Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2018

Velikonoční tarotový horoskop 2018

vloženo 28. 3. 2018
čas čtení: 10 minut

Velikonoční tarotový horoskop 2018

Chcete vědět, co si pro vás hvězdy připravily na jarní svátky? Víte, na co se můžete těšit o Velikonocích a jak si je nejlépe užít? Tarotové karty vám to prozradí podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso pohárů
vám věští svátky plné lásky a hlubokých citů! Ať už prožijete sváteční dny ve společnosti partnera nebo v rodinném kruhu, užijete si krásnou a láskyplnou atmosféru plnou harmonie a vzájemného porozumění. To vás nabije novou sílou a budete se cítit nejen dokonale odpočatí, ale najdete také novou motivaci a energii do života. Vždyť ne náhodou se říká, že láska je základ všeho, právě díky ní může člověk dosáhnout i to, co se na první pohled zdá téměř nemožné. Můžete se tedy těšit na opravdu nádherné a výjimečné dny jarního volna, které si dokonale užijete a vychutnáte a báječně se zrelaxujete. Pokud jste nezadaní, je zde dokonce velká šance, že právě o Velikonocích konečně potkáte tu pravou lásku svého života, a bude to člověk, který to s vámi myslí skutečně vážně. Rychle zjistíte, že vaše vzájemné city jsou něco, co jste snad ještě nikdy v životě nepoznali, a že k sobě zkrátka patříte! V dlouhodobých vztazích zas budou Velikonoce dobou vyřešení konfliktů a obnovení někdejší zamilovanosti.

Býk
Karta Rytíř holí
vám ukazuje, že svátky jsou pro vás příležitost stihnout věci, které jste dlouho museli odkládat, dostat se konečně ke splnění svých plánů, nebo se s velkou energii pustit do něčeho nového, co vás bude bavit. Pokud vás o Velikonocích čeká práce, není to důvod ke smutku, právě naopak, přináší vám to příležitost využít tento čas k posunutí se výrazně kupředu a díky zvýšenému nasazení můžete získat významný náskok před konkurencí. Rozhodně vás tedy nečeká lenošení a nicnedělání, ale naopak aktivně a naplno využitý čas, ať už pro kariéru nebo pro vaše osobní záliby a plány. Naopak, v rodině a vztazích byste si měli dávat pozor, ať nejste až příliš uspěchaní a netlačíte své blízké do aktivit, které je vůbec nelákají. Přece jen, ne všichni mají stejné tempo, vytrvalost a houževnatost jako vy, a ostatní si zkrátka potřebují o svátcích možná trochu více odpočinout. Nemějte jim to za zlé, vždyť spřízněné duše pro vaše aktivity a velké plány můžete snadno najít mezi svými kolegy nebo přáteli.

Blíženci

Karta Šest mečů
vám ukazuje sváteční volné dny jako příležitost se v životě někam posunout, a to především na vnitřní, psychické a myšlenkové úrovni. Skutečně spřízněných duší, se kterými si hluboce rozumíte ve svých představách o životě, možná není mnoho, ale právě těchto pár lidí bude ve vašem životě teď sehrát klíčovou roli a pochopíte, že právě díky vaší vzájemné spolupráci se vám otevírají možnosti a příležitosti se konečně posunout kupředu. Chce to vzájemnou důvěru, kterou někdy není snadné získat, a bude to stát a padat na společných názorech a pohledech na život. Není přitom důležité, jestli k těmto vaším spojencům patří členové rodiny nebo spíš lidé z okruhu přátel nebo spolupracovníků. Každopádně váš životní partner by měl být vašim plánům přece jen alespoň trochu nakloněný, jinak hrozí, že se budete navzájem od sebe vzdalovat. Připravte se tedy na sváteční dny plné zajímavých rozhovorů o životě, o vašich plánech a snech, a na společné plánování a přemýšlení.


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga




Rak
Karta Dvě hole
vám ukazuje, že máte dostatek energie a odhodlání pustit se do nových věcí, a právě teď o Velikonocích to můžete konečně začít realizovat. Budete mít čas a příležitosti pustit se do dlouhodobějšího plánování, ať už se jedná o kariéru, podnikání, cestování nebo vaše záliby a projekty ve volném čase. Vaše okolí se bude na vaše plány dívat s obdivem, i když někdy možná i trochu s nedůvěrou, jestli je skutečně zvládnete naplnit a jestli nejsou až příliš ambiciózní. Vy si však věříte a dobře víte, že to, co jste si vysnili, máte sílu a potenciál proměnit na skutečnost. Změny ve vašem okolí vám budou hrát do karet, a právě díky nim se vám otevřou nové příležitosti. Jen pozor na sklon k netrpělivosti, protože k naplnění svých dlouhodobých cílů budete nezbytně potřebovat vytrvalost a plánovitý, postupný posun kupředu. Volné velikonoční dny tedy využijete aktivně a činorodým způsobem, z výsledků pak budete mít velmi dobrý pocit a bude vidět, že jste toho zvládli hodně.

