Home - Články - S kartou Tři poháry si užijete zábavu

S kartou Tři poháry si užijete zábavu

vloženo 22. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

S kartou Tři poháry si užijete zábavu

Tři poháry jsou jednou z nejoblíbenějších karet tarotu, protože tazateli předpovídají blížící se čas radovánek, bujarých oslav a radosti všeobecně. Svou radost budete s sdílet s rodinou nebo přáteli. V širším významu znamená karta prostě příznivé období a hojnost.

sdílet článek na facebooku

Zlaté časy

Tato karta slibuje velmi příznivé období, které budete sdílet s dalšími osobami. Budete mít bohatý společenský život plný oslav. Věřte, že bude co slavit. Čeká vás úspěšné zvládnutí zkoušek i úspěch vlastního projektu. V pracovní oblasti, je karta sice také příznivá, přesto značí spíš koníčka než zaměstnání. Pokud jste se ptali na zdravotní záležitosti, tak i tam nastane obrat k lepšímu.

Negativních významů mají Tři poháry jen velmi málo, jedním z nich je proflákaný čas. V krajních případech varují před přílišným hýřením, marnotratností a sexuální nevázaností.



Tři do páru


Pohárová trojka naznačuje, že myslíte na sňatek. Váš protějšek nezklame a nakonec stanete společně před oltářem. Naproti tomu symbol tří osob na kartě skutečně často znamená výskyt tří lidí. Možná se budete muset napřed rozejít, abyste si mohli vzít partnera snů nebo budete muset porazit svého soka v lásce. Přesto vše nakonec skončí ve váš prospěch.

Tato karta může také znamenat promiskuitu, kdy máte více paralelních vztahů. V daném okamžiku sice v dané situaci problém nevidíte, přesto věřte, že do budoucna to nemalé protíže přinese. Zejména pokud by se ve výkladu objevily i karty Věž nebo Ďábel.

Je na čase si život užívat plnými doušky. Svoje štěstí vyzařujte i navenek a nezapomeňte se o něj podělit se svými nejbližšími.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.