Home - Články - Horoskop lásky pro rok 2018

Horoskop lásky pro rok 2018

vloženo 23. 1. 2018
čas čtení: 10 minut

Horoskop lásky pro rok 2018

Síla lásky je mocná! Podlehnete jí v roce 2018? Máme pro vás detailní odpovědi na to, co vás zajímá! Jak na tom bude váš stávající vztah? Vydržíte spolu, nebo ne? Zjistěte to teď hned! Stále hledáte lásku? Prozradíme vám, kdy jí najdete a co pro to budete muset udělat!

sdílet článek na facebooku

Beran

Silou nabitý Uran přinese průlom a skvělé příležitosti k novým setkáním. Ideální postavení Neptunu stále ukazuje, že štěstí čeká jinde, než jste si dlouho mysleli! Je to nová láska, nebo někdo ve vaší blízkosti, koho jste přehlíželi?

V dlouhodobých vztazích stále řešíte, kdo z vás má mít hlavní slovo. Je čas říct dost! Ujasněte si, zda v tomto vztahu chcete setrvat. Pokud ano, pak musíte přistoupit ke kompromisům, o tom zkrátka vztahy jsou. Jestli to tak nevidíte, nedivte se, že to neklape. A právě posouvání vztahů na vyšší úroveň bude přát srpen, konec léta bude vhodný k tomu, abyste si ujasnili, kam budete směřovat v dalších letech.

Jupiter bude v červnu vysílat magické vlny vyzývající k odpuštění a lásce. Sami dobře víte, jestli máte komu co odpouštět. Pokud ano, v červnu přijde ten pravý čas. Nezapomeňte na to, protože zvažujete-li třeba i návrat k někomu, s kým to dříve nevyšlo, v červnu bude k tomuto kroku výborná příležitost. Červenec bude měsícem vášně.

Uran a Neptun vám přejí ve vašem hledání lásky. Společně jsou skvělým stimulem a pokud už dlouho nemůžete najít partnera, vypadá to, že letos bude váš rok. Dosud jste totiž nenacházeli sobě kompatibilní protějšek, to se ale letos změní. A pomůže vám k tomu Jupiter, jehož energie je směřována na váš sociální život a to hlavně v srpnu, což bude váš nejlepší měsíc. Ale pozor! Ta pravá osoba do vašeho života vstoupí už v červnu!

Býk

Od počátku roku vám Uran a Neptun přinášejí novou vitalitu. Týká se to profesního života, čekejte kariérní změny. Pluto vnese do vašeho života mnoho zvratů a nepůjde čistě o práci, ale také o vztahy. Co to znamená? Stop pasivitě, začněte sami jednat, jinak se z bludného kruhu nevymotáte!

Jupiter a Saturn vybízejí k tomu, abyste se zamysleli nad vaším stávajícím vztahem. Promyslete si, jak se změnil váš partner od doby, kdy jste spolu začali a také to, jak jste se změnili vy sami! Občas se cítíte ukřivděni, jenže je čas přiznat barvu, sami totiž svoje emoce často skrýváte a nejste ve vztahu k druhým zcela otevření. To vede k mylným interpretacím a vy se pak zbytečně divíte, proč se vaši blízcí chovají tak, jak se chovají. Je to sice nepříjemná pravda, ale za celou řadu bouří, kterými jste prošli, stojí právě vaše neupřímnost. Letos to změňte! Budete překvapeni, jak to bude krásné.

Díky Jupiteru se naladíte na vlnu, na které se vám popluje s lehkostí dosud nevídanou. Kam s touto vlnou doplujete? K člověku, se kterým si výborně sednete. Nemusí to být nutně někdo noví, pokud jste ve vztahu, půjde o vašeho stávajícího partnera. Ale příležitost musíte využít sami a otevřít se. Čekáte-li, že vám planety vše naservírují až do úst, jste na omylu! Zadaným se náramně vydaří srpen, Pluto povzbudí vaši vášeň a užijete si krásné chvíle. Nezadaní musí být trpěliví, ale mohou se těšit na skvělý únor až červen a pozvolný nárůst vášně a energie, která vyvrcholí na konci srpna. Co to znamená? Že pokud sami podniknete nějaké kroky, nebudete pasivní a především konečně zapomenete na sebelítost, dočkáte se krásného a barevného podzimu už s novým partnerem. Uran vás bude provázet. Tak věřte sami sobě a svým pocitům!

Blíženci


Uran bude letos vaším kompasem a s Neptunovou pomocí bude z vaší cesty odstraňovat překážky, které vám dlouho bránily v cestě za štěstím. To znamená, že cestu máte volnou, ale na nohy se musíte postavit sami! Chcete se rozvíjet? Tak do toho! Letos máte příležitost.