Lev
Karta Devět mincí
vám věští krásně prožité svátky plné hojnosti, dostatku, harmonie a celkové spokojenosti. Budete si užívat své finanční úspěchy a konečně si budete moct dopřát pohodlí a luxus, po kterých již dlouho toužíte, především v domácnosti a ve vašem slavnostním jídelníčku. S rodinou i partnerem si budete dobře rozumět, užijete si spolu příjemné dny v pohodlí svého domova a veškeré spory konečně upadnou v zapomnění. Velikonoce jsou pro vás příležitost si dokonale odpočinout jak po fyzické, tak i psychické stránce a načerpat novou sílu do náročných pracovních úkolů, které vás v blízké budoucnosti čekají. Velkou motivací jsou pro vás především vaše dílčí finanční úspěchy, uvědomíte si, že toto je cesta, kterou chcete v životě dál jít, a že právě tyto úspěchy vám umožňují si konečně dopřát životní styl a úroveň, o jakých dávno sníte. Jen pozor, ať se materiální bohatství nedostane ve vašem životě na první místo, protože vztahy a harmonie mezi blízkými lidmi jsou mnohem důležitější!

Panna
Karta Páže mincí
vám věští, že velikonoční svátky jsou pro vás bránou k novému životnímu období, k novým začátkům a příležitostem. Platí to především na praktické a materiální úrovni, kde konečně váš život začne nabírat směr, který jste si plánovali. Zvláštní pozornost budete věnovat otázkám domova, rodinného života a rozvíjení vašeho zázemí obecně. Je pro vás důležité vytvořit si pocit stability a získat jistoty, na kterých můžete dál stavět. Mnoho Panen zatouží po potomkovi a po založení nebo rozšíření rodiny, ale uvědomujete si, že nezbytným předpokladem skutečného rodinného štěstí je pohodové a bezpečné materiální zázemí, na kterém musíte průběžně pracovat. Finance pro vás budou důležité a rozhodně si najděte čas zamyslet se nad svým rodinným rozpočtem, ale na druhé straně, peníze nejsou prvořadé a je to pouze prostředek k zajištění si určitého životního standardu, nikoliv cíl. Mnohem důležitější než výdělky a kariéra bude čas a energie, které věnujete teď o svátcích své rodině a blízkým.

Jarní svádění podle zvěrokruhu. Jakmile se objeví první hřejivé paprsky slunce, lidé naberou novou energii. Pánové pokukují po dívkách v minisukni, ženy zase po usměvavých objektech touhy. Na jaře to bez lásky nejde, proto se podíváme na jarní svádění pod drobnohledem hvězd.



Váhy
Karta Spravedlnost
naznačuje, že o svátcích se můžete těšit na velmi zajímavé události, které povedou k rozuzlení a vyřešení některých dlouhotrvajících sporů a neshod. Spravedlnost znamená, že pokud máte čisté svědomí, máte vyhráno a budete po zásluze odměněni, okolnosti vám konečně dají zapravdu a ukáže se, kde udělala druhá strana chyby. Ale pozor, protože pokud jste se vy sami dopustili třeba drobných lží nebo úskoků, taky se to provalí a budete se muset omluvit. Důležité však je, že nakonec všechno dopadne dobře a konečně se pročistí atmosféra v napjatých vztazích, ať už rodinných, pracovních nebo také partnerských. Všechno bude probíhat podle zásad fair play, takže se vám vyplatí mluvit pravdu a na nic si nehrát, konec konců nemáte co skrývat a za své činy se nemáte proč stydět. Díky těmto událostem, které máte před sebou, se ve vašem životě posune hodně věcí kupředu a otevřou se vám nové možnosti, které byly až doposud zablokované právě kvůli nevyjasněným sporům.

Štír
Karta Páže pohárů
vám ukazuje velikonoční svátky jako příležitost rozvíjet lásku ve všech jejích podobách – od lásky partnerské nebo milenecké, přes lásku k rodině a dětem, až po lásku k celému světu a lidstvu, která vás vybízí k pomoci slabším, chudým, nemocným, zkrátka všem, kteří to potřebují. Právě city jsou to, co lidi spojuje a dává vznik všemu krásnému na světě, a vy si nejspíš uvědomíte, že poslední dobou jste citovou stránku svého životě přece jen trochu zanedbávali. Když otevřete své srdce všem dobrým lidem a budete rozdávat lásku a porozumění, za odměnu se dočkáte opětované lásky a pokud jste nezadaní, tak nejspíš i nového postupně se rozvíjejícího milostného vztahu! Nová zamilovanost bude velmi něžná a citlivá, nebudete nikam spěchat, ale naopak si vychutnáte romantiku a pomalé sbližování. Zadaní Štíři zas budou překvapeni, jak moc romantiky si mohou i po letech užít se svým partnerem, když se tomu otevřete. Vaše Velikonoce budou zkrátka ve znamení lásky se vším všudy!

