Home - Články - Planety vám pomohou díl 1. Od věštce a mága Eduarda

Planety vám pomohou díl 1. Od věštce a mága Eduarda

vloženo 24. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Planety vám pomohou díl 1. Od věštce a mága Eduarda

Centrálním magickým bodem našeho světa je Slunce. Je naší nejdůležitější hvězdou, je středem sluneční soustavy a určuje tak chod dalších planet. Od počátku lidstva nás tyto planety provázejí a pomáhají nám s důležitými životními rozhodnutími. Potřebujete pomoc? Přivolejte si mocnou sílu planet!

sdílet článek na facebooku

Moudrost našich předků

Tisíce let sledovali naši předchůdci pohyb planet na obloze. Každou planetu vnímali podle barev i čísel, podle jejích magických účinků. Jednotlivé planety jsou také spojeny se dny v týdnu. Slunci patří neděle, kdy má jeho tepelná i světelná energie největší účinky. Pondělku vládne Měsíc, ten působí na naše psychické schopnosti i na naší inspiraci. Mars vládne úterkům, jeho zaměřením je odvaha, rozhodnost a síla. Středeční Merkur je planetou komunikace. Jupiterův čtvrtek na druhou stranu pomůže tam, kde je třeba rozvíjet obchod a kariéru. Harmonické souznění a lásku nám přináší Venuše, jejím dnem je pátek. Sobota pak náleží moudrosti velkolepého Saturnu.



Magie vesmíru

Nemusíte se řídit starými mytologiemi, které přisuzovaly jednotlivým planetám své bohy. Postačí vám pozitivní přístup a otevřená mysl. Vědomí, že je zde něco, co přesahuje naše vlastní schopnosti, ale co právě tyto naše omezené schopnosti dokáže přivést do nových sfér. Energie, které obohacují naše životy a které nám dokáží pomoci, když to potřebujeme. Slunce je středem sluneční soustavy, ale z hlediska astrologie je středem vesmíru planeta Země. Protože na této planetě žijeme, a protože je středem našich životů. Pokud je středem takto vnímaného vesmíru naše Země, jste spolu s ní tímto středem i vy! Je důležité to vědět a vnímat, když žádáte planety o pomoc, abyste dokázali usměrnit a vnímat energie jednotlivých planet.

Příště se podíváme, jak využít sílu Slunce a Měsíce!

Váš Eduard

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.