Home - Články - Týdenní přehled 47. astrotýden

Týdenní přehled 47. astrotýden

vloženo 24. 11. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 47. astrotýden

Prosinec se blíží, ale my jsme na něj připraveni! S čím na nás vyrukuje? To se dozvíte v novém měsíčním horoskopu. Pokud vás zajímá, jak se více těšit z vlastního těla, najdete návod v článku o lásce, kterou bychom měli projevovat sami sobě. Nevěra je nepříjemná záležitost, ale mnoho z nás si tím projít musí. Dokážete jí odpustit, nebo ne? Nahlédněte osudu do kuchyně!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na prosinec. Vstupujeme do posledního měsíce roku 2017! A my jsme pro vás připravili poslední letošní měsíční předpověď! Nový rok je totiž za dveřmi a s ním také mnoho nových a krásných zážitků. Tak už nečekejte a UŽIJTE SI SVŮJ HOROSKOP!




Zamilujte se... Sami do sebe!
Podle znamení zvěrokruhu. Každý má nějaké šrámy a jizvy, pupínky nebo vyrážku, kila navíc nebo je naopak kost a kůže. Každý o sobě někdy pochybuje. Ale lze vůbec dosáhnout dokonalosti? Těžko! Poznejte se a MĚJTE RÁDI SAMI SEBE!




Kdo odpustí nevěru podle znamení zvěrokruhu aneb žárlivost v akci.
Nevěra, záletnictví i nevinné flirtování, to jsou choulostivá témata, která není radno pokoušet. První nad nimi mávne rukou, druhý bez nich nemůže žít, třetí je z duše nenávidí. JAK JSTE NA TOM VY?




S kartou Tři poháry si užijete zábavu.
Tři poháry jsou jednou z nejoblíbenějších karet tarotu, protože tazateli předpovídají blížící se čas radovánek, bujarých oslav a radosti všeobecně. Svou radost budete s sdílet s rodinou nebo přáteli. POZNEJTE SVOU KARTU!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.