Home - Články - Láskohled 2. - 8. duben 2018

Láskohled 2. - 8. duben 2018

vloženo 2. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 2. - 8. duben 2018

Duben přichází, bude plný nesnází? Nebo se vám zadaří a osud vás láskou obdaří? Chcete vědět, co čekat od následujícího týdne? Není nic jednoduššího než si přečíst nový Láskohled. Panny budou v obležení ctitelů, kdežto Lvi by se měli krotit! A co vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Planety na tento týden připravily šance na splnění snů pro dobrodruhy. Mezi partnery bude vše v pohodě. Nezadaní by měli zajít na kulturní akci. Je šance potkat tam novou lásku.

Býk
U nezadaných se objeví významné příležitosti k nalezení ideálního protějšku. V partnerských vztazích brilantně vybalancujete všechny hrozící hádky. Čekejte také pozitivní novinky.

Blíženci
Nezadaní se budou snažit získat pozornost někoho, kdo se jim líbí a budou přemýšlet, jak na to. U zadaných se ve vztahu občas objeví mráček, ale s trochou dobré vůle vše zvládnete.

Rak
Planety vnesou do manželských vztahů řadu třaskavých situací. Uleví se vám až v neděli. Partnerské hádky budou stále viset ve vzduchu. Nezadaní, využijte svého velkého sexappealu!


KDE NAJDETE SVOU DRUHOU POLOVIČKU? Hvězdy vám poradí! Volejte na tel.: 906 701 701. Kontaktujte astroložku a kartářku Bertu!


Lev

V partnerských vztazích bude každou chvíli zaděláno na problém. Planety vám zatápí, a tak se musíte obrnit trpělivostí. Pro nezadané mají radu. Nepřestávejte pokoušet své štěstí!

Panna
Mezi partnery dojde v tomto týdnu ke vzkříšení vzájemné přitažlivosti a vzplanutí vášně. U nezadaných bude řada příležitostí k seznámení. Zvládnete odbýt i nepříjemného stalkera.

Váhy
V partnerských vztazích vám to tentokrát moc klapat nebude ani přes veškerou vaši snahu. Vydržte to! U svobodných se naopak zvyšují šance potkat zajímavou osobu pro prima vztah.

Štír
Nezadaní dostanou ne jednu, ale více pozvání na schůzku. U čerstvých párů bude zamilovanost velmi patrná. A v partnerských vztazích to bude tentokrát o harmonii, pohodě a důvěře.

Jarní svádění podle zvěrokruhu. Jakmile se objeví první hřejivé paprsky slunce, lidé naberou novou energii. Pánové pokukují po dívkách v minisukni, ženy zase po usměvavých objektech touhy. Na jaře to bez lásky nejde, proto se podíváme na jarní svádění pod drobnohledem hvězd.


Střelec

Zadaní střelci se musí vyzbrojit trpělivostí. Většina dnů tohoto týdne bude dost napjatá. Nezadaní budou flirtovat i hledat nový vztah. U obojího planety doporučují obezřetnost.

Kozoroh
Partnerský vztah je pro vás tentokrát útočištěm a bezpečným přístavem. A bude v něm panovat harmonie. Nezadaní budou dobývat a budou dobýváni. Protějšek si však nejdříve prověřte.

Vodnář
Nebe nad partnerským vztahem nebude úplně bez mráčků, spíše se často přižene přeháňka. U nezadaných se budou nyní tendence mísit. Přijdou otravové i báječní lidé pro skvělý vztah.

Ryby
S partnerem si sice budete snažit vycházet vstříc a pečovat o sebe, následkem pracovního stresu ale bude občas dost dusno. U nezadaných se objeví nové šance, jen pozor na naivitu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.