Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na rok 2018

Velký tarotový horoskop lásky na rok 2018

vloženo 25. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Velký tarotový horoskop lásky na rok 2018

Chcete vědět, co vás v tomto novém roce čeká v milostném životě? Potkáte konečně toho pravého? Na co si dát pozor v partnerství? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Ďábel vás varuje před velkým pokušením, kterému bude těžké odolat! Bude se vám nabízet zakázané ovoce, ale ne všechno, co vypadá lákavě, co je přitažlivé a vzrušující, je taky nutné okusit – nezapomínejte na to! Mohli byste si totiž snadno zadělat na poměrně velké problémy, a to vám nestojí za to. Ať už se jedná o riziko nevěry, riskantní náhodnou známost nebo něco jiného, budete se muset držet na uzdě, ale vyplatí se to. Je velmi snadné sklouznout na špatné chodníčky, ale těžké se pak vypořádat s nemilými následky. Ďábelské riziko přitom může být i dobře zamaskované a tvářit se nevinně, a teprve když vás vtáhne do své léčky, ukáže svoji pravou tvář. Třeba nová známost, která se zpočátku bude chovat velmi pozorně a šarmantně, ale pak se z ní vyklube třeba násilnický grázl nebo dáma pochybné pověsti. To však už budete po uši zamilovaní a bude těžké říct sbohem – ale musíte to udělat! Poselství karet je totiž jasné – pokušení vás bude svádět na scestí a je potřeba mu odolat!

Býk

Karta Čtyři poháry vám ukazuje, že máte sklon podléhat v lásce zbytečnému pesimismu. Tajně sníte o něčem, co snad existuje pouze ve filmech, zatímco ve skutečnosti jste na tom velmi dobře, i když to možná není zas taková romantika a vášeň, jak byste si představovali. V tomto roce budete mít sklon být zbytečně kritičtí ke svému protějšku a snít o lásce jako z pohádky, i když nahlas možná nic nedáte najevo – ve vašem nitru vás to však bude trápit. Nezapomínejte ovšem, že ideál neexistuje! Pro nezadané Býky to platí dvojnásob! Když totiž budete mít nerealisticky vysoké nároky, můžete snadno přehlédnout člověka, který by se k vám opravdu skvěle hodil, akorát nevypadá úplně jako filmová hvězda, nemá na účtu miliony a nebude vás na každém rande čekat s romantickým dárečkem. O tom však opravdová láska není, i když by se vám samozřejmě líbilo mít doma ideál, který vám budou všichni závidět. Důležitější je, že se na svůj protějšek můžete spolehnout a že je mezi vámi důvěra!

Blíženci
Karta Čtyři mince prozrazuje, že v lásce jsou pro vás letos velmi důležité jistoty a pocit stability. To je pro vás jako Blížence trochu neobvyklá situace, ale budete si muset přiznat, že teď skutečně nejvíc toužíte po tom, aby byly věci pevné a neměnné, a přejete si, ať vás protějšek vždy klidně čeká v domácím přístavu a nevymýšlí žádné změny a experimenty. Po předchozím nestabilním období to již opravdu potřebujete a chcete dát svému životu nějaké pevné body, včetně pevného a spolehlivého partnerského vztahu. Na druhé straně, jako Blíženci máte sklon si vybírat aktivní, podnikavé a nekonvenční partnery, takže protějšek, který máte doma, nejspíš bude mít trochu problém splnit vám to, o čem teď sníte, i když se bude jakkoliv snažit. Důležité je pochopit, že stabilitu a neměnnost potřebujete pouze dočasně, a podle toho se s vaší polovičkou domluvit. Můžete být v pokušení odejít za jiným, zdánlivě spolehlivějším a hlavně dobře finančně zajištěným partnerem. Nedělejte to, brzy by vás začal nudit!



Rak
Karta Eso pohárů vám věští nádherný rok plný hluboké a intenzivní lásky! Budete překypovat city a toužit je sdílet a rozdávat. Váš partnerský vztah bude díky tomu vzkvétat, s protějškem budete jeden ke druhému velmi pozorní a dokonce i v dlouhodobých vztazích se vám povede obnovit zamilovanost a romantiku! Nezadaní Raci se mohou těšit na novou velkou lásku, která vám dlouho vydrží – snad konečně potkáte toho pravého partnera na celý život! Důležité pro vás bude umět si navzájem projevovat city a vyznávat lásku, klidně i každý den! Naštěstí protějšek bude naladěný na stejnou vlnovou délku, nebo se vám ho k tomu povede zlákat, když sami začnete! Užívat si budete i láskyplný fyzický kontakt, a to nejen sex, ale hlavně romantická objetí, něžné polibky, zkrátka projevy skutečné lásky a blízkosti! Jako pár budete cítit tolik lásky, že se vás zmocní potřeba ji rozdávat i ostatním, takže vás bude bavit pomáhat společně lidem, kteří to potřebují!

