Home - Články - Měsíční horoskop na duben 2018

Měsíční horoskop na duben 2018

vloženo 2. 4. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na duben 2018

Teprve s dubnem začíná opravdové jaro! Čerstvý vzduch přináší vůni dálek a probouzí v našich srdcích touhu nejen po milostných dobrodružstvích, ale po velkých a radostných změnách ve všech směrech. Příroda začíná rozkvétat a spolu s ní byste měli rozkvést i vy, jste přece vzácné květiny a zasloužíte si příliv slunečního tepla a energie! Pojďme se společně podívat na naši dubnovou budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, duben pro vás může být poněkud rušným a náročným měsícem. Navzdory přejícímu Slunci ve vašem znamení se vlivem rovněž přítomného Merkura můžete dostávat do nepříjemného kmitočtu událostí. Buďte obezřetní zejména 4. dubna, kdy se tento planetární všetečka dostává do kvadratury s konfliktním Marsem, bezdůvodná... Více ZDE!

Býk
Milí Býci, díky ochranitelskému vlivu vaší vládkyně Venuše se až do 23. dubna můžete těšit extrémně úspěšnému období. Tato vesmírná lady dokáže rozsvítit mnohé oblasti vašeho života a ať už se jedná o lásku, podnikání nebo finanční sektor, máte nakročeno k příznivým šancím. Důležitý čas může nastat hned kolem... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, tento měsíc je pro vás obzvláště příznivý, zejména pokud jde o získávání znalostí. Slunce je až do 19. dubna v přejícím sextilu na vaše znamení a stejně přívětivě se tváří i váš vládce Merkur. Může se jednat o pokračování ve vzdělávání, absolvování kurzů nebo učení se novým dovednostem. Konjunkce Slunce s... Více ZDE!

Rak

Milí Raci, tento měsíc se dá nazvat slovem hektický, poněvadž jste planetárními diblíky zkoušeni v mnohých oblastech svého života. Ocitáte se v ohnisku kariérního dění, kde přikládá do ohýnku zejména Slunce a Merkur. Do 19. dubna tak můžete být konfrontováni s nárůstem řešení různých problémů. Vzhledem k tomu, že se zvyšuje... Více ZDE!


JE TO TEN PRAVÝ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu


Lev
Milí Lvíčci, jste pod ochranou svého vládce Slunce, tudíž je duben pro vás poměrně úspěšným měsícem. Sympatiemi vás zahrnuje rovněž Merkur, což je vynikajícím signálem pro zvýšenou aktivitu jak v pohybu, komunikaci, tak například ve vzdělávací oblasti. Klíčovými dny se mohou stát 14. a 15. duben, kdy se mnozí z vás ponoří do hlubšího... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, duben signalizuje, že je ten správný čas věnovat více pozornosti své duši a svému vnitřnímu JÁ. Můžete se cítit být přitahováni k okultním a esoterickým vědám s cílem odpovědět si na mnohé otázky. Pokud zápolíte s nějakými bloky, je teď správné období na volbu nějakého typu terapie, který vám pomůže čelit... Více ZDE!

Váhy

Milé Váhy, vstupujete do měsíce, ve kterém najednou zjišťujete, že je těžké udržet si stabilní náladu a vaši vrozenou vyrovnanost. Emocionální stálost není teď vaší silnou stránkou, Merkur a do 19. dubna i Slunce vám v tomto směru pořádně přikládají do ohýnku! Tito planetární aktéři vás svou opozicí znatelně vyčerpávají a... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, pro vaše znamení, jakožto zástupce prvku vody, se duben jeví jako poměrně aktivní období. Mars napovídá, že na pracovišti můžete plně zapůsobit svými schopnostmi a ukázat svůj um, máte výborně nakročeno! Zejména v období 7. - 8. dubna však platí, že je vhodné respektovat i názory ostatních kolem vás. Co se týče... Více ZDE!

Jak nás ovlivňuje tajuplný Měsíc? Vliv Měsíce na lidský organismus není stále ještě dokonale odhalen, avšak Měsíc vždy byl dáván do spojitosti se změnami v lidských tělech i duších. Pojďme si společně poodhalit, na jaké změny v našem těle má vliv právě Měsíc.

 
Střelec

Milí Střelci, vstupujete do velmi hřejivého období, ve kterém vás planetární vládci obdarovávají značnou velkorysostí v oblasti citů a příjemných zážitků. Zářné Slunce se zejména do 19. dubna vskutku činí! Svým trigonem s vaším znamením dává jasně najevo, že je výborný čas k volnočasovým aktivitám, zejména sportu, zábavě a... Více ZDE!

Kozoroh
Milí Kozorozi, v této fázi roku by se vám mělo ve většině životních oblastí dařit. Mezi nejdůležitější atributy patří to, že jste teď schopni realizovat mnohé záležitosti, aniž byste čekali na dokončení dlouhodobých projektů. Mars a Saturn jsou na vaší straně a působí jako přátelský tandem k prosazení a úspěchu! Je vítána dynamika a... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, duben je pro vás měsícem dobrých příležitostí, přičemž hlavní prim hrají dvě oblasti. Tou první je studium a váš duchovní posun. Vyšší vzdělávání, kursy, semináře, metafyzika, filozofie – to všechno je trefa do černého! Inteligentní Merkur je vaším přívržencem a do 19. dubna s ním táhne za jeden provaz i... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, v období, do kterého vstupujete, jste pod ochranou většiny planetárních dobrodějů, včetně vašeho samotného vládce Neptuna, tudíž počítejte s úspěšným měsícem. Aktivní Mars se snaží vytrvale dobíjet vaši energii, přičemž jeho konjunkce se Saturnem vznikající hned 2. dubna, dokáže neuvěřitelně posílit vaše... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.