Home - Články - Tarotový horoskop pro domov a rodinu

Tarotový horoskop pro domov a rodinu

vloženo 27. 11. 2017
čas čtení: 10 minut

Tarotový horoskop pro domov a rodinu

Začíná ta nejlepší doba, kdy si můžete naplno užít teplo domova! Víte, na co se můžete těšit ve vztazích s nejbližšími? Tarotové karty vám prozradí, jaký bude váš rodinný život v těchto sychravých dnech!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso holí
vám přináší ohromnou dávku energie, aktivity a tvořivé síly. To všechno můžete nádherně využít nejen pro zvelebování vašeho domácího hnízdečka, ale také pro vymýšlení nových způsobů, jak prožít volný čas s rodinou, jak potěšit své nejbližší, nebo třeba do přípravy neobvyklých a skvělých vánočních dárečků. Vaše dobré nápady budou mezi vašimi nejbližšími slavit úspěchy a všichni budou nadšeni vaší činorodostí – nejen děti, ale i dospělí, a to už je co říct! Jen si dávejte pozor, ať si toho v tvořivém elánu na sebe nenaberete až přespříliš. Nezapomínejte, že pořád jste jen člověk a potřebujete taky někdy odpočívat. Nebojte se delegovat některé úkoly na partnera nebo větší děti. Uvidíte, že je to bude nakonec překvapivě bavit, zvládnou to podle vašich představ, a ze společného tvoření budete mít všichni ohromnou radost!

Býk

Karta Devět pohárů
vám věští velmi příjemné a po citové stránce naplňující období, máte se tedy na co těšit. Rodinné vztahy budou jen tak kvést a s nejbližšími si užijete spoustu příjemných chvil a krásných zážitků. Společné rodinné večery a víkendy se ponesou ve znamení harmonie a souladu a domů se budete po práci vždy ohromně těšit, protože budete vědět, že vás tam čeká láskyplná atmosféra, kde načerpáte novou energii a dobrou náladu. Přesně tak, jak to má být! Že to zní až příliš idylicky a musí to mít nějaký háček? Možná jeden by se našel, ale opravdu jen drobný: Dávejte si pozor, ať zbytečně neotevíráte rozhovory o složitých tématech, ve kterých se vaše rodina dlouhodobě neshodne. Budete v pokušení začít to teď řešit, ale nezkoušejte to, protože ještě nepřišel ten správný čas. Jen by vám to zbytečně narušilo dobrou náladu!

Blíženci
Karta Milenci
znamená velmi důležité události, které budou mít pro vaši rodinu zásadní význam. Ale nemějte obavy, protože se bude jednat pouze o dobré zprávy! Někdo z vašich nejbližších příbuzných, nebo možná i vy sami, bude řešit záležitosti spojené s novým partnerem! Bude se jednat o vážnou známost a důležité rozhodování se bude týkat zasnoubení, sňatku, společného bydlení nebo založení rodiny. V takovém zásadním životním kroku bude osoba, o kterou se jedná, potřebovat podporu láskyplného rodinného kruhu. Partnerství totiž neznamená pouze vzít si jednoho člověka, ale zároveň se propojují i celé dvě rodiny! Když vám tedy vaše dospělá ratolest, nebo váš sourozenec oznámí, že se bude ženit či vdávat, ujistěte ho či ji, že je to dobré rozhodnutí. A pokud jste to vy, kdo si našel vážnou známost, neotálejte představit svoji lásku vašim nejbližším!



Rak
Karta Velekněžka
vám radí spolehnout se v rodinných záležitostech plně na svoji intuici a vnitřní hlas. Když nad některými věcmi přemýšlíte hlavou a racionálně, chvílemi cítíte nejistotu, ale ve skutečnosti vaše vyšší vnitřní já dobře ví, jaká je správná cesta a v čem spočívá hlubší smysl událostí, které se vám dějí. Dejte tedy na své city a důvěřujte jim! Ve vztahu k vašim příbuzným se teď něco jakoby promění a posune na novou úroveň kvality. Najednou pocítíte pochopení a soucit k lidem, kteří vás až doposud svým chováním vytáčeli. Budete schopni laskavě a empaticky řešit komplikované a dlouhodobé rodinné neshody. A když se objeví nějaký problém, obrátíte se nejraději na vyšší síly, které vám poradí nejlépe. Věštění z karet, horoskopy, kyvadlo, to všechno vám teď dá nejlepší a nejpřesnější odpovědi na vaše otázky!

