Home - Články - Měsíční horoskop lásky na prosinec

Měsíční horoskop lásky na prosinec

vloženo 30. 11. 2017
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na prosinec

Předvánoční čas přeje romantickým dobrodružstvím jako z hollywoodského filmu. Kulisy v podobě vyzdobených ulic budou dokonalé pro nezadané i ty, kteří jsou ve vztahu. Ozvláštněte si toto období vlastní fantazií a představujte si sami sebe jako hrdiny nějakého dobrého filmu. Bude to drama, nebo komedie? To zjistíte v novém horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední měsíc roku slibuje Beranům báječný program. Příznivá konstelace hvězd zesiluje sex-appeal na maximum, takže vám nikdo neodolá. Svého osobního kouzla jste si vědomi a dokážete s ním zkušeně pracovat. Netrápíte se společenským klišé, naopak bouráte jedno za druhým. Dokonce ani dlouhodobě zadaní si nedělají vrásky na čele při flirtování a žhavých románcích. Firemní večírky jsou na takové příležitosti jako ušité. Singles si užijí své, ale nebudou se hned vázat na první sympatickou osobu.

Býk
Svobodní Býci mohou vyhlížet veleúspěšný měsíc. Hvězdy vám připravují jeden sladký dáreček za druhým, jejichž rozbalování pro vás bude samou radostí. Byla by škoda limitovat se jediným protějškem, protože prosinec nabízí samé lahůdky. Osudová láska přijde až po 20. prosinci a nejspíš vás zaskočí vyšším věkovým rozdílem. U těch zadaných to bude o poznání složitější. Kritická je totiž komunikace mezi vámi a drahou polovičkou. Vsaďte na diplomatické jednání, díky němuž se zachráníte od nejhoršího.

Blíženci
Závěr roku nesvědčí milostným záležitostem. Zadaní Blíženci bojují s negativním pohledem na vztah. Ať dělá drahá polovička cokoliv, nemůže se vám zavděčit. Všímáte si hlavně slabších stránek a zavdáváte příčinu k hádkám. V posteli vám to moc neladí. Řešení hledejte ve změně myšlení a chování. Až do Silvestra totiž platí, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Singles nemusí ztrácet čas randěním. Hvězdy vám do cesty posílají samé nevhodné adepty. Mnohem lépe vám bude v kruhu přátel a rodiny.

Rak

Ačkoliv je zima v plném proudu, Raci se cítí jako v parném létě. Cloumají s vámi dříve skrývané touhy, které se náhle rozhodnete vynést na denní světlo. V posteli záříte víc než žárovičky na vánočním stromku. Dlouholetá partnerství chytnou druhý dech, čerstvě zadaní k sobě milovaný protějšek pevněji upoutají. A jak na tom budete vy svobodní? Hvězdy pro vás připravily osudové seznámení. Zdá se, že vesmírný objednávkový servis funguje na výbornou. Můžete mít všechno, co si tělo i duše žádají.



Lev
Sváteční atmosféra vás chytí do sítí a jen tak nepustí. Užíváte si romantiku prýštící z každé minuty naplno, ať jste zadaní, nebo osudového protějška teprve hledáte. Do milostných záležitostí jdete naplno a nepřipouštíte si neúspěch. Díky tomu si držíte smůlu od těla. Lvi ve vztahu se ukážou jako štědří kavalíři, kteří by se pro drahou polovičku rozkrájeli. Budete mít problém předat pečlivě vybírané dárky až pod stromečkem. Nemůžete se totiž dočkat nadšení, které se miláčkovi objeví v očích.

Panna
Většina prosince dá zadaným Pannám zabrat. Ambiciózní protějšek se k vám totiž chová svrchovaně, takže si připadáte jako druhé kolo u vozu. Vyplatí se najít jinou aktivitu, díky níž přijdete na lepší myšlenky. V opačném případě může docházet k častějším třenicím. Naštěstí se nepřízeň zlomí ještě před Štědrým dnem. Pod stromečkem už vládne harmonická atmosféra, kdy jeden druhého rozmazlujete hmotnými i nehmotnými dárky. Ty druhé jmenované se zařadí mezi ty, které si brzy dáte do zlatého rámečku.

