuzrození. Jelenova kůže značila rychlost při přenesení se do jiných světů. Zrozencům jelena není cizí vkus, jemnost. Největším darem je pochopení člověka jako takového. Moc dobře ví, kdy si brát a kdy přijímat. Jelen miluje kouzlo přírody a nabírá v ní sílu.

Datel (21. 6. 21. 7.)
Toto posvátné zvíře měli indiáni spojeno s uzdravováním a léčitelstvím. Měli za to, že datel dovede pomáhat skrz duši, pochopení, vnímání. Lidé narození v tomto období jsou věrnými přáteli. Dokážou chápat a být starostliví. Většinou však ne ve svůj vlastní prospěch. Datel je společenský, pohodový, láskyplný a radostný. Často si neumí přiznat svou chybu a propadá citům.


Losos (22. 7. – 21. 8.)
Mrštný a chytrý losos je ověnčen vitalitou, hbitostí a dokonalým instinktem, který mu pomáhá překonávat překážky vodního proudu. Lososi se rádi učí novým věcem, protože chtějí ve všem vynikat. Zrozenci lososa prahnou po vedoucích funkcích, k čemuž jim dopomáhá sebevědomí a neústupná energie. Jsou velkorysí, prozíraví a ostatní podléhají kouzlu jejich osobnosti.

Medvěd (22. 8. – 21. 9.)
S medvědem se cítíte v bezpečí. Pán zvířat je rovněž strážcem lesů. Medvěd, to je odvaha, neohroženost, síla, intuice i myšlenková zdatnost. Ale pozor, medvěd se dokáže také pěkně rozčílit a ostatní vystrašit. Lidé narození v medvědu potřebují meditovat i spát, jen tak neberou novou sílu. Nicméně jsou laskaví, učenliví, opatrní, pečliví a obezřetní.

Havran (22. 9. – 22. 10.)
Havran je tak trochu strašidelný, proto ho uctívali také indiáni a spojovali ho s léčitelstvím i čistotou. Rovněž je symbolem znovuzrození a úspěšných kroků do budoucnosti. Havrani jsou samotáři a věnují se poznání tajemna. Jsou vyrovnaní a berou věci, jak k nim přicházejí. Skromnost, samotářský život, filozofování, idealismus a optimismus jim nejsou cizí.

Had (23. 10. – 22. 11.)
Neproniknutelnost, osobitost a schopnost vtěsnat se do lidské duše, to jsou vlastnosti hada. Had vás zhypnotizuje pohledem a dostane se vám pod kůži, proto nevíte, co čekat. Když se cítí ohrožen, umí se bránit. Hadi jsou oblíbení, odvážní, vynalézaví a jdou si za svým cílem. V lásce se z nich line majetnickost, přehnaná žárlivost, zranitelnost i věrná láska.


Sova (23. 11. - 21. 12.)
Sovy jsou snad nejzajímavějším posvátným zvířetem. V člověku vzbuzují záhadnost, moudrost, bohatství, ale i temno a smrt. Sova oplývá věšteckými schopnostmi a vytrvává k cestě za cílem. Dokonce se dokáže obětovat a dát v šanc osobní prospěch, ale komunikuje jen s inteligentními jedinci. Je vášnivá, udrží tajemství a miluje slast hmotných statků.

Husa (22. 12. – 19. 1.)
Zrozenci husy berou život materiálně a racionálně. Věří v sílu prastarých tradic a nevybočují z kruhu. Husa se pyšní vytrvalostí, neúnavností, odhodláním a tvrdohlavostí. Než něco podnikne, dvakrát si to promyslí. Pak už ji nic nezastaví. Husám není úspěch cizí, moc dobře ví, jak na něj. O rady nestojí, svého cíle dosáhne vlastními silami.

Vydra (20. 1. – 18. 2.)
Vydra je hravá a bezprostřední. Mile ráda pomáhá, organizuje a vede k vytouženým cílům. Vydra je perfektní matkou chránící svá mláďata. Nicméně má v krvi dobrodružství, nové poznatky, životní energii a schopnost rychle se přizpůsobit. Může se zdát, že je falešná a žárlivá, ale většinou to tak není. Spíše je zvědavá, nekonfliktní a přátelská.

Vlk (19. 2. – 20. 3.)
S vlky jsou spojovány city, emoce, duševní tajemno a samota. Indiáni měřili vlka dvojím metrem. Buď byl osamělý, nesmělý a ostýchavý anebo starostlivý, nápomocný druhým a emotivní. Vlk je důvěřivý, což ho občas srazí na kolena. Žije ve své fantazii a špatně pak chápe realitu. Ale pozor, když je nejhůř, změní se v dravou a nebezpečnou šelmu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.