Home - Články - Adventní tarotový horoskop financí

Adventní tarotový horoskop financí

vloženo 29. 11. 2017
čas čtení: 10 minut

Adventní tarotový horoskop financí

Předvánoční čas – to znamená nápor na peněženku! Připravte se dobře, ať vás vánoční výdaje nepřekvapí! Víte, jak nejlépe vydělat a ušetřit? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm pohárů
vás varuje před nereálnými nápady a plány, protože byste na nich mohli snadno a hodně prodělat. Možná vám bude někdo nabízet možnost podezřele vysokého výdělku a žádat příliš velké vstupní investice. Možná se necháte zlákat inzeráty na snadnou a dobře placenou práci, která bude ve skutečnosti podvod. Nebo se někdo pokusí vás obelhat při koupi něčeho velkého a drahého. Tato rizika a mnoho dalších na vás bude v předvánoční době číhat – buďte tedy opatrní, přemýšlejte racionálně a nezapomínejte stát nohama pevně na zemi. Pokud něco zní příliš dobře na to, aby to byla pravda, nejspíš je to léčka a někdo se vás snaží obelhat! Když budete mít pochybnosti, raději se poraďte s někým ze svých dobrých přátel, pak celou záležitost uvidíte v jiném světla a vyhnete se zbytečným chybám!

Býk
Karta Eso mečů
vám přináší vynikající nápady, díky kterým si můžete perfektně vydělat! Chce to jen odvahu proměnit své odvážné ideje na skutečné podnikatelské plány! Hvězdy jsou vám nakloněny příznivě a karty prozrazují, že si nemůžete přát lepší dobu pro začátek nové a velmi výnosné kariéry! Vaše inteligence a bystrost vám umožní najít mezeru na trhu, pochopit, co se bude dobře prodávat a o jaké služby bude zájem. Povede se vám skvěle prodat vaše schopnosti a talent, takže si snadno a bez velké námahy zajistíte vynikající zdroj financí k přilepšení vánočního rozpočtu. Možná vám nějaký skeptik bude vaše plány zpochybňovat, ale na vaší sebedůvěře to nic nezmění. Jste na správné cestě, jen tak dál! Zpočátku budete na své plány sami, ale později se vám povede nadchnout i další potenciální spolupracovníky.

Blíženci

Karta Viselec
ukazuje, že navzdory některým vašim plánům zůstane až do konce letošního roku ve finanční sféře vašeho života všechno při starém. Zatím ještě neuzrál čas pro odvážné projekty, které nosíte ve své hlavě, protože ještě potřebují trochu dopilovat detaily, než je budete moct uskutečnit. Předvánoční doba pro vás tedy bude časem odpočinku, klidu a přemýšlení – nikoliv tvrdé práce a vydělávání! Přizpůsobte tomu ovšem i svůj rozpočet. Dobrý způsob jak ušetřit je například změnit přístup k vánočním dárkům. Určitě jste si již všimli, že dobře vymyšlené drobnosti kolikrát udělají mnohem větší radost než drahé a luxusní věci. Zkuste tedy vsadit spíš na kreativitu než na velké peníze! To samé platí i o vánoční výzdobě a svátečních receptech. Z levného materiálu lze s trochou fantazie a kreativity vykouzlit nezapomenutelnou parádu!



Rak

Karta Devět holí
prozrazuje, že už jen při pomyšlení na peníze pociťujete napětí a vnímáte existenci překážek, které vás trápí. Občas máte pocit, že vaše práce je nedoceněna a že si zasloužíte mnohem více – a nejspíš máte pravdu! Klíč k vyřešení situace je odhodit své obavy a začít si více důvěřovat. To, co vnímáte jako nepřekonatelné překážky, jsou ve skutečnosti jen výzvy, díky kterým se můžete posunout kupředu. Nebojte se projevit a ukázat, co je ve vás – přinese vám to překvapivě vysoké výdělky a odměny! Zkuste uskutečnit nějaký plán, který již dlouho nosíte v hlavě, ať už se jedná o přivýdělek prodejem svých vlastních výrobků nebo oslovit šéfa, ať dostanete za své výkony přidáno! Všechno je otázkou odvahy a sebejistoty, a právě tyto vlastnosti vám otevřou dveře k vyřešení vašeho předvánočního rozpočtu!

