Home - Články - Láskohled 12. - 18. 3. 2018

Láskohled 12. - 18. 3. 2018

vloženo 11. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 12. - 18. 3. 2018

Než začne jaro, zameťte si před vlastním prahem. Vyřešte staré spory, odpusťte dávné křivdy. Jděte vstříc budoucnosti s čistým štítem. Bude to totiž potřeba, ať už jste ve vztahu, nebo toužíte do nového vztahu vstoupit. Jaro se blíží a s ním i pořádná záplava emocí. Připravte se na ně s Láskohledem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztazích zavládne harmonie, prostoupená vášní a vzájemným okouzlením. U svobodných se jejich charisma setkává s velkým ohlasem. Z nápadníků si teď mohou vybírat. Ať nepřeberete!

Býk

Zadaní Býci se budou naplno věnovat partnerovi. Někdy je zabolí jeho nevděk. Nezadaní budou naopak flirtovat na všechny strany bez ohledu na to, zda svým chováním někoho nezraní.

Blíženci

Ve vašem vztahu půjde o hodně romantiky, takže si užijete příjemné chvíle. Osoby, které jsou single, mají na konci týdne mimořádnou šanci přilákat do svého života novou lásku.

Rak

Ve vztazích to bude jako na houpačce, jednou vám partner pomůže a podruhé přidá stres. U nezadaných to nevypadá na velké snahy o seznamování, spíše přemýšlení, koho vlastně hledáte.


NEMŮŽETE STÁLE NAJÍT TU PRAVOU LÁSKU? Využijte mé 13leté praxe. Spolu najdeme váš ideální protějšek, zavolejte mi! Astroložka Laura



Lev
Občas to mezi vámi a partnerem zajiskří, ale nakonec si stejně padnete do náruče. Nezadaní dostanou milý vzkaz, na který už dlouho čekají, a může se tak rozjet milá jarní romance.

Panna
Pokud hledáte novou lásku, pak si ji sami svým přístupem odeženete. Na protáhlý obličej nikoho nenalákáte! U zadaných to bude ve vztahu pořádně jiskřit, je třeba mírnit emoce.

Váhy

Proberete s partnerem řadu otázek, týkajících se vašeho vztahu a dojdete k příjemné shodě. U nezadaných to bude trochu horší. Při hledání si budou muset dát pozor na plané sliby.

Štír
Budete ve vztahu postrádat romantiku, tak se postaráte o to, aby jí byl dostatek. Pro nezadané nadchází období, kdy jim často absenci partnera nahradí přátelé. Nepřestávejte hledat!



Střelec

S partnerem se budete v tomto týdnu často o něčem dohadovat, ale ve většině případů nesklouznete k rozepřím. Svobodné čeká na každém kroku možnost se pořádně zamilovat. Až po uši!

Kozoroh
Mezi partnery to bude docela jiskřit, stále bude o čem vést vzrušené diskuze. Vše se uklidní ve druhé půlce týdne. Nezadaní pochopí, že tu správnou osobu už dost dlouho potkávají.

Vodnář
Partner s vámi bude prožívat všechny úspěchy tohoto týdne a vaše radost se tak zdvojnásobí. Bude vám spolu fajn. Svobodným stačí se hezky upravit a ctitelů bude více, než dost.

Ryby

Podaří se vám s partnerem vyřešit mnoho věcí, ale neobejde se to vždy bez vypjatých emocí. Vy to ale zvládnete! Nezadaní si musí dát pozor na to, aby nesedli na lep špatným lidem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.