Lev
Karta Sedm holí
značí, že o svá práva a své nároky budete muset v rodinném kruhu trochu zabojovat. Mnozí příbuzní budou mít zcela odlišný názor a představy o určitých věcech, takže vás čeká nemalá dávka vysvětlování, argumentace a možná i nějaké ty drobné hádky. Nebude se naštěstí jednat o nic zásadního, spíš o větší množství různých drobností, které ale všechny dohromady nabývají značnou důležitost. Někdy se budete cítit sami proti všem, ale přitom dobře víte, která cesta je správná – máte totiž nejspíš více informací než všichni příbuzní dohromady! Bude to chtít hrdinství, vytrvalost a taky diplomacii, ale naštěstí jako ohnivé znamení Lva máte průbojnosti dostatek. Nevzdávejte tedy váš boj, hájíte dobrou věc! Uvidíte, že nakonec vám dá i rodinná rada zapravdu, jen se připravte, že to bude na dlouhé lokty!

Panna

Karta Pět mečů
prozrazuje, že do vašich rodinných vztahů se vloudila atmosféra nedůvěry. Každý jako kdyby hrál sám za sebe. Přemýšlíte, co komu můžete říct a co si raději nechat pro sebe, abyste z toho měli co největší prospěch. Takové kalkulování ovšem dobrým příbuzenským vztahům vůbec nesvědčí – atmosféru, která vládne u vás doma, pak bude jen stěží možné nazvat láskyplnou! Přitom stačí málo a můžete to zvrátit k lepšímu! Práte se jak? Stačí nepřemýšlet jen sám za sebe, ale pamatovat, že rodina znamená „my“. Uvažujte, co bude dobré pro vás jako celou rodinu, nikoliv pouze vás jako jednotlivce. Že to znamená sebeobětování a že to nechcete? Nemusí to vůbec tak být! Nikdo po vás přece nežádá, abyste zapomněli na své vlastní potřeby, pouze se snažte najít kompromis a cestu, která bude vyhovovat všem!



Váhy
Karta Spravedlnost
je pro vás jako Váhy mimořádně příznivá, milujete totiž příjemnou atmostéru klidu, harmonie a rovnováhy. Přesně taková teď bude vládnout u vás doma a budete z toho mít ohromnou radost, čerpat energii a sílu. Napjatá situace mezi některými vašimi příbuznými, která vás delší dobu hodně trápila, se teď konečně zklidní a pochopíte, že nastala ta správná doba a uzrál čas, kdy si můžete jako rodina otevřeně a upřímně popovídat o věcech, které byly až doposud příliš ožehavé a vyvolávaly spory. Teď bude najednou všechno jiné a lepší, až z toho budete překvapeni! Bude skvělé se takhle před zimními svátky posunout v řešení rodinných záležitostí kupředu, najít novou cestu, nový soulad a perfektní kompromisy. Ale pozor – důležité rodinné debaty byste neměli vy sami začínat! Počkejte, až to přijde samo, protože tak to bude nejlepší!

Štír

Karta Král mincí
naznačuje příchod období, které bude pro vaši rodinu materiálně a finančně mimořádně příznivé. Budete mít dostatek všeho, na co si jen vzpomenete, a budete si moct dovolit investovat do věcí, které vám a vašim nejbližším udělají radost a zpříjemní život. Ať už je to vylepšení domácnosti nebo luxusní vánoční dárečky, určitě máte spoustu nápadů, jak potěšit své nejbližší! Nezapomínejte však, že nejlépe se vyplatí investovat do věcí, které jsou zároveň i praktické. Ty vám totiž budou sloužit dlouho, budou vám zpohodlňovat vaše bydlení a každodenní život a nikdy vás neomrzí! Zároveň však musíte myslet i na vkus svých blízkých, i když může být dramaticky odlišný od toho vašeho, ať už se jedná o vaše ratolesti nebo o starší generaci vašich rodičů či prarodičů. Skloubit praktičnost a sny a přání je velká výzva, ale bude vás bavit hledat na ni tu správnou odpověď!

