Home - Články - Planety vám pomohou 2.díl Slunce a Měsíc

Planety vám pomohou 2.díl Slunce a Měsíc

vloženo 1. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Planety vám pomohou 2.díl Slunce a Měsíc

Dnes se podíváme na hvězdu a planetu, které jsou nám nejbližší. Totiž Slunce a Měsíc. Jejich energii můžeme cítit doslova na vlastní kůži. Každý ví, jakou moc mají sluneční paprsky a co všechno dokáže síla úplňku. Podívejme se společně, jak toho využít v náš prospěch!

sdílet článek na facebooku

Slunce a vaše sebedůvěra

Svůj život vnímáme zvláštně. I když víme, že tomu tak úplně není, cítíme se být středem vesmíru. A pokud jde o náš vlastní vesmír, tak je to vlastně pravda. Slunce je naproti tomu středem soustavy planet, v níž žijeme. Dává nám život a také sílu ovládat svou vůli a dosahovat cílů, které si vytyčíme. Sluneční svit dokáže zvýšit také naše sebevědomí. Jak na to? Nejlépe v neděli, to je totiž síla Slunce nejmocnější!

Rituál vnitřní energie

Ke slunečním rituálům samozřejmě potřebujete sluneční svit. Je ale štěstí, že Slunko sem tam vykoukne v zimních nebo podzimních obdobích, kdy bývá většinou zataženo. Na jaře nebo v létě je to samo sebou mnohem jednodušší. Až přijde hezký sluneční den, vyjděte ven, nebo třeba na terasu či balkon a s sebou vezměte svíčku. Nejlepší bude svíčka zlatá nebo alespoň žlutá. Vezměte si také nápoj v barvě slunce. Jaký? Záleží na vás, může to být pomerančový džus, ale pokud upřednostňujete něco silnějšího, klidně zvolte víno. Zapalte svíčku a uchopte jí oběma rukama. Vnímejte ji jako sluneční louč, jako vaše přímé spojení se Sluncem. Nechte Slunce, aby z vás vytáhlo všechnu negativní energii, všechny zlé pocity, všechnu zášť. Ať je Sluníčko spálí. Můžete si vymyslet jednoduché zaklínadlo, které vám pomůže uvědomit si, jak z vás odchází smutek. Pak vnímejte sluneční teplo, pocítíte příval nové energie a síly. Představte si, že je tato energie uložená také ve svíci, kterou jste si vzali ven. Svíčku si odneste domů a kdykoli budete potřebovat doplnit energii nebo rozptýlit smutek, zapalte ji a vzpomeňte si na den rituálu. Dočkáte se velkého povzbuzení!



Tajemný Měsíc

Měsíc je naším společníkem, naší lucernou při nočních toulkách, je symbolem tajemství a také hlubin naší duše. Dobře známe lunární kalendář, jehož cykly jsou jiné než u kalendáře běžného. Důležitost lunárního cyklu je ale nepopiratelná, protože vliv Měsíce na naše každodenní životy je zkrátka ohromný. Stačí jeden úplněk a všechno se obrátí vzhůru nohama. Síla je to tak veliká, že většina lidí ani nemůže spát.

Nejpříznivějším dnem pro měsíční rituály je pondělí, kdy má Měsíc největší moc. Za jasné, měsíčním svitem prozářené noci položte za okno kytici bílých květů. Bílé květy volte proto, protože bílá je barva Měsíce, navíc je měsíční světlo krásně rozzáří, pod květy dejte malé zrcadélko. Postavte se k oknu a pozorujte květy. Pak zavřete oči a vyslovte v duchu nebo nahlas svá přání. Otevřete oči a dýchněte na zrcadlo až se zamlží. Dívejte se na něj, dokud zase nebude jasné. Potom Měsíci poděkujte a zrcadlo i s květy položte na noční stolek, aby vás provázely ve vašich snech.

Nebojte se požádat planety o pomoc a promluvit k nim. Proč? Protože vám na rozdíl od lidí neublíží a udrží i to největší tajemství!

1.díl článku najdete ZDE a příště si pozveme na návštěvu Merkura a Venuši. Budu se na vás moc těšit!

Váš Eduard

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.