Home - Články - Velký zimní tarotový horoskop kariéry

Velký zimní tarotový horoskop kariéry

vloženo 17. 1. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký zimní tarotový horoskop kariéry

Venku zuří mráz, ale vaše kariéra může i přesto vzkvétat! Tarotové karty vám prozradí, jak se můžete během zimy zaměřit na úspěch v práci!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Osm mincí
je pro kariéru velmi příznivá, ale taky vám nedá nic zadarmo! Přináší vám totiž úspěchy, které budou založené na tvrdé a neúnavné práci. Můžete si však být jisti, že vaše snažení má smysl, že se posunujete kupředu a objevují se za vámi viditelné výsledky. A to vám vždy umí udělat radost! Jako Berani míváte občas horkou hlavu, takže největší výzvou pro vás bude zůstat trpěliví, zachovat klid a dělat si své svým vlastním tempem, bez zbytečného otálení, ale taky bez hektického spěchu. Vaše práce vás bude bavit a budete se v ní cítit spokojení. Vztahy na pracovišti budou příjemné a korektní a všichni ocení, že je na vás spolehnutí. Vaše dlouhodobé snažení se zúročí i na výplatní pásce a po finanční stránce tedy rozhodně nebudete strádat. Na žádné větší změny teď není vhodná doba, raději se držte toho, co máte rozdělané a pokračujte v rozvíjení stávajících projektů.

Býk
Karta Císařovna
vám prozrazuje, že vztahy na pracovišti teď budou enormně důležité a rozhodně byste je neměli podceňovat. Možná si říkáte, že nejdůležitější jsou výsledky vaší práce, ale bez pozornosti věnované mezilidské stránce to příliš daleko nedotáhnete. Přitom to může být zároveň hodně příjemné, třeba společné obědy s kolegy, firemní večírky nebo vymýšlení dárečku na šéfovy či kolegovy narozeniny. A co teprve, když se v práci pochlubíte vlastnoručně napečenými koláči! Právě díky dobrým vztahům se spolupracovníky se vám jako týmu povede dosáhnout mnohem více, než kdybyste se věnovali každý jen a pouze svým úkolům, jakkoliv dobře a kvalitně. Císařovna je kartou ženského pečujícího principu a taky Venuše, což je planeta znamení Býka. Proto bude právě vám patřit v kolektivu jedna z nejdůležitějších rolí, budete stmelovat vztahy, budete chápavou vrbou pro kolegy a dobrou duší vaší firmy, která vždy ráda pomůže ostatním v nesnázích, v rámci svých možností, samozřejmě!

Blíženci
Karta Čtyři poháry
naznačuje, že sníte o něčem, co teď nemůžete mít, zatímco reálné příležitosti necháváte kolikrát bez povšimnutí, případně je berete jako samozřejmost. Ale zamysleli jste se někdy nad tím, jaké máte ve skutečnosti štěstí? Přitom stačí si třeba jen přečíst noviny, a uvědomíte si, že i když třeba táhnete přesčasy ve fabrice o pasu za minimální mzdu, ještě pořád jste na tom v naší zemi mnohem lépe, než statisíce jiných lidí na světě! Možná jste nezaměstnaní a pořád nemůžete sehnat nic lepšího než brigádu, ale pořád to není zas tak špatné, protože máte čerstvé jídlo a střechu nad hlavou! Jestliže jsou to pro vás až příliš extrémní příklady, tím spíš platí – ano, mohli byste být na tom možná trošku lépe, ale taky mnohem hůř! Netrapte se tedy, že si Štěstěna dává načas, spokojte se s tím, co v práci máte, a uvidíte, že nakonec se i vaše tajné sny splní, jen to chce trpělivost – a realistický optimismus místo denního snění!



Rak
Karta Velekněžka
vám otevírá spojení s vaší intuicí. Ukazuje vám, že ani v kariéře není nutné dělat všechna rozhodnutí racionálně, analyzovat, přemýšlet a vyhodnocovat, ale někdy je lepší naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu, který nejlépe ví, co je pro vás právě teď nejlepší. A nestyďte se říct kolegům, šéfovi, nebo i doma, když se vás budou ptát, proč jste se rozhodli tak nebo onak, že jste zkrátka měli takové tušení! Jako Raci jste v silném spojení s energií Měsíce, která právě intuitivnímu a pocitovému rozhodování velmi přeje, takže to pro vás bude jednoduché a přirozené, i když možná máte zábrany nebo pochybnosti. Spojení s vaším vnitřním hlasem, který vám ukáže další směřování vaší kariéry, můžete rozvíjet i pomocí technik jako je astrologie, věštění z karet nebo práce s kyvadlem. To už jsou ovšem věci, se kterými je možná lepší se šéfovi příliš nechlubit – ale vždyť vy víte a znáte ho!

