Home - Články - Psí horoskop na únor

Psí horoskop na únor

vloženo 30. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Psí horoskop na únor

V únoru budete možná přemýšlet nad tím, jestli svému mazlíčkovi koupíte nový obleček, aby se nenastydnul nebo mu uděláte radost novým vodítkem či kostičkou na čištění zubů. Jsou to ale opravdu věci, po kterých váš pejsek touží? Těžko říct, ale i pejsci mají svou hlavu. V psím horoskopu zjistíte, co se bude v jejich hlavičkách odehrávat v únoru!
sdílet článek na facebooku

Beran
Hafani narození pod nadvládou Berana vyzařují po celý únor dobrou náladu i nezdolný elán. Páníčkům a ostatním členům lidské smečky jsou stále v patách. Nemáte-li právě důvod k úsměvu, pak se vám ho pokusí dodat. Harmonická rodina je pro ně nutností.

Býk
Psí Býci nepatří k těm, kteří by si lebedili v častých změnách. Proto se jim únorový program nemusí strefit do vkusu. Pokud musíte nabourat zajetý stereotyp, snažte se to u nich vykoupit novou hračkou nebo pamlskem. Po 10. únoru budou přívětivější.

Blíženci
Merkur probouzí v psích Blížencích dobrodružné já. Mají chuť objevovat nová zákoutí, navazovat přátelství s lidskými i zvířecími protějšky a podnikat jednu bláznivou činnost za druhou. Hlavně v první polovině měsíce se chovají jako utržení ze řetězu.

Rak
Pejsky v Raku čeká báječný měsíc, kdy si notují s lidskou i zvířecí rodinou. Velkou zásluhu na tom mají oni sami. Do širokého okolí rozsévají dobrou náladu, jsou báječnými společníky pro veselé i smutné chvíle. Dopřejte jim být s vámi co nejčastěji.



Lev

Hafani ve Lvu bojují v polovině února s nervozitou. Z vesmíru k nim proudí ohromné množství energie, s níž si sami nedokážou poradit. Jestliže jim nepodáte pomocnou ruku, mohou ji obrátit špatným směrem. Pak se na ně nezlobte, že vymýšlí lumpárny.

Panna

Páníčkové pejsků narozených pod nadvládou Panny ze sebe musí vykřesat co největší dávku trpělivosti. Tito mazlíčci prochází náročným obdobím, kdy většina planet stojí v opozici k jejich znamení. Proto jsou bez nálady a schází jim i fyzické síly.

Váhy
Z pejsků ve Vahách se stanou šoumeni, kterých je všude plno. V únoru jim vyhovuje společenský ruch, kdy mohou předvádět jednu opičárnu za druhou. Překypují energií i dobrou náladou a byla by škoda nechávat je doma osamotě. Co takhle zkusit agility?

Štír

Až do 17. února toho po mazlíčkovi ve Štíru moc nechtějte. Opozice Merkuru jim dává fyzicky i psychicky zabrat a na žádné další aktivity už nemají náladu. Dost možná si nevšimnou ani plné misky. Nechte to na nich a vězte, že v závěru měsíce bude líp.



Střelec
Psí Střelce držte v únoru pevnou, ale laskavou rukou. Mars zabrnká na jejich vrozenou divokost a láká je zpátky do přírody. Hlavně po 10. únoru by mohli chytit stopu a vydat se na výlet bez páníčka. Chuti toulat se nepomůže ani váznoucí komunikace.

Kozoroh

Srdce psích Kozorohů překypuje láskou, takže by se od svých páníčků nejraději nevzdalovali ani na krok. Báječně si rozumí i s ostatními členy rodiny, dvojnásobně to platí u dětí. S těmi vymýšlí lumpárny, ale v první řadě je hlídají jako oko v hlavě.

Vodnář

První únorová dekáda bude zatěžkána vodnáří divokostí. Nejspíš zavětří přitažlivý protějšek, kvůli kterému s nimi šijí všichni čerti. V rodinném kruhu platí za baviče, díky nimž nuda a stereotyp nehrozí. Co takhle vytáhnout je za zimními sporty?

Ryby

Merkur s Venuší připomenou psím Rybkám jejich biologické hodiny. Pokud se nebráníte rozšíření zvířecí smečky, právě teď je vhodná doba o tom začít uvažovat. Hvězdy budou těmto hafanům dolévat pohár optimismu po celý únor. Láskou by vás klidně snědli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.