Home - Články - Lapis lazuli vás uklidní

Lapis lazuli vás uklidní

vloženo 22. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Lapis lazuli vás uklidní

Lapis lazuli je krásný modrý kámen, který připomíná noční oblohu. Obliby se těšil už u starých Egypťanů, kteří z něj cítili nekonečnou uklidňující energii nebe plného hvězd. Pro jeho neobyčejné vlastnosti ho lidé milují i dnes.

sdílet článek na facebooku

Kde se vzal?

Lapis lazuli je ve skutečnosti směsí několika minerálů, sytou modrou barvu mu dodává sodalit, krásné zlaté tečky pyrit a bílé proužky tvoří kalcit. Název pochází z latinského lapis neboli kámen a perského azul, což znamená v překladu modrý. Z astrologického hlediska je pod nadvládou planety Venuše a elementu vody.

Pomůže s depresemi

Jedná se o povznášející duchovní kámen, který přináší klid a bojuje proti depresím. Dokáže odstranit stres a navodit klid. Při nespavosti a nočních můrách by měl být umístěný na nočním stolku, aby dokázal navodit klidný spánek. Pomáhá při problémech s komunikací, kdy dopomůže nositele naučit se vyjadřovat i poslouchat. Rovněž posiluje imunitní systém a odvádí z těle škodlivé látky. Při bolestech hlavy ho přiložte na čelo.


POTÝKÁTE SE KVŮLI RODINNÉMU MAJETKU S PROBLÉMY? Ukážu vám možnosti, jak vaše trápení vyřešit! Kartářka Anastázie



Podpora vnitřního vidění

Lapis lazuli je spjatý s pátou a šestou čakrou. Šestou čakru zvanou třetí oko dokáže otevřít. Když budete pravidelně kámen pokládat na místo třetího oka, stanete se vnímavějšími a posílíte svůj vnitřní zrak. Dopomůže vám i k pochopení vyšších souvislosti a k napojení na energii vesmírů. Lapis lazuli dokáže také vyvolat zážitky z minulých životů a pomoci k léčení traumat z nich.

Tento nádherný drahokam není právem milován jen za svůj vzhled, ale především za svoje schopnosti pomáhat. Když si Lapis lazuri pořídíte, rozhodně přijdete i na další možnosti jeho využití.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.