Lev

Karta Dva poháry patří mezi nejkrásnější karty lásky a přináší vám rok, který bude v milostném a partnerském životě velmi šťastný a naplňující. Se svým protějškem budete jako jedno tělo a jedna duše a budete hluboce provázaní, a to platí nejen pro již existující vztahy, ale skvělé vyhlídky mají i nezadaní Lvi. Konečně vás čeká ta pravá velká láska, o které tak dlouho sníte! Říká se, že ideál neexistuje, ale vy budete mít letos pocit, že jste ho přesto potkali! K tomu vám můžeme jen blahopřát, Štěstěna zkrátka stojí na vaší straně! Potíže v lásce se vám budou vyhýbat, a pokud se s vámi nějaké táhnou ještě z minula, teď je díky silnému poutu, které vás bude s partnerem spojovat, hravě vyřešíte. Tento rok bude skutečně idylický a romantický, tak si to užijte a vychutnejte naplno! Snažte se trávit se svým milým protějškem co nejvíce času a věnovat mu pozornost, kterou si zaslouží. Díky tomu pak bude mít vaše velké štěstí velmi dlouhé trvání!

Panna

Karta Poustevník vám předpovídá, že letošní rok si budete častěji užívat klid a pohodu o samotě, než romantikou ve dvou. Ale to není vůbec důvod k trápení, právě naopak, chvíle samoty si budete až překvapivě užívat a právě samota je to, co teď vaše duše hodně potřebuje. Jako sůl si již potřebujete odpočinout od zamotaných vztahů, drobných partnerských sporů nebo také od neustálé společnosti druhého člověka. Být ve dvou je sice krásné, ale každý člověk je přece jen trochu jiný a v lásce je snadné kvůli partnerovi tak trochu ztratit sama sebe, své vlastní záliby nebo přátele. Možná máte za sebou neúspěšný vztah a potřebujete se na chvíli stáhnout do sebe, ujasnit si věci a na lásku vůbec nemyslet. Možná žijete v manželství nebo dlouhodobém partnerství a jednomu z vás se naskytne možnost podniknout delší cestu, takže vás čeká dočasné odloučení, díky kterému se váš vztah opět oživí a vrátí se do něj jiskra. Ať už je to jakkoliv, nebojte se samoty, protože to, co přijde potom, bude o to lepší!



Váhy
Karta Sedm holí vám předpovídá, že pokud budete v lásce vědět, co chcete, tak si to letos také vybojujete! A to i za cenu, že to povede k dočasnému napětí, které jako Váhy nemáte příliš rádi, mnohem více se vám líbí, když jsou všichni spokojeni a konfliktům se předchází. Připravte se tedy na to, že někdy během tohoto roku, nejspíš dokonce víckrát, se budete ve svém milostném životě cítit jako na bitevním poli. Co přesně se stane? Bude to nějak souviset s vnějšími okolnostmi ve vašem partnerském vztahu, možná vám nebude přát někdo z vašich příbuzných, nebo se bude jednomu z vás těžce hledat řeč s rodinou či přáteli toho druhého. Taky se může jednat o vysoké nároky v práci, kvůli kterým budete mít málo času na lásku – ale budete si ho přece jen muset vybojovat, jinak bude váš milostný vztah strádat. Tyto výzvy ovšem budou zkouškou, jestli vám na vaší lásce opravdu záleží – ať už je to dlouholetý vztah nebo nová známost! Když je zvládnete, pak už vašemu štěstí nebude nic stát v cestě!

Štír
Karta Osm mincí
ukazuje, že letošní rok se ponese ve znamení cílevědomého a pečlivého budování partnerského vztahu. Situace bude taková, že prvotní zamilovanost už nebude stačit k tomu, aby se všechno snadno a rychle vyřešilo, a bude to chtít trochu úsilí. To ovšem neznamená, že už bude všechno jenom šedivá každodennost – to vůbec ně! Zkrátka si jen se svým protějškem uvědomíte, že jakkoliv se ve svých protikladných stránkách přitahujete, mohou mezi vámi vznikat i třecí plochy, o kterých je potřeba si v klidu promluvit. A bude se vám to dařit! Zkrátka nebudete čekat, až problémy vypuknou, ale budete neshodám předcházet, a díky tomu mezi vámi jako dvojicí budou vznikat pozitivní energie a vyhnete se nepříjemným společným vzpomínkám, což je velké plus! Platit to bude nejen pro zadané Štíry, ale i pro ty, kteří se letos teprve seznámí. Bude to vztah, který si od počátku bude vyžadovat určité kompromisy, ale o to krásnější a dlouhodobější perspektivu pak bude mít!

