Home - Články - Přehled nejlepších článků týdne

Přehled nejlepších článků týdne

vloženo 19. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Přehled nejlepších článků týdne

Měli jste náročný týden? Nevadí, máme pro vás souhrnný přehled těch nejzajímavějších článků za poslední týden. Hezky pohromadě tak najdete všechno, co vás zajímá! A co to bude tentokrát? Novoluní, které přináší změny do vašeho života, velký horoskop na celý únor, protože další měsíc už je za dveřmi. Nezapomněli jsme ani na práci, a tak pro vás máme Zimní tarotový horoskop kariéry. Nakoukněte s námi do budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na únor 2018 - Únor bílý – pole sílí! Připravte se s námi na nejkratší měsíc v roce, protože i v únoru toho můžete stihnout opravdu hodně. Svatý Valentýn v polovině měsíce bude přát zamilovaným. Nezadaní by ale neměli propadat chmurám, nikde není psáno, že budete single napořád. Sledujte s námi poselství hvězd a dozvíte se, kdy přijde vaše ŠŤASTNÁ CHVILKA!

Velký zimní tarotový horoskop kariéry - Venku zuří mráz, ale vaše kariéra může i přesto vzkvétat jako jarní louka! Nenechte si ujít skvělou příležitost! Tarotové karty vám prozradí, jak se můžete během zimy zaměřit na úspěch v práci! Tipy pro vaší kariéru najdete ZDE...



Novoluní přeje změnám
- První novoluní v roce 2018 nás čeká 17. ledna krátce po třetí hodině ranní. Měsíc se ocitne přesně mezi Sluncem a Zemí a od naší planety bude v největší možné vzdálenosti. Novoluní znamená konec jedné, ale také začátek nové fáze. Jedná se o období vhodné k životním změnám. ŠTĚSTÍ VÁM TOTIŽ BUDE PŘÁT!


Nadpřirozené bytosti – z vodníka, vlkodlaka a čerta jde strach! - Nadpřirozené bytosti vyvolávají v člověku hrůzu. Není divu. Vodníci, vlkodlaci, upíři, mořské panny, obři i čerti straší od pradávna. Myslíte si, že mají báchorky o nich pravdivý původ? Jak vlastně vznikly? PODÍVÁME SE TOMU NA ZOUBEK!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.