Home - Články - Sedm pohárů je kartou iluzí

Sedm pohárů je kartou iluzí

vloženo 15. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Sedm pohárů je kartou iluzí

V tuto chvíli máte hlavu v oblacích a mlhavé iluze považujete za naprostou realitu. Stavíte vzdušné zámky a rozhodně se nebojíte jít za svým snem. Pozor, abyste přes růžové brýle dokázali rozpoznat nebezpečnou lež.
sdílet článek na facebooku

V zajetí fantazie

Při vytažení této karty se cítíte lehce zmateni a nevíte, jak se máte rozhodnout. Symbol plných pohárů představuje věci, o nichž si myslíte, že vás dokáží učinit šťastným. Možností je celá řada, každá je jinak lákavá a vy se prostě nerozhodnete pro jednu z nich.

Osoba, jenž je na kartě vyobrazena v černém, znamená právě onen stín, jenž nedokážete překročit. Postrádáte schopnost koncentrace. Místo racionálních úvah unikáte do říše fantazie, v níž si vysníváte ideální svět. Nebezpečnost přílišného snění zesílí, když se ve výkladu objeví také Luna, karta šálení v měsíčním světle. V nejhorším případě hrozí přílišná konzumace návykových látek.



Opojení ve vztazích


Jste silně romanticky naladěni. Máte velmi vysoké očekávání, které však může vystřídat stejně rychlé vystřízlivění. Partner nejspíše není tím, koho jste si představovali. Velkým varováním je, když si zároveň vytáhnete kartu Ďábel. To se pak jedná o prolhaného a ziskuchtivého člověka. V lepším případě máte co do činění s nepraktickým snílkem nebo labilním umělcem. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, je tu dost vysoké riziko nevěry, a to nejen ze strany vašeho protějšku. Sami teď koukáte po jiných. Krátký románek by vám však zničil perspektivní vztah.

Uvědomte si, že nikdy nemůžete mít všechno. Využijte toho pozitivního, co vám karta přináší, čímž je fantazie a romantika. Vážná rozhodnutí odložte na pozdější dobu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.