Home - Články - Láskohled 22.-28.1.2018

Láskohled 22.-28.1.2018

vloženo 21. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 22.-28.1.2018

Leden se chýlí ke konci, ale zima ještě nekončí. Bude vás v dalším týdnu hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Napovíme vám v novém týdenním horoskopu lásky! Myslete ale na to, že pokud řešíte problémy ve vztahu, nebo pokud toužíte po vztahu novém, máte pořád ještě dost času na to, abyste Valentýna oslavili v souznění s milovanou osobou. Hlavní je pozitivní přístup a úsměv na tváři. Přejeme vám příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Emoce si vás v tomto týdnu podají nejen v běžném životě, ale i na milostném poli. Vydržte to, nikomu stále nesvítí sluníčko. Toto období přejde a zase bude veselo. Hlavu vzhůru!

Býk
Nespokojenost v pracovní oblasti se přenese v tomto týdnu i do vašeho vztahu. Budete podráždění a asi i trochu žárliví. Nezadaní to budou mít lepší, čeká je spousta prima šancí.

Blíženci
V tomto týdnu nepřijdou žádné výrazně dramatické události. Mezi partnery zavládne klid bez hádek, soustřeďte se na erotickou stránku vztahu. Nezadaní, někdo o vás projeví zájem!

Rak
Bude třeba, abyste se v těchto sedmi dnech drželi zpátky a více se ovládali. Pak bude všechno v pořádku. Pokud jste však nezadaní, věnujte se aktivně hledání nového protějšku.



Lev
Ve vašem vztahu to v tomto týdnu bude trochu jiskřit. Budete nadměrně kritičtí a také se snažit všemu velet. Nezadané čeká šance na příjemné a zřejmě i hodně žhavé dobrodružství.

Panna
Tento týden vyzkouší vaši schopnost být partnerovi oporou. Na přetřes může přijít i otázka přírůstku do rodiny. Svobodní by se mohli při hledání setkat se zrozenci Býka a Kozoroha.

Váhy
Budete hodně svůdní a nemusíte pro to skoro nic dělat. Nezadaní by toho měli využít při seznamování. Zadaní budou mít hezký týden, čeká je většinou souznění s partnerem. Těšte se.

Štír
Ve svém vztahu budete v tomto týdnu hodně emotivní. Pozor na neopodstatněná obvinění a žárlivost! A také na hádky. Svobodným dá více práce, aby našli někoho podle svých představ.



Střelec

Ve vašem vztahu zavládne v tomto týdnu trochu napjatá atmosféra. Budete stále něco řešit a analyzovat. U nezadaných se může objevit láska na první pohled, nicméně buďte opatrní.

Kozoroh

Připravte se v příštím týdnu na mix nejrůznějších emocí. Bude hůř a potom zas lépe. Chvíli klid, pak napjatá atmosféra. Svobodní mohou očekávat nový vztah, založený na porozumění.

Vodnář

V partnerských vztazích to v tomto týdnu může trochu zajiskřit kvůli vašemu pracovnímu vytížení. U svobodných se zřejmě objeví zájem, který příliš nepotěší a bude třeba to řešit.

Ryby
U nezadaných se v tomto týdnu opakovaně objeví nabídky na vztah a ctitelé, kteří však nebudou vždy vítáni. V partnerských a manželských svazcích by to chtělo trochu víc vřelosti.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.