Střelec
Karta Vůz
znamená velké změny k lepšímu, potenciál pro nové začátky a výrazný posun kupředu. Ledy se konečně pohnou a ve vašem rodinném kruhu se otevře potenciál pro nové možnosti a nápady. Situaci budete mít pevně pod kontrolou a všechny své kroky budete pečlivě zvažovat, protože velmi dobře víte, co chcete a právě teď dostává vaši cílevědomost a ambice konečně zelenou. Iniciativa, která se doposud setkávala u členů vaší rodiny spíš s nelibostí, bude rodinnou radou konečně odsouhlasena a pak už vás nic nezastaví v cestě k naplnění vašich snů. Samozřejmě, neobejde se to bez notné dávky diplomacie a v určitých chvílích budete muset velmi pečlivě vážit svá slova, ale nakonec se všechno povede tak, jak si přejete a povede se vám dosáhnout vašich cílů a připravit půdu pro naplnění vašich plánů a odvážných vizí.



Kozoroh
Karta Mág
ukazuje, že situaci ve své rodině máte pevně pod kontrolou, i když to tak navenek možná nevypadá. Ve skutečnosti jste bez ohledu na váš věk a rodinné postavení jistým způsobem něco jako šedá eminence, protože vaše pro Kozorohy typická cílevědomost vám umožňuje dělat strategické kroky a vždy správně odhadnout situaci. Máte do rodinných vztahů hlubší vhled a rozumíte i těm souvislostem, které zůstávají většině vašich příbuzných neviditelné. Jako kdyby každý znal jen svoji pravdu a svůj úhel pohledu, zatímco vy se umíte vžít do každého jednoho z nich. Je to pozice, která může snadno svádět k tomu, abyste ji zneužili, ale vás nic takového ani nenapadne! Někdo jiný by se možná nechal svést k tomu stát se manipulátorem, ale vám to nehrozí, spíš využijete své schopnosti pro blaho všech. Budete organizátorem, diplomatem a člověkem, který snadno urovnává spory.

Vodnář

Karta Deset mincí
vám věští velké štěstí, hojnost a bohatství pro celou vaši rodinu! Tato velmi příznivá karta vám ukazuje cestu k naplnění vašich přání, ale také ke schopnosti sdílet vaše štěstí a dary, které vám Štěstěna přináší, se svými nejbližšími, a radovat se z nich společně. Úspěchy v práci a dostatek financí vám samy o sobě možná přinesou pocit zadostiučinění, ale k dosažení pravého a hlubokého štěstí se potřebujete o ně s někým podělit. Pořídíte tedy drahé dárečky pro vaše nejbližší, zainvestujete do vylepšení vašeho domova, nebo uspořádáte oslavu či rodinný večírek, na který pozvete široké příbuzenstvo. Nebojte se rozdávat, protože stejnou měrou pak budete na oplátku obdarováni i vy! Vašim blízkým se bude dařit stejně jako vám a stejně jako vy budou své úspěchy a výdělky sdílet. Všichni společně na tom budete více než dobře, nejen po stránce materiálního bohatství, ale také vzájemné lásky!

Ryby

Karta Čtyři poháry
ukazuje, že máte sklon si dělat zbytečné starosti kvůli nějakému zamotanému rodinnému vztahu nebo problému, který vás již dlouho pronásleduje a pořád se ne a ne vyřešit. Této záležitosti věnujete velkou pozornost, přestože momentálně není ve vašich možnostech s tím cokoliv udělat. Karty vám říkají, že je čas přestat se na tuto složitou věc zaměřovat a místo toho raději myslet na něco jiného, optimističtějšího! Váš problém se vyřeší, až přijde ten správný čas – ale kromě toho je ve vaší rodině spousta jiných věcí, které vám mohou dělat radost právě teď! Bylo by chybou přehlížet je! Pokuste se myslet pozitivně, i když to bude zpočátku trochu těžké, a uvidíte, jak se všechno najednou změní k lepšímu – najdete společnou řeč s příbuznými, užijete si spolu příjemné večery a víkendy a konečně zapomenete na zbytečné trápení!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.