Lev

Karta Ďábel
znamená pokušení, kterému je lepší odolat, pokud se nechcete dostat do problémů. Může se jednat buď o nečestné jednání, díky kterému se vám naskytne příležitost se obohatit, o nějaký jiný druh podvodu nebo podezřele dobrou příležitost, která však ukrývá nějaký hodně velký háček. Dostanete možnost ukázat svoji osobní statečnost, pokud se vám povede odolat pokušení, nebo se naopak dostat k velkým penězům a doufat, že se nikdo o ničem nedoví. Rozhodnutí je pouze na vás, ale budete si taky muset nést jeho následky. V této chvíli je velmi těžké říct, jak velké potíže vám hrozí, jestliže zvolíte nečestnou cestu – může to projít bez problémů, nebo se taky může s vámi táhnout špatná pověst, dokonce i když v budoucnu změníte zaměstnání! Buďte tedy opatrní a myslete na to, že rychlý a snadný zisk je sice lákavý, ale není to z dlouhodobého pohledu ta nejdůležitější věc!

Panna

Karta Deset pohárů
vám věští velmi příjemnou a pohodovou atmosféru v zaměstnání, až bude radost pracovat! S kolegy a dokonce i se šéfem si budete nečekaně dobře rozumět a dokonce si užijete i nějakou tu legraci, která vám zpestří jednotvárný stereotyp v práci. Ještě důležitější však bude pocit vzájemné důvěry a vědomí, že se na své spolupracovníky můžete vždy spolehnout. Budete součástí skvělého týmu a oceníte to, protože máte vyzkoušené, že to není samozřejmost. Po finanční stránce se na vás Štěstěna taky usměje a vaše příjmy se oproti předchozímu roku zvýší, i když nějaký dramatický nárůst zřejmě nelze očekávat – spíš si upevníte svoji pozici a odrazí se to i na odměnách. Když se objeví jakékoliv drobné potíže, budete s kolegy táhnout za jeden provaz, a to vám udělá radost. Naštěstí je bude jednat opravdu pouze o drobnosti, protože Deset pohárů je mimořádně šťastná karta a její přízeň vám bude po celou zimu pomáhat!



Váhy

Karta Královna mečů
ukazuje, že v zaměstnání využijete schopnost rozhodnosti, jasné myšlení a rázné jednání. Zároveň však nezapomínejte naslouchat a věnovat pozornost potřebám ostatních, tak jako to naznačuje ženský princip této karty zosobněný v postavě Královny. Je pro vás výzvou skloubit nekompromisnost s jemností a vstřícností, což není zrovna snadný úkol. Jako Váhy jste však rození diplomaté a zároveň vám záleží na pravdě a správnosti, takže k tomu máte všechny předpoklady. Když se vám povede zvládnout úkol, který je před vámi, můžete se těšit na postup kupředu a otevřou se vám i další nové možnosti. Hlavně se nenechejte přemluvit k jednání, které necítíte jako správné. Na svůj vnitřní pocit se můžete spolehnout, protože patří ženskému principu Královny. Zároveň si však dávejte pozor i na opačný extrém, a to je utápění se v přílišných emocích. Budoucnost je důležitější, než pocity nostalgie za starými věcmi, a platí to i v práci!

Štír
Karta Věž
vám přináší velmi zajímavé, ale zároveň i hodně náročné období, které vám přinese nejednu výzvu! Počítejte s velkými a dramatickými změnami v pracovní sféře, a budou to změny, které jste vůbec nečekali! Nelze ovšem říct, že by se jednalo o špatné zprávy, i když zpočátku vás nejspíš trochu vyvedou z rovnováhy! Nakonec ovšem zjistíte, že nová situace je pro vás v zásadě velmi příznivá a na rozdíl od dosavadního stavu vám přináší velmi zajímavé nové příležitosti. Tak odhoďte zbytečné obavy a vykročte vstříc nové a neznámé budoucnosti! Nejkomplikovanější pro vás bude rozloučit se se starými zvyklostmi a způsoby, které vás nejspíš v zaměstnání provázeli po dlouhá léta. Bude to nečekané a rychlé rozloučení, ale nakonec pochopíte, že právě díky němu se vám otevírají úplně nové obzory, ke kterým byste se jinak nikdy nedopracovali. Někdy je zkrátka nezbytný i trochu drastický impuls zvenčí, aby se člověk rozhýbal k blahodárné změně!

