Home - Články - Láskohled 29.1.-4.2.2018

Láskohled 29.1.-4.2.2018

vloženo 29. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 29.1.-4.2.2018

Leden se láme v únor. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu. Valentýn je za dveřmi, to ale neznamená, že pokud jste sami, budete sami i na Valentýna!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden přinese žhavé chvíle a také okamžiky, kdy oceníte podporu svého partnera. Na nezadané se může usmát štěstí. Budou však mít tendence hledat ho na více místech najednou.

Býk
Budete nejspíš nadměrně kritičtí, a to vnese do vztahu nesoulad. Nezadaní budou podle všeho dost aktivní při seznamování. Důležité však je, aby při tom nebyli přehnaně důvěřiví.

Blíženci
U zadaných se mohou projevit sklony k přílišnému kritizování vašeho partnera. Snažte se ovládat. Nezadaným by se mohlo dařit. Čekejte větší množství šancí na nečekané seznámení.

Rak

Nečekejte v tomto týdnu nic zásadního, spíše klid a možná trochu nudu. Osvěžte ji pozorností, kterou partnerovi věnujete. Nezadaní musí být aktivnější, aby získali pozornost okolí.



Lev
Můžete mít tendence nechat v tomto týdnu myšlenky toulat se v minulosti. Nesmíte to ale přehánět. Pokud jste sigle a chcete to změnit, dá vám to tentokrát více práce, než obvykle.

Panna
Svobodní se mohou těšit na to, že je čeká období plné nečekaných kontaktů. Důležité je s nimi správně nakládat. Zadaní budou čelit váznoucí komunikaci a místy i pocitu velké nudy.

Váhy
Bude to víceméně pohodový týden, takže se po boku partnera budete cítit báječně. Užívejte si to! Svobodní si mohou vybírat, komu věnují svou přízeň, budou středem pozornosti.

Štír

Abyste se vyhnuli výbuchům emocí, snažte se i v nejvypjatějších momentech zachovat chladnou hlavu. Nezadaní to také nebudou mít právě lehké, mohou se totiž dočkat určitého zklamání.



Střelec
Budete si dost dobře rozumět se svým partnerem, budete naladěni na stejnou vlnu. U zadaných i nezadaných se objeví příležitost k flirtu. Ti první přitom musí myslet na svůj vztah!

Kozoroh

U svobodných bude třeba trochu více zapracovat na sebedůvěře. Pak budou mít více šancí k seznámení. U zadaných by tento týden měl proběhnout v harmonickém souznění s partnerem.

Vodnář

Protože budete v tomto týdnu pracovně hodně zaneprázdnění, oceníte partnerovu toleranci. Vy, kteří jste single, byste mohli najít spřízněnou duši. Chce to ale hledat s rozumem.

Ryby

Následkem pracovního vypětí budete podráždění a tak to ve vašem vztahu může zaskřípat. Zkuste se ovládat. Nezadaní se mohou zamilovat na první pohled, tak se dívejte kolem sebe!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.