Home - Články - Týdenní čínský 22.1. - 28.1.2018

Týdenní čínský 22.1. - 28.1.2018

vloženo 19. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 22.1. - 28.1.2018

Štěstěna je vrtkavá čarodějka. Zatímco vám jeden týden servíruje jednu dobrotu za druhou, hned poté dokáže zcela obrátit a nachystat opravdu vypečené pochoutky, ze kterých jde hlava kolem. Jedno se jí ale musí nechat, že totiž bez těchto zvratů by život nedával smysl a že bez bolesti bychom si neuměli vychutnat radost. Je ale důležité, abychom všechno pevně ustáli! Proto jsou tady horoskopy, s nimiž dopředu víte, zda být ve střehu, nebo v klidu a pohodě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední celý lednový týden by Krysy měli věnovat odpočinku. Po náročném období si zasloužíte vypnout a věnovat se tomu, co vám dělá skutečnou radost. Stres v zaměstnání a napětí na domácí půdě se negativně odrazily i... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v tomto týdnu se konečně mohou zrealizovat troufalé kariérní plány. Příznivou konstelaci hvězdy využijete což nesvědčí vývoji na domácí půdě. Příbuzní se právem ohradí proti tomu, že jste je odsunuli na... VÍCE ZDE!

Tygr

Milí Tygři, můžete vyhlížet báječný týden, kdy vám nezmizí úsměv ze rtů. Nezdolný optimismus bude nakažlivý pro široké okolí, což ocení hlavně singles. Jestliže jste si životní lásku vybrali, vnesete do letitého partnerství...


Drak

Vesmír prohloubí dračí empatii a citlivost, jak to jenom jde. Druhým lidem vidíte až do žaludku, chápete jejich kroky, nad nimiž jste ještě minulý týden nechápavě kroutili hlavou. Chcete tento dar využít na maximum a začnete se... VÍCE ZDE!

Kůň

Milí Koně, v posledních lednových dnech máte pocit, jako by se proti vám obrátil celý svět. Už ve středu byste nejraději zamkli na deset západů a nikomu neotevírali. Skutečnost je ovšem jiná! Černé jsou jen brýle, které jste si... VÍCE ZDE!

Koza

Klíčovým tématem tohoto týdne je komunikace. Zrozenci Kozy nemají s vyřídilkou žádný velký problém, což se ukáže v plné kráse. Ať jde o lásku, pracovní či soukromé záležitosti, protistranu umluvíte a dostanete tam, kam chcete. Nutno... VÍCE ZDE!



Opice

S Opicemi v tomto týdnu pořádně cloumají rozbouřené emoce. Nejvíce citelné to bude v domácnosti, kde jednáte impulzivně kvůli každé maličkosti. Věřte, že příbuzní vás nechtějí za každou cenu rozčílit. Vypovídejte se dobrým... VÍCE ZDE!

Kohout

Jedna z věcí, které v tomto týdnu Kohouti nebudou postrádat, je energie. Tou vás totiž dopuje vesmírné plénum v takovém množství, že si s tím mnohdy ani nevíte rady. Konečně se můžete pustit do plnění novoročního předsevzetí, nebo... VÍCE ZDE!

Pes
Čtvrtý lednový týden otevírá Psům dveře ke šťastnější budoucnosti. Všechno špatné můžete nechat za sebou a nahradit to lepšími zítřky. Hvězdy každou změnu podpoří, byť to na začátku může být nepříjemné. Pozitivní vývoj očekávejte... VÍCE ZDE!

Vepř

Hlavním hybatelem tohoto týdne je vášeň. Vepřům koluje v žilách temperament, o jakém dosud neměli ani tušení. Ač za okny vládne zima, dokážete to rozparádit jako během letní dovolené. To prospěje nejvíce vztahům, které po letech... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.