Home - Články - Týdenní čínský horoskop na 2. - 8. dubna

Týdenní čínský horoskop na 2. - 8. dubna

vloženo 30. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop na 2. - 8. dubna

Dáte si s námi Čínu? Nemáme však na mysli kung-pao, ale další čínský horoskop na celý týden dopředu! Dozvíte se v něm to nejdůležitější pro nejbližších sedm dní. Zajímá vás více láska, nebo snad kariérní postup? Všechno najdete na jednom místě hezky pohromadě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku dubna se ke slovu dostanou milostné záležitosti. Není divu, pod svá křídla vás skryje Venuše. Posvítí si především na dlouholetá partnerství, do nichž vrátí ztracenou jiskru i harmonii. Singles to budou mít o poznání... VÍCE ZDE!.

Buvol
Milí Buvoli, jako znamení vyhledávající společnost se na začátku měsíce cítíte osaměle. Nezáleží na tom, zda jste zadaní nebo single. Buvoli ve vztahu si připadají odstrčení na vedlejší kolej, ti bez partnera zase propadají... VÍCE ZDE!

Tygr

Jarní tání se odrazí také na mezilidských vztazích Tygrů. Samo Slunce se postará, aby se pohnuly ledy v záležitostech, které vám dlouho ležely na srdci. Najdete společnou řeč i s těmi jedinci, které jste málem vyškrtli ze svého... VÍCE ZDE!

Zajíc

Myšlenky Zajíců se v prvním aprílovém týdnu upínají k odpočinku. Naplno vás dostihne jarní únava, takže byste se nejraději zavrtali do své nory a nic zásadního neřešili. Hvězdy proti takovému programu nic nenamítají! Udělejte si chvíli... VÍCE ZDE!


PROHLUBUJE SE PROPAST, KTERÁ JE MEZI VÁMI? Pomohu vám dát partnerský vztah do pořádku! Zavolejte mi hned! Astroložka Gita!



Drak
Ohnivá dračí energie dostane na začátku měsíce příležitost ukázat se v plné síle. Do nového pracovního týdne vstanete s optimismem a obrovskou chutí dokázat něco velkého. Pokud vás trápily zdravotní komplikace, setřesete je ze sebe... VÍCE ZDE!

Had
Hadi by měli v prvním dubnovém týdnu dát velký pozor na svůj jazyk. Tentokrát nehrozí, že byste někoho uštknuli, právě naopak se můžete ocitnout v roli kořisti. Intuice vám napoví, jakým lidem můžete důvěřovat a koho si raději... VÍCE ZDE!.

Kůň

Zrozenci Koně obvykle pádí sebejistým krokem vpřed. Tento týden se ale v milostném životě ocitnete spíše v bludném kruhu. K rozchodu vám schází odvaha, ale setrvání za stávajících podmínek se vám zdá neúnosné. Řešení hledáte jak u... VÍCE ZDE!

Koza

Nový měsíc dopřeje zrozencům Kozy pozornost, o níž už delší dobu stojí. Vesmírní velikáni zesilují osobité kouzlo, takže se k vám zástup osob opačného pohlaví jen hrne. Že už svého vyvoleného či vyvolenou máte? Menší flirt vám... VÍCE ZDE!

Čas nám běží! Únor končí a je třeba se zamyslet, kam se ubírají naše kroky. Než se nadějete, půl roku bude za námi a je proto důležité, abychom neměli pocit, že nám život protéká mezi prsty. Ovládnout svůj čas je ovšem velmi těžké, ale pomůže nám Saturn! Jděte štěstí vstříc!


Opice

Milé Opice, přáli byste si více času na zábavu, ale začátek aprílu se nese spíše v pracovním duchu. Nahrne na vás takové množství povinností, že budete skákat od jednoho k druhému jako váš zvířecí patron. Za vysoké pracovní... VÍCE ZDE!

Kohout
Nač sedět na hřadě, když vás duben láká do společnosti! Domácí atmosféra na začátku měsíce nevypadá nijak vábivě, zato kulturní program překypuje samými zajímavostmi. Změna prostředí udělá dobře jak vám, tak drahé polovičce. Nechce-li vyrazit s... VÍCE ZDE!

Pes
Zdá se vám, že začátek dubna připomíná jízdu na kolotoči? Bohužel to není aprílový žertík. Psi se musí připravit na náročnější program, kdy nevíte, kam dřív skočit. Naštěstí vám hvězdy dolévají pohár vitality až po okraj, takže všechno... VÍCE ZDE!

Vepř
Nezadaní Vepři si musí nechat zajít chuť na osudové seznámení. Ani začátek dubna nepřinese do vašeho sociálního statusu žádnou změnu. Zato v oblasti financí a kariéry by tomu tak mohlo být. Jak se říká, štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Poslechněte svou... VÍCE ZDE!.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.