Home - Články - S kartou Deset mečů se odrazíte ode dna

S kartou Deset mečů se odrazíte ode dna

vloženo 19. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

S kartou Deset mečů se odrazíte ode dna

Máme čest s jednou z nejobávanějších karet tarotu, která se objevuje v případě, že se tazatel dostal na samé dno. Jedno pozitivum však tato karta má, říká, že horší už to být nemůže. Situace se může už jenom zlepšovat.

sdílet článek na facebooku

Uzavření jedné kapitoly

Nyní se uzavírá jeden cyklus. Konec však není takový, jaký jste si přáli, právě naopak. Vaše plány nevyšly. Dostavují se pocity ztráty a smutku. Onen nevyhnutelný konec se může týkat všech oblastí života. Často to bývají partnerské vztahy, kdy dojde k rozchodu nebo rozvodu. Cítili jste se bezmocní a ačkoli jste sami vztah ukončit nechtěli, neměli jste jinou možnost. Pokud se zároveň objeví i karta Věž, znamená to, že váš vztah je doslova v troskách.

Všimněte si však symbolů na kartě, na černé obloze se nad obzorem objevil žlutý pruh. Znamená to, že každá tma jednou pomine, a že už teď se objevují záblesky světla. Věřte, že Slunce zas vyjde. Důležité je i ono číslo deset, které opravdu znamená deset dní nebo měsíců, kdy se budeme vyrovnávat s dopadem nepříznivé události či s vlastním strachem.



Pozor na zdraví

Desítka mečů přináší vážnější zdravotní komplikace, kdy je mnohdy nezbytná operace. Ve velmi vážných případech může rovněž dojít k amputaci končetiny. Tato karta souvisí i s psychickými problémy, ty se dají předpokládat zejména, když se objeví také karty Luna nebo Blázen. V nejlehčích případech se připravte na sérii preventivních lékařských vyšetření či injekcí.

V širším slova smyslu může karta představovat fázi, kdy se vyrovnáváme s konečností života. Snad proto že nás nedávno opustil blízký člověk.

Když se ve výkladu objeví mečová desítka, není situace nikdy jednoduchá a tazatel si projde těžkým obdobím, přesto věřte, že to má svůj význam. Musíte opustit vše nefungující i falešné naděje, abyste měli prostor pro budoucnost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2023 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.