Lev

Karta Dvě hole
ukazuje, že máte dostatek odhodlání a energie pustit se do nových věcí. Tak proč toho nevyužít? Právě advent je doba, která má ohromný potenciál přinést vám úspěchy a výdělek, o zákazníky a zájemce o vaše služby nebude mít nouzi, tak neváhejte a odstartujte svoji vysněnou novou kariérní dráhu! Důležité je zbavit se konečně nerozhodnosti a pochybností, které vás zbytečně brzdí a brání vám naplno využít váš potenciál. Na druhé straně, budete potřebovat jistou dávku trpělivosti a nesmíte čekat, že výdělky se dostaví okamžitě. Nejprve budete muset své výrobky a služby náležitě zpropagovat, což si bude vyžadovat jisté investice. To znamená, že výdělky budou, ale na dárečky je ještě nebudete mít k dispozici – jedině kdybyste je nakoupili na splátky, což ovšem taky stojí za zvážení, jen se nesmíte rozšoupnout nad své možnosti!

Panna

Karta Tři meče
je znamením, že jste prodělali určité zklamání, možná dokonce až zradu, a to vám teď přináší zbytečné trápení a brání vám v rozletu. Nejspíš vás v nedávné době někdo podvedl a připravil tak o značnou částku peněz – díky tomu jste se pak zapřísahali, že příště už budete opatrnější a budete si dávat velký pozor na všechno, co bude vypadat byť jen trochu podezřele. To je jistě správné rozhodnutí, ale na druhé straně, přílišná opatrnost vám teď brání využít i ty šance, které vám reálně slibují úspěch a zúročení vašich investicí. Jde jen o to, naučit se rozlišit férové nabídky od planých slibů. To může být trochu oříšek, ale informace jsou zbraň, která vám umožní se bránit – a taky vydělávat! V předvánočním rozpočtu vám může hodně pomoct jedna výhodná nabídka, bude však mírně riskantní – tak co, najdete odvahu a dáte tomu šanci?



Váhy
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že ve finanční sféře teď hrajete zásadně sami za sebe. Máte totiž velmi silný pocit, že na nikoho kromě sebe se nemůžete spolehnout, a vždy je lepší raději nedůvěřovat a být podezíravý, než se zbytečně napálit. Budete si tedy dávat velký pozor a nikomu neumožníte nehlédnout do vašich záležitostí, ať už se jedná o kolegy nebo o členy rodiny. Tento přístup je však tak trochu dvousečná zbraň. Na jedné straně vám to doopravdy pomůže předejít potížím, zajistit si své vlastní zisky a vyhnout se sporům a komplikacím. Na druhé straně si však přílišnou – a hodně okatou – opatrností tak trochu přivoláváte potenciální potíže. Znáte to, že negativní myšlení přitahuje negativní události! Někdy je lepší raději na možná rizika nemyslet, nekreslit čerta na zeď a budete překvapeni, jak vám pak bude Štěstěna nakloněna!

Štír
Karta Sedm mincí
značí, že vaše tvrdá práce bude po zásluze odměněna – ale bez tvrdé práce se to neobejde! Připravte se na to, že žádné peníze vám teď zázračně z nebe nespadnou a všechno si budete muset poctivě odedřít. Na druhé straně, můžete to vnímat jako férovou možnost přilepšit si, protože možnosti a příležitosti existují, a není jich málo. Pokud si tedy potřebujete před příchodem svátků finančně přilepšit, vsaďte na přesčasy, víkendové směny, najděte si po večerech brigádu nebo něco na ten způsob – bude to namáhavé, ale výsledek bude stát za to. Jiná možnost je věnovat energii šetření peněz – když se zaměříte na hledání výhodných nabídek a pokusíte se všechno, co potřebujete, pořídit co nejlevněji, můžete si snížit výdaje a pak díky tomu pracovat méně. Na druhé straně, i procházení nabídek různých obchodů a srovnávání cen chce svůj čas, takže úplně zadarmo to taky není!

