Home - Články - Láskohled 27.11-3.12.2017

Láskohled 27.11-3.12.2017

vloženo 26. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 27.11-3.12.2017

Přelom měsíce si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou bouřit u zadaných i nezadaných. Ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. No, a nakonec je to jen na vás, kde vám to bude vyhovovat víc. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zadaní se nevyhnou občasným menším nedorozuměním a výměnám názorů. Vše ale zvládnete, nebojte se. Pro nezadané začne v druhé půlce týdne období s mnoha skvělými příležitostmi.

Býk
Zpočátku týdne bude ještě váznout komunikace, pak se vše zlepší. Mohou vás překvapit i nečekané kontakty. A to jak takové, na které čekáte, tak i ty, se kterými vůbec nepočítáte.

Blíženci

Jak to říct? Jednoduše budete pořádně přepracovaní a také čelit ne zrovna dobrému vlivu planet. Ve vztazích to může hodně skřípat a nezadaní přestanou mít chuť do seznamování.

Rak

Ve vašem současném vztahu to bude tento týden o komunikaci a pohodě. A taky o pořádně žhavých chvílích! Nezadaní mohou udělat velké štěstí, partnery si mohou doslova sami vybírat!



Lev
Budete hledat porozumění s partnerem, přijímat a chystat překvapení a neujde vám, že se po vás okolí zálibně ohlíží. Nezadaní by toho měli využít a najít svou druhou polovičku.

Panna
Připravte se na to, že budete dost nesnesitelní. Každá maličkost pro vás bude důvodem k hádce a kritice partnera. A u nezadaných dokonce přijde nechuť k hledání nového vztahu.

Váhy
Zadané čeká spousta příjemných chvil s partnerem. Ovzduší bude plné harmonie a souznění. A rovněž můžete prožít lásku na první pohled, což se tentokrát netýká jenom nezadaných!

Štír
Vášeň, splněná přání, nečekaná okouzlení. Nejen to vás čeká tento týden. Nezadaní se mohou připravit na ohňostroj příležitostí. Zadaní pocítí závan čerstvého větru ve svém vztahu.



Střelec

Ve vztazích bude panovat harmonie a pohoda. Užijete si spolu vášeň i příjemné chvíle souznění. Nezadaní budou mít velké šance potkat někoho, kdo naplní jejich představy o lásce.

Kozoroh

Nezadaní by měli slevit ze svých požadavků na partnera. Začne se jim pak mimořádně dařit při seznamování. U zadaných se prvotní nepohoda tohoto týdne změní na láskyplné souznění.

Vodnář

Nedorozumění první poloviny týdne se na jeho konci změní u zadaných v hodně příjemné a harmonické okamžiky. U nezadaných nastává období bohaté na šance k seznámení. Využijte toho!

Ryby

Svobodní si musí dát pozor na to, s kým se seznamují. Mohli by kápnout na vypočítavé lidi a také psychicky nestabilní manipulátory. Zadaní budou muset být opatrní v komunikaci.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.