Home - Články - Týdenní čínský horoskop 19.-25.3.2018

Týdenní čínský horoskop 19.-25.3.2018

vloženo 16. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 19.-25.3.2018

Březen se už přehupuje do své druhé poloviny a Kozy by měly být na pozoru před vztahovačním chováním. Koníci se můžou těšit na příliv pozitivní energie, třetí březnový týden pro ně bude přímo skvělý. Přečtěte si mnohem více i o dalších znameních v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Nadcházející týden umožní Krysám zbavit se problémů, se kterými už nějaký ten pátek marně bojují. Ze srdce vám spadne obrovský kámen a budete moci energii investovat do příjemnějších aktivit. Vesmír slibuje báječný... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v březnu jste podlehli malicherným starostem a zapomněli se radovat z maličkostí. Přitom zima už má sbalené kufry a začíná období nových začátků! Probuďte v sobě naději na lepší zítřky a věřte, že sny se... VÍCE ZDE!

Tygr
Další březnový týden je náročný i pro Tygry, kterým je obvykle nabitý program po chuti. Čilý ruch vám sice vyhovuje a navíc hvězdy ukazují, že všechno, do čeho se pustíte, je předem posvěceno úspěchem. Bohužel i vaše tělo má... VÍCE ZDE!

Zajíc
Lámete si hlavu s neutěšenými vztahy na pracovišti a jste ochotni kvůli nim udělat i nečekané kroky. Zdá se, že všechno vidíte zbytečně černě a případná výpověď není na místě. Nechte celou záležitost uležet. Soustřeďte se na... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing, Astrologii i NumerologiiVaše Karmen


Drak
Zrozenci Draka mají obvykle ve svých myšlenkách jasno. Ve druhé polovině března tomu bude ovšem jinak. Nerozhodnost vám nadělá pár vrásek na čele, a to od malicherností jako je výběr správných svršků, až po zásadní otázky týkající se... VÍCE ZDE!

Had
Pro tento týden se nespoléhejte na intuici, hvězdy ukazují, že si vezme pár dní dovolenou. Při cestování mějte oči na šťopkách a po ruce navigaci nebo mapu. Můžete zabloudit nebo se dostat do větších problémů. Vyplatí se spolehnout na... VÍCE ZDE!

Kůň
Zrozenci Koně vstoupí do jara veselým krokem. Z vesmíru k vám proudí pozitivní energie, což je po náročném období vítaná změna. Jediné, na co si dávejte pozor, je jarní únava. Dopujte se slunečními paprsky, čerstvým vzduchem a... VÍCE ZDE!

Koza

Další březnová dekáda zabrnká Kozám na nervy. Budete nezvykle vztahovační a kvůli maličkosti nadskakujete několik metrů nad zem. Snažte se být k druhým lidem tolerantnější a kroťte horkou hlavu. Potřebujete si odpočinout a věnovat... VÍCE ZDE!

2018 rok Psa. Začátek roku už máme dávno za sebou. Ale 16. února začínal čínský nový rok! Máte příležitost napravit chyby a přinést si do života štěstí a lásku! Všechny důležité informace najdete ve velkém čínském horoskopu na rok Psa! Začněte znovu! Začněte lépe!

Opice
Klíčovým tématem týdne se stanou pracovní záležitosti. Bojujete s prokrastinací a mnohem raději byste energii investovali do zábavnější činnosti. Pozor, ať se kvůli myšlenkovému naladění nedostanete do potíží. Můžete být nepříjemní na... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouty čeká rozporuplný týden, v němž se setkají s velkým obdivem okolí, který ovšem nekoresponduje s jejich vnitřním naladěním. Jste nejistí a nervózní, naštěstí se vám to podaří skrýt před druhými lidmi. V rodině i zaměstnání... VÍCE ZDE!

Pes

Další březnová dekáda slibuje zrozencům Psa materiální přilepšení. Slyšíte kolem cinkání zlaťáčků a už přemýšlíte, jak s nimi naložíte. Kariéra je v rozmachu díky přízni Jupitera. Ten upozorní na nedoceněný potenciál a nabídne pracovní... VÍCE ZDE!

Vepř

Zrozenci Vepře dokážou ocenit domácí pohodlí, a proto se jim tento týden skvěle strefí do vkusu. Návštěva vzdálených příbuzných je přesně to, co vaše unavená duše potřebuje. Vrátíte se do dětských let a začnete se znovu... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.