Váhy
Cena zrozenců Vah na seznamovacím trhu raketově poroste. Hvězdy v prosinci zesilují všechny silné stránky, díky nimž se na vás lepí opačné pohlaví jako vosa na lep. Toho zneužijí dokonce i zadaní, kteří se nevyhýbají žhavému flirtu. Firemní večírky a party s přáteli jsou k takovým aktivitám jako stvořené. Singles nebudou mít vůbec žádné zábrany. Popustí uzdu fantazii a zapomenou i na své dobré vychování. Jediné, co je řídí, je vášeň. A ta dokáže netušené věci. V posteli i u společného stolu.

Štír

Závěr roku pojmete ve velkém duchu. Uvědomujete si, v čem se skrývají vaše silné stránky a náležitě jich využijete. Záleží pouze na vás, zda budete budovat pevný trvalý vztah, nebo se pustíte na tenký led v podobě mimomanželského románku. Hvězdy se nebrání ani jednomu scénáři, režisérem zůstáváte jen vy sami. Přehnaná sebejistota vás láká na scestí, nedokážete zvážit možná rizika a považujete se za nadčlověka. Sice si užijete báječnou zábavu, ale za neuvěřitelně vysokou cenu. Uvažujte dopředu.



Střelec
Prosinec slibuje báječný program jak zadaný Střelcům, tak i těm, kteří spřízněnou duši teprve hledají. Klíčovou roli přitom hrají vánoční kulisy. Stačí pár loků voňavého svařeného vína a všechny zábrany jsou minulostí. Singles najdou odvahu, aby oslovili sympatický protějšek, zadaní vnesou do rutinního vztahu čerstvý vítr. V intimním životě sázíte všechno na jistotu. Novinkám se vyhýbáte, i přesto platíte za fantastické milence. Nemyslíte v první řadě na sebe, ale na blaho milovaného protějšku.

Kozoroh
Ještě než se stačí letošní rok nachýlit ke konci, podaří se vám zbavit všech nešvarů, které lásku zatěžovaly. Hledíte do budoucnosti a věříte, že před sebou máte lepší zítřky. Platí to dokonce i pro Kozorohy, kteří se chystali dát nynějšímu partnerovi pod stromeček kopačky. Hvězdy vám připomenou, co pozitivního jste společně zažili a zachrání ve vztahu, co se dá. V posteli se cítíte jako nezkušení zajíčci. Vzájemně se oťukáváte a nezřídka zažijete svoje druhé „poprvé“. Bude to vítaná změna.

Vodnář

Štědrý bude nejen čtyřiadvacátý prosinec, ale celý měsíc. Vodnáři se mohou těšit na období, kdy jim v milostném životě doslova kvete pšenka. Zadaní mají pocit, jako by se partnerství zvedlo z popela a s drahou polovičkou procházíte druhými líbánkami. Vzájemně se rozmazlujete a snažíte se, aby každé milování bylo něčím výjimečné. Jiné dárky už si ani nemusíte zařizovat. Jak na tom budou ti svobodní? Pro ty bude poslední měsíc roku jednou vzrušující jízdou. Byla by škoda hnát se hned do chomoutu.

Ryby
Rybky tentokrát neplují synchronizovaně s drahou polovičkou, což se ukáže jako kámen úrazu. Každý fungujete v odlišném tempu, a to harmonickému prožití svátků zrovna nenahrává. Také v posteli se nemůžete shodnout, jestli si užijete žhavou rychlovku, nebo pomalé něžné milování. Kompromis nepřichází v úvahu, ale co takhle vyzkoušet to jednou tak a podruhé podle opačných pravidel? Singles by měli při randění dávat dobrý pozor na příliš sebejisté protějšky. Nově navázaná známost by nikam nevedla.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.