Home - Články - Planety vám pomohou 6.díl Neptun a Pluto

Planety vám pomohou 6.díl Neptun a Pluto

vloženo 6. 3. 2018
čas čtení: 5 minut

Planety vám pomohou 6.díl Neptun a Pluto

V posledním díle našeho seriálu se zaměříme na naši mysl. S Neptunem budeme hledět do budoucnosti a aktivujeme svou duševní sílu. Pluto nám pomůže čerpat energii z minulosti a spojit se s našimi dávnými předky. Vydejme se společně na další cestu k planetám!

sdílet článek na facebooku

Vládce moří a vizionář Neptun

Neptuna známe jako vládce moří a mořských tvorů, ale jeho energie můžeme využít i my. A nemusíme kvůli tomu žít pod mořskou hladinou.

Posaďte se na židli, oblíbené křeslo nebo třeba na polštářek na zemi. Před sebe položte misku se slanou vodou. A za ní postavte zapálenou svíčku. Nejlepší je použít čirou skleněnou misku, bude tak představovat průzračnost moří. Seďte a zavřete oči. Pomalu dýchejte a nechte uvolnit vaše svalstvo. Tomu třeba pomůže osvědčená meditace, při které si představíte, že jste jako loutka a že ke všem vašim svalům vedou provázky. Najednou se všechny provázky přestřihnou a vaše svaly se uvolní. Pak soustřeďte pozornost na svůj dech. Když se nadýchnete, vždycky na chvilku dech zadržte, pak všechen vzduch z plic vydechněte. Potom otevřete oči, ale malinko, spíš jen tak, aby byly přivřené. Sledujte, jak se světlo svíčky odráží v misce s vodou. Pokud jste se dobře uvolnili, je vaše mysl naladěná na to, aby se postavila těžkým úkolům a aby vám přednesla nové nápady.



Do podsvětí s Plutem

Někdy možná cítíte touhu nebo potřebu spojit se se svojí babičkou, dědečkem, rodičem, nějakým zesnulým příbuzným. Říkáte si možná, jak by se asi zachovali oni, kdyby se octli v situaci, ve které jste vy. Pluto takovou možnost nabízí!

Plutův kouzelný rituál je nejlepší provádět v noci. Položte zapálenou svíčku nad stolek a za ní zrcadlo tak, aby se v něm plamínek svíčky odrážel. Na stůl položte nějaký předmět, který je vzpomínkou na předka, s nímž se chcete spojit. Může to být něco, co bylo jeho, může to být fotografie, na které je zachycen. Připravte si papírek a na něj napište vzkaz nebo dotaz pro předka, se kterým se chcete spojit. Papírek složte a zapalte v plamínku svíce. Nechte jej dohořet v talířku, misce nebo popelníku. Třeba už v zrcadle se vám zjeví odpověď. Je ale pravděpodobnější, že vás předek navštíví ve snech nebo jen tak mimochodem, během dne, vám do ucha pošeptá to, co potřebujete slyšet.

Mějte se krásně!

Váš Eduard!

 

Předešlé díly naleznete zde:
Planety vám pomohou díl 5
Planety vám pomohou díl 4
Planety vám pomohou díl 3

Planety vám pomohou díl 2

Planety vám pomohou díl 1

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.