Home - Články - Týdenní Astrohled 27.11-3.12.2017

Týdenní Astrohled 27.11-3.12.2017

vloženo 25. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 27.11-3.12.2017

V novém týdnu se listopad přehoupne v prosinec a začne poslední měsíc v tomto roce. Pojďte se s námi podívat na to, jaký týden vás čeká. Konec roku se totiž nezadržitelně blíží a vás určitě zajímá, co všechno se přihodí v jeho závěru. Čtěte nový týdenní horoskop a přesvědčte se sami!
sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás celkem pohodový týden. V první polovině sice budete mít poněkud nabroušený jazyk a tendence komentovat dění okolo, ale v té druhé se nástupem nového měsíce všechno zlomí. Budete příjemní a pohodoví a stejně se bude chovat také vaše okolí.

Býk
V tomto týdnu se připravte na hektičtější tempo. Jeho první polovina sice bude maličko ospalejší a vy budete mít snahu vyhýbat se společnosti, ale s příchodem nového měsíce zavane do vašeho života svěží vítr. Pozor, ať to nepřeženete s horlivostí!

Blíženci
Nebude to jednoduchý týden. Budete hodně pracovat a ve druhé polovině týdne vám zvolna začnou docházet síly. Kromě toho nebude atmosféra v práci příliš příjemná a do toho se přidá také vnitřní neklid. Není to ale nic, co byste nemohli zvládnout!

Rak
Budete v tomto týdnu neskutečně akční. Vaše pracovní nasazení by vám mohl kde kdo závidět a díky němu se budete pomalu, ale jistě posunovat směrem k vysněným metám. Pozor na lákavé nabídky ke zhodnocení vašich peněz. Každou si důkladně prověřte!



Lev

V tomto týdnu se stanete často účastníky nějakých konfliktů. Jak v práci, tak doma. Díky vaší královské majestátní povaze se nenecháte vtáhnout do přízemních sporů, ale mnohé naopak sami uhasíte. V práci však zazáříte a potvrdíte svou dobrou pověst.

Panna
Hodně se budete zabývat prací a věcmi, spojenými s kariérou. To s sebou nese zvýšený stres, který na vás zhruba v polovině týdne může nepříjemně dolehnout. Odpočiňte si a řešte jen to, co je aktuální. Ostatní problémy odložte na dobu, až přijdou.

Váhy

Těchto sedm dní vás zastihne plné energie, elánu a dobré nálady. V práci vám to půjde jedna radost, budete snadno zvládat i stresové situace a stanete se tahounem kolektivu. Doma si užijete kopec pohody s vašimi blízkými. Zkrátka týden jedna radost!

Štír
Snadno se vyrovnáte i s nepříjemnými situacemi a budete se snažit upoutat pozornost důležitých lidí. Vaše kreativita a průbojnost bude na výši. Tento týden bude zkrátka ve znamení akce. Předvedete se dokonce v dobrém světle i před vlastní rodinou.



Střelec

Počátkem týdne budete ještě trochu nejistí, ale s příchodem nového měsíce se vše změní. Vjede do vás nová energie a všechno se vám bude dařit. Vaše nápady budou skvělé a okolí je patřičně ocení. Využijte potenciál planetární přízně opravdu naplno!

Kozoroh
První polovina týdne se ještě ponese v lehce depresivním duchu, nic vám nebude po chuti. V jeho druhé polovině přijde dobrá nálada a získáte na spoustu věcí nový pohled. Neměli byste zanedbávat své zdraví. Těšte se na hodně hezkých chvil s rodinou.

Vodnář

Do vašeho života vstoupí v některých oblastech noví lidé. Také se nevyhnete zvýšenému stresu, zejména v práci a nutnosti sáhnout si do svědomí. Vítaným osvěžením pro vás bude výlet anebo tvůrčí činnost. Ve finanční sféře zavládne pohodové období.

Ryby

V tomto týdnu budete filozofovat a přemýšlet. Přijdete také na to, že pesimismus není ideálním rádcem a nepůsobí ani dobře na vaše zdraví. V práci zaznamenáte úspěchy a přijde možná nabídka na služební cestu. Dost to však bude skřípat ve vaší rodině.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.