Home - Články - Láskohled 26.3.-1.4.2018

Láskohled 26.3.-1.4.2018

vloženo 25. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 26.3.-1.4.2018

Duben je sice za dveřmi, ale březen ještě neskončil. Poslední týden v měsíci přinese celou řadu zvratů, tak si dejte pozor, ať si nepokazíte to, co se vám daří a nerezignujte ani v případě, že to v poslední době za moc nestálo. Každý den se může stát zázrak. No, tak mu jděte naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Cloumají s vámi jarní touhy a hledáte možnosti, jak si naplno užít každou příležitost. Ve vztahu se proto vše bude odvíjet harmonicky. Nezadaní skrze známé poznají zajímavou osobu.

Býk
Nezadaní budou tentokrát okouzlovat nejenom vzhledem, ale také inteligentním projevem. Osoby, žijící v partnerském svazku budou prožívat pohodu. Vyřeší i některé palčivé problémy.

Blíženci
Zadaní si sáhnou do svědomí a budou se snažit změnit některé své nepříjemné postoje a vzorce chování. U nezadaných je šance na nečekané vzplanutí s někým, koho uvidí úplně poprvé.

Rak
Nesnažte se v tomto týdnu řešit nic důležitého, není na to vhodná doba. Spíše se zaměřte na udržení klidu a pohody ve vztahu. Nezadaní na tom jsou lépe, mohou bez obav dále hledat.


PROHLUBUJE SE PROPAST, KTERÁ JE MEZI VÁMI? Pomohu vám dát partnerský vztah do pořádku! Zavolejte mi hned! Astroložka Gita!



Lev
Připravte se na žárlivost, kterou vás v tomto týdnu partner nejednou počastuje. Máte totiž teď velký úspěch u opačného pohlaví. Nezadaní se nesmí bát projevit city vyvolené osobě.

Panna
Vaše rozmrzelost následkem stresu se bude samozřejmě promítat i do vašeho vztahu. Mnoho věcí uvidíte horších, než ve skutečnosti jsou. Svobodní však mohou bez obav pokoušet štěstí.

Váhy
V tomto týdnu vám planety propůjčí šarm filmové hvězdy. Budete poutat pozornost, nabídky na vztah se vám pohrnou ze všech stran. Ve vztazích bude naproti tomu teď poněkud dusno.

Štír
Do vztahů přinesou v tomto týdnu planety pohodu a harmonii. Dokážete se dokonce povznést nad partnerovy zlozvyky. Nezadaní by měli využít své velké přitažlivosti a rozhodit sítě.



Střelec
Nezadaní budou v tomto týdnu aktivně vyhledávat nové známosti a sami budou cílem zájmu více osob. V partnerských vztazích se občas vyskytne mráček, ale vše se obejde bez bouřky.

Kozoroh
Zadaní i nezadaní Kozorozi se budou starat o to, zda jsou středem pozornosti. Zadaní jedinci tím vyvolají žárlivost svého partnera. Svobodní dostanou hned několik nabídek na vztah.

Vodnář
Někteří z vás přijdou na to, že padli do oka nadřízenému. V partnerských vztazích bude v tomto týdnu příjemné ovzduší. Zbude i místo na hravost, opětovné zamilování a kopec něhy.

Ryby

Mnozí z vás budou s chutí flirtovat, jiní se opravdu zamilují a budou si to naplno užívat. U zadaných se objeví menší rozmíšky, ale po většinu týdne bude svítit hřejivé sluníčko.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.