Střelec
Karta Eso mincí
je pro kariéru a hlavně výdělky extrémně příznivá! Právě teď se dostáváte do výjimečně dobré pracovní konstelace a můžete se těšit na jednu, nebo možná i více zcela jedinečných příležitostí k zisku! Je potřeba věnovat hodně pozornosti materiálním a praktickým záležitostem, ať můžete svoji šanci využít naplno. Štěstěna totiž přeje připraveným a byla by škoda nevytěžit z tak příznivého období pro sebe to nejlepší. Máte možnost vybudovat si perspektivní pozici do budoucna, takže vysoké výdělky se pro vás snadno mohou stát pravidelnou záležitostí. Ale pozor, to už nebude úplně zadarmo, i když tarot vám přináší jen ty nejlepší věštby! Možná si vystačíte s malým množstvím práce a dokážete velké věci. Úplně bez námahy to však nebude! Kromě zaměstnání nebo podnikání se vyplatí věnovat pozornost i výhodnému investování a zhodnocení vašeho majetku. Budete mít dobrý nos na skvělé obchody, tak toho využijte!



Kozoroh

Karta Devět mincí
vám přináší finanční a pracovní pohodu, kdy si budete konečně moct pořádně užít zasloužený úspěch na pozici, kterou jste si dlouhodobě budovali. Skvělý pocit, že se nemusíte o nic obávat, že vám nehrozí nejistota a víte, na čem jste, bude k nezaplacení. Vy ovšem za nic platit samozřejmě nebudete – platit budou vám! Radost vám udělá i příjemná atmosféra na pracovišti, kde se budete cítit téměř jako doma. S kolegy si vždy dobře popovídáte a v zaměstnání se vám bude líbit! Říct, že se budete těšit na pondělí, je možná už trochu přehnané, ale po dlouhé době se konečně budete moct pochlubit tím, že vás to v práci baví natolik, že se dokonce zapomínáte těšit na víkendy a dovolenou! A tak to má být, protože práce je důležitá část života a cítit se v ní dobře je tedy základem spokojenosti. Jako Kozorozi jste ambiciózní lidé, takže úspěch v práci je pro vás ještě důležitější podmínka štěstí než pro jiná znamení!

Vodnář

Karta Pět pohárů
ukazuje, že si zbytečně vyčítáte chyby, které jste udělali v minulosti. Často si říkáte, kde už jste mohli v kariéře být, čeho jste mohli dosáhnout, kdybyste jen před měsícem, před rokem, před pěti nebo deseti lety udělali něco jiného. Ale už je to minulost a nemá smysl se tím dál zabývat. Nejednalo se totiž vůbec o tak osudovou chybu, jak se domníváte, a ve skutečnosti by vás vaše cesta stejně zavedla na to místo, kde jste nyní – osud totiž dobře ví, co dělá, a když se něco stane, tak se to mělo stát. Udělali jste v každé chvíli to nejlepší, co bylo ve vašich silách, a teď je tady nový rok, který se začal teprve nedávno a znamená pro vás novou startovací čáru. Chce to ovšem změnit přístup a začít myslet pozitivně, protože když se budete zabývat minulými problémy, snadno unikne vaší pozornosti skutečná a aktuální příležitost v přítomnosti! A to by byla veliká škoda, tak hlavu vzhůru a zahoďte už konečně ty černé myšlenky!

Ryby

Karta Šest holí
značí bojovnou energii, vítězství a úspěch. Osud vám teď přeje a ve všem, do čeho se v práci pustíte, se vám bude skvěle dařit. Sklidíte obdiv a pochvaly od svého okolí, a co je ještě důležitější, odrazí se to i na vašich finančních příjmech. To hlavní, co budete potřebovat, je odvaha a průbojnost, chuť posunovat se kupředu a kariérně růst. Všechno ostatní již půjde samo, příležitosti si vás najdou, protože nadřízení nebo zákazníci vycítí, že mají co do činění s velmi schopným člověkem a budou vaši práci oceňovat. Možná se objeví nějací závistivci, jak už to bývá, když se člověku daří, ale jejich řeči vás nemohou nijak ohrozit. Naopak, v podstatě je to kompliment, protože to znamená, že si vás všimli, že jste upoutali jejich pozornost, a pokud jste podnikatelé, ukazuje to, že vaše reklama je účinná a viditelná. Jste na vynikající cestě dosáhnout ještě větší úspěchy, tak nepolevujte, držte směr a máte šanci dotáhnout to opravdu daleko!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.