Home - Články - Týdenní čínský horoskop 27.11. - 3.12.2017

Týdenní čínský horoskop 27.11. - 3.12.2017

vloženo 24. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 27.11. - 3.12.2017

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem listopadu a začátkem prosince vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu listopadu a prosince připomínáte raketovou střelu. Energie z vás prýští do všech stran a v práci i na soukromé půdě jste k nezastavení. Nedokážete ukorigovat svůj program, takže hrozí, že toho na svá bedra naložíte... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, poslední listopadové dny slibují profesně úspěšný program, který se nenásilně překulí i do dalšího měsíce. Všechny mentální záležitosti mají zelenou. Vymýšlejte, plánujte, rozšiřujte podnikání a věřte... VÍCE ZDE!

Tygr
Zrozenci Tygra se mohou těšit na příznivý závěr měsíce. Dýchne na vás předadventní atmosféra a dostihne dokonce i ty, kteří normálně vánočním svátkům moc nefandí. Velký podíl na tom budou mít tygří ratolesti a mladší členové... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zdá se, jako by poslední listopadové dny chtěly ještě zatopit Zajícům pod kotlem. Na paškál si vezmou milostné vztahy, kterým se až do středy moc nedaří. Unáhlené závěry nejsou na místě, s prosincem se situace v lásce obrátí o sto... VÍCE ZDE!



Drak

Začátek týdne dá Drakům zabrat. Do konce listopadu bude třeba vyřešit neodkladné úkoly, což zavání stresem i nervozitou. Nepanikařte a věřte zdravému rozumu. Jakmile si poradíte s jedním tvrdým oříškem, další už rozlousknete... VÍCE ZDE!

Had
Přelom měsíce symbolizuje změnu také pro život Hadů. Až do středy musíte v zaměstnání počítat s nejrůznějšími překážkami a problémy. Ani milostná sféra nehlásí žádnou velkou výhru. S miláčkem se dohadujete kvůli drobnostem. Vrchol všeho... VÍCE ZDE!

Kůň
Nadcházející týden slibuje zrozencům Koně příjemný program. Obvykle jste v jednom kole, ale tentokrát vás hvězdy přimějí zvolnit tempo. Nic důležitého totiž nehoří, naopak máte možnost věnovat se soukromým záležitostem a... VÍCE ZDE!

Koza

Závěr měsíce bude pro Kozy plný překvapení. Nad náhlou aktivitou se pozastavíte i vy sami. Ať jde o pracovní úkoly nebo události na domácí půdě, zvládáte všechno levým zadním kopýtkem. Singles se touto akceschopností snaží zahnat... VÍCE ZDE!



Opice
Milé Opice, poslední listopadové dny strčí do kapsy klidně celých jedenáct uplynulých měsíců. Tedy alespoň pokud jde o finance. Hvězdy soustředí pozornost na materiální zajištění a umetají vám cestičku ke klidné... VÍCE ZDE!

Kohout
Vesmírní trubadůři nepřipravují pro začátek měsíce Kohoutům nejlepší famfáru, ale nebude to ani válečný pochod. Ve styku s cizími lidmi se vyplatí obezřetnost, také Murphyho zákony fungují na výbornou. Na co si naštěstí můžete vsadit, to je... VÍCE ZDE!

Pes
Přelom měsíce bude tak hladký, že si ho ani pořádně neuvědomíte. Hvězdy se přestanou přít o to, kdo nad vámi bude mít hlavní velení. Tudíž můžete vzít život do vlastních rukou a natočit kormidlo směrem, jakým se zrovna hodí. Utřídění... VÍCE ZDE!

Vepř

Radost z blížících se vánočních svátků bohužel přehluší povinnosti, které s nimi neodmyslitelně souvisí. Neberte je jako nutné zlo, ale snažte se je proměnit v příjemnou aktivitu. Ať jde o cukroví, obstárávání vánočních dárků... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.