Home - Články - Karta Poustevník přináší moudrost

Karta Poustevník přináší moudrost

vloženo 22. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Karta Poustevník přináší moudrost

V tuto chvíli jste zahloubaní do sebe. Karta Poustevník radí, abyste se rozhodli, co vlastně chcete a jakým směrem se hodláte ubírat. Teprve potom smíte udělat další krok. V každém případě se obrňte trpělivostí.
sdílet článek na facebooku

Do nitra sebe sama

Jste teď trochu izolování od vnějšího světa nebo se tak alespoň cítíte. Můžete si dokonce připadat osamělí. Věřte, že je to nyní potřeba. Jste totiž přímo nabádáni k introspekci, během níž máte pochopit především sami sebe. Je to rovněž ideální doba pro studium. Na studijním poli budete sklízet jeden úspěch za druhým. Dost možná pocítíte touhu po proniknutí do tajných nauk a okultismu. Lampa Poustevníka opravdu představuje vyšší mocnosti i cestu do podsvětí. Jste silně duchovně naladěni a možná odhalíte nejedno tajemství.

Odloučení se


Pokud jste se ptali na vztahy, tak jste si nevytáhli dvakrát příznivou kartu. Nejspíše se ve vztahu cítíte zanedbávaní a opomíjení nebo jste momentálně sami. Někdy může dojít k nucenému odloučení. Význam vynucené samoty ještě posílí, když se ve výkladu objeví i karta Viselec. Karta Císař zas poukazuje na záměrné potlačování citů. Fiaska se obávejte, když si vytáhnete také karty Věž a Ďábel.



Pozor na jídlo!

Ve zdravotních výkladech se karta Poustevník snaží upozornit na problémy s trávicím traktem. Často je na místě úprava jídelníčku nebo vyloženě dieta. Není od věci vyhledat výživového poradce. Poustevník může souviset i s chorobami stáří a nemocemi pohybového aparátu. S kartou Luna zas hrozí přílišná melancholie nebo dokonce deprese. Jen dohromady s kartou síla slibuje Poustevník uzdravení.

Nezapomínejte, že poustevník vyobrazený na kartě drží v ruce lampu jako symbol vnitřního světla. Jeho záře každého spolehlivě navede na nejlepší cestu životem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.