Střelec
Karta Sedm pohárů vás varuje, že kdo si příliš vybírá, může nakonec přebrat! O přízeň opačného pohlaví nemáte nouzi, takže vám snadno stoupne sebevědomí a můžete si pak začít myslet, že máte neomezený výběr partnerů a každého si snadno získáte. Ale pozor, protože ne každý, kdo vám projeví sympatie, má opravdu vážné úmysly a touží po dlouhodobém partnerském svazku. Na druhé straně pak hrozí, že v záplavě příležitostí k navázání známosti přehlédnete člověka, který o vás jako jediný doopravdy stojí a zasloužil by si vaši pozornost, i když se možná chová nenápadně. Zadaní Střelci by si zas měli dávat pozor, ať vašeho partnera nezanedbáváte – budete totiž trávit spoustu času s přáteli opačného pohlaví, sice jen nevinně, maximálně si trošku zaflirtujete, ale váš zákonitý protějšek se stejně může cítit odstrčený na druhé koleji, a třeba i začít žárlit. A to přece nechcete! Jeden partner je víc než dost, a čím dřív si ujasníte, kdo opravdu stojí za to, tím lépe!




Kozoroh

Karta Velekněžka vám naznačuje, ať v otázkách lásky nezapomínáte důvěřovat své intuici a šestému smyslu! Právě váš vnitřní hlas vám totiž bude letos velmi silně napovědět, co je správné a co nikoliv, jestli je daný partner pro vás ten pravý, jak vyřešit neshody nebo co společně podniknout, abyste si to oba dva užili. Velekněžka patří mezi karty Velké Arkány, a to značí, že rok 2018 bude pro vás v lásce mimořádně důležitý, čekají vás významné události, které vás posunou kupředu. Tyto důležité momenty se však budou odehrávat spíš na vnitřní úrovni, ve vašich srdcích a duších, nikoliv ve vnějším světě. Z pohledu okolí jako kdyby se nic nezměnilo, především v případě zadaných Kozorohů, váš vztah bude navenek vypadat pořád stejně, ale uvnitř se společně posunete na úplně novou, mnohem hlubší úroveň souznění. Nezadaní Kozorozi naopak mají velkou šanci konečně potkat toho pravého či tu pravou, ale má to jednu podmínku, musíte naslouchat hlasu své intuice a důvěřovat mu!

Vodnář
Karta Devět mincí vám věští příjemnou partnerskou pohodu, domácí klid a užívání si života ve dvou. Pro některé Vodnáře však už nejen ve dvou – tato karta je totiž v mnoha případech předzvěstí brzkého příchodu potomka! Ať už je to váš sen nebo nikoliv, každopádně se letos společně se svým partnerem zaměříte na budování vašeho hnízdečka a radostné vytváření společného materiálního zázemí. Pro nezadané Vodnáře bude klíčovou otázkou při výběru partnera, jestli byste s tímto člověkem opravdu chtěli sdílet domácnost a každodenní radosti, jestli máte stejný vkus a zvyklosti co se týče materiálních otázek, a samozřejmě, jestli si dovedete tohoto člověka představit jako otce nebo matku svých dětí, hlavně co se týče praktické stránky věci, jako je spolehlivost a budování společných jistot! Láska bude zkrátka letos pro Vodnáře nerozlučně spjatá s praktickými otázkami soužití. Spíš než milence a dobrodružství budete potřebovat stabilní partnerské zázemí!

Ryby
Karta Kolo štěstí vám ukazuje, že štěstí v lásce může být někdy pořádně vrtkavé – ale to není důvod k obavám! I když se budete letos v milostném životě cítit trochu jako na houpačce, na druhé straně si to však pořádně užijete! Každá mince má dvě strany, takže vzrušující dobrodružství, romantické večery a nezapomenutelné chvíle ve dvou budou vyvážené chvílemi, kdy si nebudete jistí, na čem jste, budou vás trápit obavy, pochybnosti nebo menší partnerské neshody. Ale nic si z toho nedělejte! Tarot totiž prozrazuje, že nakonec všechno dopadne dobře, zůstanou vám silné a nezapomenutelné zážitky, no a na těch krizových chvilkách se nakonec s odstupem času se svojí polovičkou jistě jen pousmějete! A jak na tom budou nezadané Ryby? Je zde velká naděje, že v tomto roce konečně potkáte své životní štěstí, ale dávejte si pozor, ať nemáte zas příliš růžové brýle a poznáte, jestli to dotyčná osoba s vámi myslí opravdu vážně a má stejné dlouhodobé plány jako vy!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.