Pod vlivem Jupitera a Saturnu budete přemýšlet na záležitostmi z vaší minulosti. Bude to někdy bolestné, ale budete muset jít až do hlubin své duše, až do těch největších temnot a tam nahlédnout přímo do očí křivdám, které vám byly způsobeny ale také těm, které jste způsobili vy sami. To bude možná ještě nepříjemnější, ale musíte k sobě být naprosto upřímní. Jedině tak se očistíte od negativní energie, která se s vámi už dlouho táhne jako vězeňská koule.

V dlouhodobých vztazích je potřeba zapřemýšlet nad opravdovostí vašich citů a vyhnout se ironizování a zlehčování, k čemuž bude nabádat Jupiter. Jedno je jisté, váš vztah buď právě letos musíte posunout na vyšší úroveň, nebo jej ukončit. Nejste od sebe příliš vzdáleni? Pokuste se nalézt cestu zpět. Jestli ale myslíte, že už ji nenajdete, je zbytečné se na ni vůbec vydávat. Až do července mohou být vztahy více náročné, ale jestliže se do té doby dokážete rozhodnout, co doopravdy chcete a najdete k sobě cestu, čeká vás vášnivý srpen a bude to opravdu bouře! Chcete tip? Soustřeďte se na city partnera!

Hledáte novou lásku? Hledejte se vší vážností a nepodléhejte klamným kouzlům. Věřte tentokrát svému rozumu, to je spolehlivý rádce. Pluto vám pomůže odstranit staré návyky a překážky, díky čemuž budete mít skvělou možnost potkat vyzrálého a milujícího partnera.



Rak


Uran bude pro vás letos jako baterka, která svítí v temném lese a ukazuje cestu. Letos více riskujte, nebojte se toho. Stačí trocha odvahy a budete parádně odměněni. Nebo snad chcete věci pořád takové, jaké jsou? Opravdu? Ve všech směrech? Tomu sami nevěříte.

Pluto bude prosazovat vaši potřebu změny. To se týká také kariéry, co je vám nepohodlné, to změňte. Klidně rovnou zaměstnavatele! Jupiter a Saturn vnesou do vašeho vztahu pocit klidu a bezpečí. Bude ale dobré, když sami vnesete alespoň čas od času do vztahu nějaké vzrušení. Buďte invenční, inspirujte se v romantických knihách nebo filmech, které máte rádi. Nemusí to všechno přece vypadat jako na plátně, ale užívat si vášně a legrace, to je ve vztahu nutnost. Zapojte fantazii!

Při seznamování s novými lidmi nebudete moc otevření. Jako by se vám do toho vlastně nechtělo. Tak se příliš nenuťte. Je to lepší, než bezhlavě vletět někam, kde si ublížíte. Buďte trpěliví a věřte své intuici. V tu pravou chvíli vám totiž dá jasný signál, že teď to bude ono! Naslouchejte proto svému srdci, ne tomu, co říkají ostatní!

Lev

Tohle bude váš šťastný rok! Saturn přinese jistotu, Pluto pak váš talent. Díky tomu budete čelit všem nebezpečím jako neohrožený pohádkový hrdina a všechny problémy skolíte snadno jako pověstný rytíř sedmihlavou saň.

Uran a Neptun silně ovlivní vaše vztahy. Očekávejte dramatickou změnu u vašeho partnera. Všechno se naprosto obrátí. Pokud k sobě oba nebudete otevření a upřímní, očekávejte, že se mezi vámi objeví propast, kterou už nepůjde překonat. Spolkněte svou hrdost a otevřete své srdce, odměnou bude láska jako z románu a štěstí ve vztahu. Hledejte cestu tam, kde cítíte jistotu. Správně! Je to vášeň! To je to, co váš partner potřebuje. Tak jak to vidíte? Budete na tom pracovat? Pokud ano, v srpnu sklidíte bohatou a chutnou úrodu. Pokud ne, nechte to být, ale potom zpětně nelitujte.

Hledáte lásku? Tak už konečně odstraňte vaše staré komplexy a bloky. Co bylo dřív, to už přece dávno nemusí platit. Začněte znovu, vyplatí se to. Novou lásku potkáte během dobrodružných zážitků, proto je dobré mít zajímavý program a nesedět doma, to ovšem vám Lvům nikdo připomínat nemusí. Potkáte zajímavého a exotického člověka. Rozpálí vás tak, jak už jste to dlouho nezažili. Nenechte se odradit zdánlivě velkým rozdílem, který mezi vámi je. Což se týká věku nebo společenského postavení.

Panna

Neptun a Uran vyzývají k tomu, abyste se vydali do neprobádaných krajin. Jednejte spontánně! Chcete změnit místo? Šup! Jděte na to! Chcete dlouho zkusit něco nového? Letos je ten správný čas. Jupiter a Saturn podporují vaše zájmy a zážitky.