Střelec

Karta Pět mincí
značí, že finance, materiální pohodlí a hojnost jsou něco, o čem sice sníte, ale nejspíš se vám nepovede naplnit o svátcích své cíle. Budete se muset spokojit se skromnějším rozpočtem a omezit své plány. Zpočátku z toho budete zřejmě docela rozladěni, ale pak pochopíte, že to, co vypadá navenek jako nezdar, je ve skutečnosti velmi zajímavá příležitost podívat se na věci z jiného úhlu pohledu a odhalit, jako cenu mají jiné druhy bohatství, než je to materiální. Právě díky finančnímu omezení si naplno uvědomíte sílu mezilidské spolupatřičnosti, dobrého přátelství a rodiny, která vás podrží a podpoří. A to je mnohem cennější, než moct si dovolit koupit to nebo ono, nemyslíte? Platí staré známé pravidlo, že v nouzi poznáš přítele, a někdy to možná ani nemusí být opravdová nouze, stačí, že vaši blízcí uvidí, že se kvůli nějakému nezdaru trápíte, a najdete u nich překvapivě silnou útěchu a podporu. Budete z toho mít radost a poznáte, že všechno zdánlivě špatné je vždy i k něčemu dobré!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN. Teprve s dubnem začíná opravdové jaro! Čerstvý vzduch přináší vůni dálek a probouzí v srdcích touhu nejen po milostných dobrodružstvích, ale po velkých a radostných změnách ve všech směrech. Pojďme se společně podívat na dubnovou budoucnost!


Kozoroh
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější karty tarotu a věští vám velmi úspěšné a krásné období naplnění vašich cílů, ambicí a dávných snů! Velikonoce budou ve vašem životě představovat určitý mezník v tom nejlepším smyslu slova. Díky několika dobrým zprávám a úspěchům si uvědomíte, že se vám konečně povedlo dosáhnout opravdu velké věci a že můžete pomalu uzavřít jednu kapitolu svého života a posunout se dál kupředu směrem k novým začátkům a příležitostem. Úspěchy je však také potřeba náležitě oslavit, a tak uspořádáte nějaký večírek nebo třeba rodinnou sešlost, abyste se o své štěstí mohli podělit i s ostatními. Mnozí Kozorozi se teď budou těšit z dosažení opravdu zásadních životních cílů, ke kterým jste dlouho směrovali, jako je třeba úspěšné ukončení studia, velký kariérní postup, přestěhování do vysněného nového domova nebo nalezení toho pravého životního partnera či příchod vysněného potomka. To však není konec, ale naopak nový začátek něčeho ještě lepšího a krásnějšího!

Vodnář

Karta Mírnost
vám naznačuje, že o svátcích není kam spěchat a nejlepší bude dát věcem volný průběh, ať se vyvíjí ve svém vlastním poklidném tempu. Netrpělivostí byste toho mohli hodně zkazit, odolejte tedy pokušení tlačit na pilu, ať už se to týká vztahů, rodiny nebo práce. Raději si užívejte to, co se děje právě teď, protože to je možná nakonec stejně krásné jako vaše cíle, po kterých někde uvnitř své duše tak netrpělivě toužíte. Měně někdy znamená více, a pomalým tempem lze v životě dojít nejdál. Konec konců, svátky zde nejsou proto, abychom pořád něco řešili a stresovali se, ale naopak proto, abychom měli příležitost a čas si konečně odpočinout, uvolnit se a shodit ze sebe všechny starosti. Místo dělání si velkých plánů tedy raději zvolněte tempo, dopřejte si klid a pohodu a třeba i pořádnou dávku lenošení. Uvidíte, že si to báječně užijete, a že nakonec těmito krásnými volnými dny získáte mnohem více, než kdybyste se snažili někam honit a o něco za každou cenu snažit.

Ryby

Karta Šest mincí
vám ukazuje cestu k úspěchu a prosperitě, kterou můžete úspěšně odstartovat právě během velikonočních svátků. Nebude se jednat jen o ryze pracovní záležitosti, ale také o vaše osobní plány a sny, především co se týče financí a materiálního zázemí. Cesta k bohatství vede překvapivě nikoliv přes šetření a skrblení, ale naopak přes štědrost a velkorysost. Platí totiž, že kdo dává, ten také dostává, a všechno, do rozdáte a čím odměníte ať už své spolupracovníky nebo rodinu či přátele, se vám nakonec mnohonásobně vrátí. Nejedná se přitom pouze o finance, ale především o váš čas a různé formy vzájemné pomoci. Spolupráce je klíčem k prosperitě a hojnosti, a to ani nemusíte mít žádnou hvězdnou kariéru, kde by se vám peníze jen tak sypali, protože kdo sdílí, má nakonec mnohem více. Rozvíjejte tedy své mezilidské vztahy a různé druhy spolupráce a výpomoci, a mnohonásobně se vám to vyplatí. Právě teď o Velikonocích k tomu budete mít jedinečnou příležitost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.