Home - Články - Týdenní čínský horoskop 20.-26.11.2017

Týdenní čínský horoskop 20.-26.11.2017

vloženo 17. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 20.-26.11.2017

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Nejedeme tam za byznysem ani turistikou, ale pro další týdenní čínský horoskop. Jste připraveni dozvědět se pravdu o své budoucnosti? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Celý poslední listopadový týden slibuje Krysám příznivé události. Na pracovním poli i v soukromí všechno klape jako na drátkách. Co si vezmete do hlavy, to se vám podaří uskutečnit. Ani finance nehlásí sucho, byť k... VÍCE ZDE!

Buvol

Milí Buvoli, během poslední listopadové dekády se nedokážete zbavit zdání, že je cosi na spadnutí. Pocit čehosi neuchopitelného vás bude provázet v soukromí i na pracovišti. Poslechněte intuici a našlapujte opatrně. Velkou pomoc... VÍCE ZDE!.

Tygr

Start poslední listopadové dekády zatopí Tygrům pod kotlem. Hlavně v zaměstnání se připravte na perné chvíle, o které se postarají roztržití kolegové. Raději se spolehněte pouze na sebe, protože je lepší si něco pokazit... VÍCE ZDE!

Zajíc

Milí Zajíci, jindy se vám životem hopsá zvesela, ale tento týden slibují hvězdy spíše ploužení. O štěstí se musíte poprat, zadarmo se nic nepřikutálí. V zaměstnání doháníte resty i za druhé a hlídáte, aby neutekla žádná... VÍCE ZDE!



Drak
Poslední listopadový týden slibuje zrozencům Draka fantastický program. Hvězdy soustředí pozornost na lásku a vztahy, což je předzvěst jedinečných zážitků. Obklopujete se novými inspirativními tvářemi, věnujete čas... VÍCE ZDE!

Had
Rozvážné znamení Hada čeká na jeho náturu poměrně hektický týden. Na co si rozhodně nemůžete vsadit, to je nuda. Zkraje týdne máte pocit, jako by se všechno kolem sypalo jako domeček z karet. Když už máte chuť od všeho... VÍCE ZDE!

Kůň

Přirozeností zrozenců Koně je být stále v pohybu. Poslední listopadová dekáda ale udělá na šachovnici rošádu. Hlavou se vám sice honí jeden lepší nápad za druhým, k jejich realizaci však ještě nedozrála správná doba. Práci se věnujete... VÍCE ZDE!

Koza

Milé Kozy, o vitalitě se na začátku týdne bohužel nedá hovořit. Neutěšená atmosféra na domácím poli se podepíše na vaší celkové náladě. Životem jen tak proplouváte a nedaří se vám najít žádný styčný bod. Je třeba utřídit myšlenky... VÍCE ZDE!



Opice
Od pondělí do neděle zažíváte naprosto fantastický čas. Hvězdná konstelace pracuje ve váš prospěch, takže to vypadá, že se veškeré problémy drží v uctivé vzdálenosti. A když už se přece jen objeví, poradíte si s nimi raz dva. Nebojte se... VÍCE ZDE!

Kohout
Podzim si většina smrtelníků spojuje s depresivní náladou a leností. Kohouti jsou ale na konci listopadu ztělesněním opaku. Máte pocit, jako by vám někdo umetal cestičku. Všechno vychází podle představ a vesmírný objednávkový servis... VÍCE ZDE!

Pes
Jestli něco v tomto týdnu nehrozí, pak je to nuda a stereotyp. Pondělí ani úterý nebudou procházkou růžovým sadem, protože se připomenou nejrůznější závazky. Ať jde o půjčky po splatnosti, nebo neproměněné sliby, je třeba s nimi... VÍCE ZDE!

Vepř
Poslední listopadová dekáda práskne do koní, takže máte pocit, že se pod návalem povinností zlomíte. V zaměstnání skáčete od jednoho k druhému, ani soukromí vám nedovolí vypnout. Někdy z toho může třeštit hlava, takže byste od všeho... VÍCE ZDE!.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.