Home - Články - Týdenní Astrohled 20.-26.11.2017

Týdenní Astrohled 20.-26.11.2017

vloženo 18. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 20.-26.11.2017

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaké budou vrcholy příštího týdne!
sdílet článek na facebooku

Beran
V zaměstnání vám to půjde naprosto skvěle a hravě zvládnete všechny své úkoly. Zářit ale budete nejenom v oblasti kariéry, kde dojde ke skutečnému skoku vpřed. Snadno si také získáte sympatie okolí a užijete si příjemné okamžiky s přáteli i rodinou.

Býk
I když vás čeká poměrně náročný týden, něco pozitivního v něm přesto najdete. Například se budete hodně zamýšlet nad různými věcmi a získáte nový úhel pohledu. Také se přesvědčíte, že vaši blízcí a přátelé stojí při vás. A to je pocit k nezaplacení!

Blíženci
Budete se snažit sáhnout si na své sny. Energie, průbojnosti i odvahy máte na rozdávání. Někdy se však můžete chovat tak suverénně, že vzbudíte nelibost okolí. Dejte si pozor, ať nepřijdete o jeho sympatie. A opravdu dobře si hlídejte své finance!

Rak
V oblasti kariéry si půjdete za svým a s každou překážkou se poperete. Díky postavení planet máte šanci na výrazné vylepšení vaší finanční situace. Mnohým se také podaří vyřešit nějaký dlouhodobější problém. S rodinou mějte nyní větší trpělivost.



Lev
V tomto týdnu by měly jít hladce záležitosti v oblasti kariéry i financí. Tam však musíte být obezřetní a nenechat se od planet přimět ke zbytečným nákupům. Hodně vás bude zaměstnávat vlastní rodina a vztahy v ní. Začít však musíte rozhodně u sebe.

Panna
Tento týden na vás naloží zvýšené nároky v mnoha oblastech. Úlevu budete hledat v rozhovorech s moudrými lidmi a blízkými přáteli. Na poli financí však strádat nebudete, dejte ale pozor na zbytečné výdaje. A snažte se lépe vycházet se svou rodinou.

Váhy
Budete se hodně snažit zapracovat na tom, abyste se posunuli ve své kariéře směrem kupředu. Chcete být patřičně doceněni a získat pozici, která odpovídá vašim schopnostem. I když jste na sebe nároční, na své blízké byste měli být o hodně vlídnější!

Štír
Můžete se v tomto týdnu cítit unavení z hektického tempa tohoto měsíce. To vám ale nebude bránit v tom, abyste si šli za svým přes všechny překážky. V práci na vás zřejmě bude čekat jistá výzva a budete také hodně důležití. Nejvíce sami před sebou.



Střelec
Budete akční, činorodí, přemýšliví. Vaše snahy o posun vpřed se dočkají úspěchu, vyřešíte i věci, které se dosud vyřešit nedařilo. Také čekejte zvýšenou nutnost komunikace, ta vám půjde na jedničku. A budete rovněž trávit hodně času se svou rodinou.

Kozoroh

Především vaše rodina a příbuzenstvo bude v tomto týdnu v centru vašeho zájmu. Budete se snažit posílit vazby a také vám některý rodinný příslušník může způsobit starosti. Dostanete rovněž nápad, jak si polepšit a v práci se vám bude docela dařit.

Vodnář

Připravte se na to, že tento týden bude mít pomalejší tempo. I když nejste nešťastní a cítíte se fyzicky dobře, budete muset nad mnoha věcmi přemýšlet. Receptem je fyzická práce a dlouhé procházky přírodou. Ve vaší rodině to teď často dost zaskřípe.

Ryby
Energie tohoto týdne vám dávají sílu uskutečnit svá předsevzetí a nutí vás k akci. Žádné sezení, plánování a přemýšlení! Budete chtít řešit všechno okamžitě. Také v práci se vám naskytne možnost postupu a o víkendu byste si měli užít rodinnou pohodu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.