Home - Články - Měsíční horoskop na únor 2018

Měsíční horoskop na únor 2018

vloženo 31. 1. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na únor 2018

Únor bílý – pole sílí! Připravte se s námi na nejkratší měsíc v roce, protože i v únoru toho můžete stihnout opravdu hodně. Svatý Valentýn v polovině měsíce bude přát zamilovaným. Nezadaní by ale neměli propadat chmurám, nikde není psáno, že budete single napořád. Sledujte s námi poselství hvězd a dozvíte se, kdy přijde vaše šťastná chvilka!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, váš ohnivý temperament si v tomto měsíci určitě přijde na své, neboť s vámi sympatizuje většina planetárních aktérů v čele s vašim vládcem Marsem. Jeho úžasný trigon ze spřízněného znamení Střelce vás dopuje energií na každém kroku! Do 10. února na vás přívětivě pomrkává Venuše, takže je patrné, že... Více ZDE!

Býk
Milí Býci, první polovina února sice není žádnou hitparádou, nicméně ve zbývající části měsíce se vše dostává opět do rovnováhy. Zpočátku se na vás mračí samotná vaše vládkyně Venuše a svou kvadraturou do 10. února způsobuje, že se vám spousta věcí nemusí líbit. Ve stejném akordu hrají do 17. února také Slunce s... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, traduje se o vás, že více podob a častější změna nálad je vám vlastní, tudíž by vám neměly být tolik cizí ani střídající se planetární vlivy v tomto měsíci. Dokážete se s nimi srovnat bravurněji než většina ostatních znamení a co je podstatné, nijak znatelně vám neuškodí! Co se týče únorového startu, ten máte... Více ZDE!

Rak

Milí Ráčci, máte před sebou velmi příjemné období bez zatěžujících problémů, nervozity či pravoúhlých zatáček. Vaše emocionální a citová sféra je kolébána na pohodových vlnách, což platí zejména od 11. února a tento stav dále přetrvává po celý měsíc. Venuše, bohyně lásky a radosti, přizvukuje tónům Jupitera a to je signálem... Více ZDE!



Lev
Milí Lvíčci, únorové období není pro vás zrovna zářivým šlágrem, nicméně obavu z nějakých větších dramat či krizí mít skutečně nemusíte. V podstatě jde o míru trpělivosti a schopnost soustředit se i v situacích, které jsou nabity rušivými momenty. Opozice Slunce a Merkura dává o sobě do 17. února v tomto směru... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, únorové období se vám prezentuje ve svém doslovném zimním slova smyslu – patří mezi nejméně hřejivé měsíce roku. Četní planetární aktéři stojí v konfliktním postavení a snaží se tento měsíc trochu opepřit. Nicméně zase tak jednoduché to s vámi nemají, protože vaším esem v rukávu je nakonec dar trpělivosti – a na tom... Více ZDE!

Váhy

Milé Váhy, máte před sebou velmi pohodové období a spoustu prostoru, abyste se mohli zaměřit na hlubší podstatu své osobnosti. Jako milovníci krásy si zejména do 10. února můžete přijít opravdu na své! Vaše vládkyně Venuše je k vám velmi štědrá a svým trigonem přeje krásným zážitkům, bohaté sympatii a lásce. S Venuší... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, vstupujete do období, které pro vás míchá pestrou směsici vlivů a událostí. Zpočátku vás hodlá poškádlit i vrtošivá Venuše, tudíž zejména do 10. února počítejte s určitou nelibostí ve vztazích a po stránce financí s nějakým tím výdajem navíc. Do 17. února nejsou zrovna andílkové ani Slunce a... Více ZDE!



Střelec
Milí Střelci, únor je měsícem, který na vaše optimistické znamení působí poněkud dvousečně. Mars zabydlený na vašem území je obrovským arzenálem energie a nahrává k tomu, abyste byli úspěšní jak v duchovním růstu a ve vzdělávání, tak v záležitostech spojených s cestováním a cizinou. Vaše expanze dosahuje maxima! Nicméně kalit... Více ZDE!

Kozoroh
Milí Kozorozi, v tomto měsíci nemá proti vašemu znamení námitky ani jeden z planetárních vládců, takže můžete počítat s uspokojivým průběhem většiny vašich záležitostí. Cítíte se v pohodě a vesmír vám ve své nekonečné moudrosti ponouká další výzvy, abyste nacházeli ještě hlubší smysl veškerého vašeho konání. Jakpak by také... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, navzdory dlouhodobé Jupiterově kvadratuře vás díky ostatním planetárním dobrodějům čeká příjemný měsíc. Koneckonců vaše území teď osídluje samo zářné Slunce, jak by se tedy mohlo nedařit? Svěžest a vitalita z vás přímo srší, máte pocit, že se dá zvládnout i nemožné! Svými kouzelnými bonusy vás... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, vplouváte do období, které je zabarveno pestrými událostmi a i když 1. dekáda měsíce není úplnou hitparádou, vše hezké doženete v následujících týdnech! Hvězdy napovídají, že v únorovém žebříčku na plné čáře vítězí rodina a domácí záležitosti, přičemž není tajností, že v prvních dnech převládá... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.