Střelec

Karta Deset pohárů
je velmi příznivá karta, která vám přináší velké a všestranné životní štěstí. K tomu patří i dostatek financí na všechno, co potřebujete, aniž byste nad svým rozpočtem museli nějak extra přemýšlet! Neznamená to ovšem, že budete bezhlavě utrácet – spíš pro vás budou mnohem důležitější jiné věci, než ty, které si lze koupit za peníze. Láska, spolupatřičnost, domov a rodinná harmonie, to všechno pro vás bude tak naplňující, že nebude mít vůbec pomyšlení na nějaké drahé nákupy. A na všechno, co skutečně potřebujete k vytvoření krásných svátků, od milých dárečků až po bohatou slavnostní tabuli, vám vaše prostředky budou bohatě stačit. Zkrátka a dobře, peníze budou prostředek a nikoliv cíl, díky tomu s nimi nebudete mít žádný problém. Přesně tak to má být, vypadá to, že jste našli ten správný klíč ke spokojenosti!



Kozoroh

Karta Ďábel
je kartou velkého pokušení, pozor na to, protože zde na vás číhají rizika – můžete se snadno dopustit zbytečných chyb, nebo se jim stejně snadno vyhnout! Záludnost se ukrývá ve svodech smyslového potěšení, požitkářství a zbytečném utrácení za věci, které jsou sice chvilkově příjemné, ale v konečném důsledku vůbec nestojí za to! Nezapomínejte, že všechno skutečně krásné v životě bývá zadarmo, a to, za co si draze zaplatíte, vám nepřinese skutečné štěstí, pouze jeho iluzi. Honba za zážitky a luxusem vás bude stát hodně peněz, pokud se tomu podvolíte. Nedělejte to – a pokud by hrozilo, že se kvůli příjemným zážitkům, pohodlí a potěšení zadlužíte, pak již vůbec ne! Pokuste se místo toho vytvořit si realistický a promyšlený rozpočet. Místo impulzivního nakupování utrácejte promyšleně a plánovitě. Sami budete nakonec překvapeni, jak moc bude užitečné odolat pokušení!

Vodnář

Karta Páže mečů
naznačuje, že nový přístup, nové nápady a plány budou přesně to, co vám teď přinese největší zisky. Zkuste popustit uzdu své fantazii a tvořivosti, ale nezapomínejte, že všechno musíte mít zároveň racionálně promyšlené. Naštěstí jako Vodnáři máte schopnosti skloubit všechny tyto věci dohromady a vytvořit vizi, která vám v budoucnu přinese ohromné finanční úspěchy. Teď jste ovšem zatím jen v začátcích, děláte první krůčky a postupujete opatrně kupředu. Potřebujete sebedůvěru, odvahu a schopnost najít tu správnou cestu mezi mnoha možnostmi, které se vám nabízejí. Spolehněte se na svoji přirozenou inteligenci a máte vyhráno! Vaše nové podnikatelské plány se teď v předvánočním období budou rozbíhat velmi snadno a slibně, ale dejte si pozor, ať máte pořád na paměti, kam chcete směřovat, a podle toho jednejte!

Ryby

Karta Slunce
je jedna z nejšťastnějších karet celého tarotu, po stránce peněz máte tedy vyhráno! Můžete se těšit na velmi šťastné a úspěšné období, kdy se vám bude ohromně dařit, aniž byste na to museli vynaložit nějakou větší námahu. Nové příležitosti si vás najdou samy, šéf vám bude příznivě nakloněn a odměny bude rozdávat velmi štědře, a na pracovních pohovorech máte taky vynikající šanci zaujmout. Nezdary se vám budou obloukem vyhýbat, budete mít štěstí na výhodné a výnosné investice stejně jako na perfektní a levné nákupy. Štěstěna nad vámi bude držet ochrannou ruku a zajistí, že vaše bankovní konto nebude v žádné chvíli strádat. Ze svého bohatství a dostatku se budete těšit a s radostí a velkorysostí se o něj podělíte i s lidmi které máte rádi. Na dárečcích pro vaši rodinu a přátele letos rozhodně nebudete šetřit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.