Home - Články - Novoluní ve Štíru probouzí magickou energii

Novoluní ve Štíru probouzí magickou energii

vloženo 12. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Novoluní ve Štíru probouzí magickou energii

Novoluní ve znamení Štíra dodává sílu a odhodlání. I v tomto COVID období je potřeba zamyslet se nad svou minulostí a vzít si z ní ponaučení. Opakování je sice matkou moudrosti, ale v případě starých chyb toto moudré přísloví neplatí.

sdílet článek na facebooku

Letošní Novoluní ve Štíru připadá na 15.11. 2020 v 06:07 ráno, což přímo vyzývá k opatrnosti. Tři jedničky v datu nevěstí nic dobrého, takže bychom měli být velmi opatrní na rozhodnutí, nepodepisovat žádné smlouvy a rozhodně se nepouštět do zásadních změn. Štír má sice všechnu odvahu potřebnou k rozhodnutím, ale neměli bychom podceňovat intuici, prorocké sny a předtuchy. Riskování, ke kterému Štír svádí, opravdu není na místě.

Za peníze se štěstí sice nekoupí, ale…

Při Novoluní ve znamení Štíra vychází napovrch všechno, co je ukryto okolo financí. Pokud někdo tají něco ohledně peněz, jestliže něco zůstalo nevyrovnáno, pak právě v tomto období přijde zúčtování. Je důležité zkontrolovat, jestli jsou zaplaceny všechny složenky a úvěry. Ale ještě důležitější je nezadlužovat se! Protože energie pod vlivem Štíra nepřináší dobré finanční zprávy ani pro zadlužené, kteří nic nezatajují.


Úplněk ve Štíru, který byl letos 7.5.2020 a příští rok bude 27.4.2021, připomíná skryté křivdy, nad kterými bychom jindy mávli rukou. Vzpomínky, kterých se v tomto období těžko zbavujeme, vyvolávají intenzivní a extrémní emoce. Štír ale nechce jitřit staré rány a vyvolávat žárlivost nebo závist. Naznačuje, že není dobré v sobě uchovávat pocit ukřivděnosti a zášti. Naopak, právě toto období je ideální k odpouštění a rozloučení s tím, co si nezasluhuje naši pozornost. Je to ideální čas k jakémusi znovuzrození a hojení traumat.

Kouzla a magie? Jedině se Štírem.

Novoluní ve znamení Štíra ale přináší i magickou energii a schopnost probouzet nadpřirozené schopnosti. Ne nadarmo čekávaly babky kořenářky na to, až bude Úplněk ve Štíru. Tvrdily, že byliny mají nejsilnější moc, když jsou nasbírané právě v tomto období. Je fakt, že každý úplněk a každé novoluní jsou velmi důležité, ale dny Štíra sebou nesou nádech opravdového tajemství.


Toto Novoluní je sice pocitově asi tím nejpodivnějším v celém roce, ale přináší i mnoho dobrého. Stačí si v klidu sednout a začít přemýšlet o odpuštění a o tom, kterou část svého života chcete napravit. Nadpřirozené schopnosti, které Štír přináší, vám totiž mohou pomoci přivolat lásku nebo malý zázrak.

Autor článku

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.