Home - Články - Planety vám pomohou 4.díl Mars a Jupiter

Planety vám pomohou 4.díl Mars a Jupiter

vloženo 22. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Planety vám pomohou 4.díl Mars a Jupiter

Zdravím vás! Jak se máte? V dnešním článku se podíváme na to, kde hledat sílu a odvahu. Na koho se obrátit, když potřebujeme překonat překážky v našich životech. Každý život je koneckonců o nějakých překážkách, ale pokud máme tu možnost, tak proč si to všechno neulehčit? Život má být především radost. Jdeme na to!

sdílet článek na facebooku

Válečník Mars

Jakmile potřebujete sílu a odhodlání, není lepší volby než se obrátit na Mars! Je patronem všech bojovníků. A nemusíte se chystat zrovna do války, vždyť každý den je boj, každý den bojujeme v mnoha bitvách. Potřebujete vyřešit nějaký spor, potřebujete doplnit fyzické síly? Požádejte Marse o pomoc!

Na tento rituál budete potřebovat purpurový šátek nebo kapesník, postačí klidně obyčejný kousek látky. Připravte si také pět malých hřebíků. Mohou být klidně rezavé, to není na škodu, naopak. Zapalte vonnou lampu nebo svíci. Pokud máte rádi vůni tabáku, můžete zapálit cigaretu nebo přidat špetku tabáku do lampy. Proč? Protože tabák je rostlina zasvěcená Marsu. Hřebíčky jeden po druhém protáhněte plamenem nebo dýmem z vonné lampy a vložte je doprostřed kapesníčku nebo šátku. Ten pak uzavřete tak, jako kdybyste z něj chtěli udělat měšec, šátek ještě zavažte červenou šňůrkou nebo nití. Po celou dobu rituálu se soustřeďte jen na jeho provedení, to je koneckonců hlavním smyslem, pročistit svou mysl a dosáhnout uklidnění. Pak vezměte šátek s hřebíčky do ruky a myslete na to, čeho chcete dosáhnout. Řekněte si – Dokážu to, jsem silná bytost, strach je zbytečný, Mars je na mé straně. Nebojím se! Talisman s hřebíčky si uschovejte, můžete si ho vzít s sebou, až se vydáte vyřídit vaši záležitost. Mějte ho po ruce nebo na očích, připomene vám, co jste si předsevzali a také to, že Mars nad vámi bdí, že nejste sami!



Přičinlivý Jupiter


Znáte to, celý život se lopotíte, ale velké úspěchy pořád unikají. Člověk přitom někdy ani nechce zas tak moc, jenom trochu ocenění a uznání. Zkrátka potřebuje vědět, že to všechno nedělá zbytečně. Jupiter je ten dobrý chlapík, který vás poplácá po zádech a řekne, že nejste na světě sami a že se rvete statečně!

Pro Římany byl Jupiter vládcem božstev. Tehdy mu říkali Zeus. V dnešní astrologii je Jupiter spojen především s prací a úspěchem. V kariéře i životě obecně. Jste nespokojeni v práci, nebo byste rádi dostali přidáno či povýšili? Požádejte Jupitera o podporu! Pozor, nejlepší je učinit tak ve čtvrtek, to je totiž Jupiter nejvíc při síle.

Máte zlatou fixku nebo pero? Vezměte je a na kousek papíru napište své přání. Neformulujte své přání ale tak, že toužíte, ať se to stane. Místo Chci být úspěšná při pohovoru, napište Budu úspěšná při pohovoru. Takový text můžete napsat třeba desetkrát pod sebe a přijměte jej jako pravdu. Malý tip! Své přání napište na modrý papír, to je Jupiterova barva. Papírek pak položte pod svícen modré barvy a předtím ještě požádejte Jupiter, ať při vás stojí a ať se vaše přání vyplní. Až svíčka dohoří, papírek si vezměte a noste ho u sebe. Pokud třeba opravdu půjdete na pohovor nebo se budete chystat na nějaké jednání, přinese vám tento talisman štěstí. Ještě před samotným jednáním si přečtěte, co jste napsali.

Tak nezapomínejte, nejste na to sami! Jsou tu pro vás planety, které vám vždycky pomohou. A jsem tu pro vás také já, váš Eduard!

Předešlé díly naleznete zde:
Planety vám pomohou díl 3
Planety vám pomohou díl 2
Planety vám pomohou díl 1

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.