Home - Články - Láskohled 20.-26.11.2017

Láskohled 20.-26.11.2017

vloženo 19. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 20.-26.11.2017

Zrozenci některých znamení čeká zásadní rozhodování, jak dál. Svatba, nebo rozchod? I takové věci se rozlousknou v příštím týdnu. Nezadaní jistě netrpělivě čekají, kdy se objeví nová láska. Bude to brzy? Nebo si ještě počkáte? Čtěte nový Láskohled, ať najdete odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro vás velmi příjemným obdobím. S partnerem prožijete pohodové okamžiky bez hádek. Svobodní mají velké šance na seznámení, protože budou na okolí působit dobře.

Býk
Vaše vnitřní rozmrzelost a místy depresivní nálada se odrazí i ve vašem vztahu. Díky vašemu partnerovi vše zvládnete. Pro nezadané je tu varování. Vyhýbejte se nyní seznamkám.

Blíženci
Máte svého partnera rádi, ale v tomto týdnu opět často dáte najevo své tendence o všem rozhodovat a velet. Nevnucujte mu své názory! Nezadaní by měli aktivně pokoušet své štěstí!

Rak
Mnohé páry budou uvažovat o zásadních krocích a možná i o svatbě. Zadaným se celkově podaří zharmonizovat vztah. Nezadaní musí odhodit svůj stud a obavy. Jinak se neseznámíte!



Lev
Nezadaní mají v tomto týdnu velkou šanci najít osudového partnera. Slunce vám v tom bude vydatně pomáhat. Přinese i harmonii a soulad do dlouhodobých vztahů a také mezi manžele.

Panna
Hektické tempo vašich dnů se odrazí také ve vztahu. Budete bojovat s podrážděností a nevrlostí, naštěstí celkem úspěšně. U nezadaných hrozí riziko zneužití důvěry, buďte opatrní!

Váhy
Budete se snažit prohloubit váš stávající vztah a více porozumět svému partnerovi. Některé páry budou řešit rozchod. Nezadaní se mohou dočkat dost překvapivého vyznání lásky.

Štír
Ve vašem vztahu nebude chybět péče, láska, žárlivost ani podezřívání. Zkrátka taková všehochuť. U svobodných se rýsuje počátek vztahu s někým, na koho sami už nějaký čas myslíte.



Střelec
Většinu tohoto týdne strávíte v klidné partnerské harmonii. Bouřky a konflikty se vyskytnou jen zřídka. Svobodní dostanou šanci zaujmout nový protějšek, ale musí zůstat sami sebou.

Kozoroh

Strávíte mnohou příjemnou chvilku se svým partnerem, ale stejně tak se často pohádáte. Objevit se může i žárlivost na váš úspěch u okolí. Nezadaní se do seznamování moc nepoženou.

Vodnář

To, po čem budete v tomto týdnu nejvíce toužit, bude klid. S nějakým partnerským porozuměním teď ani moc nepočítáte. Nezadaní jsou na tom lépe, ty čeká vcelku příjemné období.

Ryby

Svobodní budou v tomto týdnu hodně pokoušet své štěstí. Klidně mohou, hvězdy jim drží palce. U zadaných je to spíše o udržení klidu, protože může snadno docházet k výměnám názorů.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.