Home - Články - Andělé – naši ochránci

Andělé – naši ochránci

vloženo 26. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Andělé – naši ochránci

Mytické nadpřirozené duchovní stvoření by mělo být podřízeno Bohu anebo bohům. Andělé sloužili jako poslové či prostředníci. Mnoho lidí věří na jejich existenci. Říká se, že má každý svého ochránce, co nad ním bdí a hlídá jeho kroky.

sdílet článek na facebooku

Nauka o andělech se v teologii nazývá angelologie. Rozhodně se dotýká i mystického a esoterického významu i mimo křesťanství. V tomto duchu lze považovat padlé anděly za démony, proto se hovoří také o démonologii. Tyto nadpřirozené bytosti se vyskytují ve filmech, komiksech i knihách.

Myslíte si, že vás doprovází andělé?

Každý z nás má někdy pocit, jako by nebyl sám. Někteří lidé prý anděly viděli, jiní cítí jejich vibrace. Dokonce existují i jedinci, kteří se s nimi touží spojit. Pokud na ně skutečně věříme, měli bychom si uvědomit, že musejí mít plné ruce práce. Možná jste nevěděli, že jsou andělé stvoření světla, a proto je lze spatřit v oblacích, květinách, peříčku anebo během meditace. Prý využívají světelné koule, kužely světla, duhy. Těmito fakty dávají najevo to, že jste na správné cestě. Když vás obejmou andělská křídla, pocítíte štěstí, klid a bezpečí. Už jste to někdy zažili? Boží poslové by měli stát v zákoutí a pomoci při klíčovém rozhodnutí. Rovněž inspirují a usnadňují životní pouť. Andělský kalendář

Pondělí – Archanděl Gabriel

Věřte, že Gabriel je poslem dobrých zpráv. Lidé narození v pondělí jsou půvabní, svůdní a nevadí jim změny. Do všeho se vrhají naplno a vždy myslí na zadní vrátka. Rádi sbírají starožitnosti a šetří peníze. Pondělní děti jsou milé, přizpůsobivé, romantické, ale tak trochu vypočítavé a přehánějí. Ke svým nejbližším se chovají vstřícně a pomáhají ze všech sil. Pokud se zamilují, jsou jemní, oddaní, věrní a soucitní. Jen pozor na zradu, tu neodpustí!


ZŮSTALY VÁM Z POSLEDNÍHO VZTAHU OČI PRO PLÁČ? Zamilujete se ještě? Nahlédnu do vaší budoucnosti, zavolejte mi! Kartářka Šarlota




Úterý – Archanděl Uriel

Tato nadpřirozená bytost dodá úterním dětem vnitřní vitalitu. Lidé narození v úterý jsou tedy svobodomyslní a nezávislí. Nemají v lásce omezování, a to v zaměstnání i v partnerském vztahu. Často se dopracují k vedoucím pozicím. Silná vůle mnohdy ovlivňuje život jiných. Občas mohou být nervózní a následně emociálně zkrachovat. Pakliže se zamilují, tak zaslepeně. Od partnera potřebují věrnost, poslušnost a upřímnost.

Středa – Archanděl Michael


Děti narozené ve středu má pod taktovkou Michael. Není divu, že jsou obdarovány schopností přizpůsobit se všemu a všem. Jejich analytické myšlení je nikdy nezklame, proto mají vše dobře promyšleno. Nic je nezaskočí a jsou velice rozumní. Oplývají smyslem pro humor a srdečností. Rychle a bez problémů se seznamují a jsou suveréni. Zajímají se o ledacos a nic jim neuteče. Ve vztazích potřebují volnost, často se v nich nudí.

Čtvrtek – Archanděl Haniel

Jedinci narození ve čtvrtek mohou počítat s ochranou Haniela, který jim dal do vínku až prorocké schopnosti, dokonalou intuici a předvídavost. Neschází jim ani veselá povaha a optimismus. Zrozenci čtvrtka mluví až příliš, což může být nepříjemné, ale jsou otevřené, poctivé a tolerantní duše. To vše platí jen pro oblíbence, jinak jiným mudrují. Nelze jim upřít pozornost k okolí, lásku k dětem a vnímání utrpení. V lásce jsou věrní a žijí rodinný život.



Pátek – Archanděl Azrael

Azrael se stará o lidi narozené v pátek. V tomto duchu mají rozvážnou povahu a lpí na spravedlnosti, pořádku a harmonii. Často bývají diplomaty a své schopnosti využívají strategicky. Citlivost, ale i chladnokrevné chování jim není cizí. Odsuzování lidí je také negativum. Přesto jsou tito jedinci upřímní a laskaví. Když milují, tak opravdově. Obloukem se vyhýbají násilí, hádkám a nesrovnalostem. Finance si hlídají, ale jsou roztržití a odkládají problémy.

Sobota – Archanděl Zadkiel


Jedinci sobotního dne mají jistou ochrannou ruku od Zadkiela. Nesnášejí, když se jim míchá člověk do života. Prahnou po nezávislosti a samostatnosti. U druhých je osloví logické myšlení a chytré nápady. Sami jsou spíše uzavření do sebe. Zato oplývají spolehlivostí a oddaností. Pomáhají a nenávidí pochlebování, faleš a přehlídku citů na veřejnosti. Cení si pořádek a klid. Působí však chladně, odtažitě, nedůvěřivě a skromně.

Neděle – Archanděl Rafael

Narodili jste se v neděli? Tak nad vámi bdí Rafael, který je anděl cestovatel. Samozřejmostí je veselá nálada, humor, ale podléhání citům. Působíte jako silný jedinec, ale v nitru nad sebou pochybujete. Doménami jsou užitečnost, pomoc slabším a plnění vyšších cílů. Nedělňátka vyčnívají z davu a odcházejí z míst, kde chtějí jiní zapadnout. V lásce se drží tito zrozenci srdečnosti, poctivého milování a nestydí se vyřknout své city naplno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.