Home - Články - Týdenní přehled 46. Astrotýden

Týdenní přehled 46. Astrotýden

vloženo 17. 11. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 46. Astrotýden

Končící astrotýden nám přinesl noc splněných přání. Splnil meteorický roj Leonidů i vaše touhy? Novoluní ve Štíru má magické schopnosti a nabízí příležitost k nápravě starých chyb. Zajímá vás, jestli vám hodiny v časech 11:11 nebo 22:22 chtějí něco říct? Je to jen náhoda, když se na ně v takovou chvíli podíváme? Zjišťujeme v novém článku. Má pro vás svátek 17. listopadu nějaký význam, nebo ne? A jak to vidí hvězdy? Je tu váš nový týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Leonidy! Vyšlete svá tajná přání. V noci ze 17. na 18. listopadu padají kouzelné hvězdy. Vyslovme naše tajná přání, přichází ten nejlepší moment k jejich naplnění. Magická síla Leonidů naše touhy urychlí, a štěstí tak budeme mít na dosah! STAČÍ JEN NATÁHNOUT RUKU!



Novoluní ve Štíru probouzí magickou energii. Novoluní ve znamení Štíra dodává sílu a odhodlání. V tomto čase je potřeba zamyslet se nad svou minulostí a vzít si z ní ponaučení. Napravte staré chyby a načerpejte novou energii! Prozradíme vám, JAK NA TO!



Jak k vám promlouvají hodiny. Každý už někdy slyšel pověru, že když se zastaví hodiny, věstí to katastrofu. Ale co třeba, když se podíváte na displej ve chvíli, kdy na něm svítí třeba 11:11 nebo 22:22 a stává se vám to již několik dní? ODHALTE TAJEMSTVÍ ČASU!



Sametová revoluce psána ve hvězdách. Horoskopy nemají jen lidé! Někdy stojí za to podívat se, jak ovlivňují hvězdy velké události našich dějin. Planety dovedou předznamenat, co se bude dít! Sametová revoluce je spojena s datem 17. listopadu 1989, kdy planety výjimečně přály velkým změnám. VÍCE SE DOZVÍTE ZDE!


Jak upoutat muže podle znamení zvěrokruhu? Máte spadeno na muže ve vaší blízkosti, ale nevíte, jak mu učarovat? Vyzkoušejte rady hvězd! Ne všichni pánové si potrpí na sexy dámy, které jsou pro ně příliš vyzývavé. Někdo je zamlklý, introvert anebo naopak romantik či rodilý svůdce! PŘIPRAVTE SE NA LÁSKU!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.