V lásce toužíte po komfortu, je to tak? Pokud vám chybí intimní chvíle i péče starostlivého partnera, je čas to změnit. Jste to vy, kdo musí nahlas říct, co je špatně. Společně to pak dokážete vyřešit. Je ale důležité nejen projevit svůj názor, ale také naslouchat tomu druhému.

Nezadaní budou mít letos konečně víc sebejistoty. To pomůže nejenom při seznamování s novými lidmi ale také určit si, co doopravdy chcete. Navíc oproti minulým letem citově dozrajete, už vás nerozhází věci, kvůli nimž byste dříve nový nebo i zaběhlý vztah odpískali. Uvědomíte si, že nic není nikdy úplně ideální, že nemůže být všechno jen podle vašich představ. Až toto uvědomění naplno pocítíte, pocítíte také obrovskou úlevu.

Nebraňte se proto novým příležitostem a věnujte se hlavně sobě a vyhraďte si více času na zábavu. Práce totiž není tím jediným, čím byste se měli zabývat. Otevřete se světu, jinak novou lásku potkat nemůžete. Otevřete se a nebudete litovat. Nebo chcete naříkat v koutku a zůstat sami? To určitě ne. Věřte si a věřte v to, že to s vámi ostatní myslí dobře. Vaše důvěra v okolí se vám pak brzy vyplatí.



Váhy

Uran vám do žil napumpuje radost a vy se tak budete těšit z mnoha věcí, jako byste je viděli poprvé. Zároveň budete odvážnější než minulý rok. Díky Plutu začnete přemýšlet jinak a změníte ve svém životě spoustu věcí. Od srpna se potom můžete spolehnout na spolupráci Jupitera s dalšími planetami. Společně vám přinesou štěstí.

Dlouhodobé vztahy se začnou napravovat, věci z minulosti budou zapomenuty a rozhostí se klid. Neptun vám umete cestičku, odstraní právě takovéto překážky z minulosti, které mnohdy bývají blokem k dalšímu duchovnímu rozvoji. Společně se svým partnerem naleznete odpovědi na otázky, které už dlouho visí ve vzduchu. Důležité je ale slovo SPOLEČNĚ!

Nezadaní si prožijí několik krátkodobých románků a vzplanutí. Jenže to není to, co doopravdy hledáte. Vaše srdce už touží po jistotě a trvalém vztahu. Chcete to? Tak musíte něco obětovat a vydržet první polovinu roku ještě sami. V září se věci začnou obracet. Najednou se budete cítit jako znovuzrození, opadne z vás napětí a když to budete nejmíň čekat, objeví se ve vašem životě nový člověk. Ten pravý! Zdá se vám září příliš vzdálené? Jak myslíte, klidně trucujte. Nebo to berte statečně a držte se rčení o trpělivosti, která přináší růže. Hvězdy vám daly jasně najevo, jak se věci mají.

Štír


Vážné vztahy se budou točit kolem toho, co dál. Všechno spěje k tomu, že byste se měli rozhodnout, jak pevný váš svazek vlastně dál bude. Je třeba toto rozhodnutí učinit rychle a jasně, jinak se i nadále budete zmítat v nejistotě, což vám neprospívá. Buďte upřímní k sobě i druhým. Uran totiž způsobí, že věci, kvůli kterým jste byli dosud nespokojení, budete pociťovat s dvojnásobnou intenzitou. Ale opravdu chcete každý druhý den vypěnit a vyvolat hádku? Vyřešte to jednou provždy! Buď rozchodem, nebo usilovnou prací na tom, aby byl váš vztah pro oba bezpečným útočištěm. Kde hledat odpověď? Přece ve svém srdci! Těm, kteří stále cítí lásku, bude rok 2018 přát a společně se svým milovaným najdou vytouženou harmonii.

Singles potkají člověka, pro něhož zahoří mocným plamenem lásky, ale zároveň budou provázeni nejistotou. Nový objev totiž bude člověk velmi tajemný a těžko čitelný. Kvůli tomu se později objeví nepříjemná žárlivost. Zůstaňte však při smyslech a nepodléhejte bludům. Budujte důvěru i sebedůvěru! Letos to ale musíte rozlousknout, sami dobře víte, že už se s vámi tyto nejistoty táhnou moc dlouho a brání vám najít vztah. Nebojte se požádat o pomoc přátele nebo třeba odborníka. To není žádná ostuda. Ostuda je neustále naříkat v koutku. Odvažte se a dočkáte se štěstí!

Střelec

První polovinu roku budete velmi vnímaví ke všemu, co se kolem vás bude dít. Je skvělá doba na to hledat nové zájmy a příležitosti.
Ve vztazích můžete konečně očekávat to, že se staré záležitosti rozpustí jako sníh při oblevě a konečně zůstanou za vámi. To dlouhodobým vztahům velmi prospěje a posune je do nových dimenzí, v nichž se budete cítit skvěle. V červnu se při budování vztahu můžete spolehnout na podporu Jupitera, pokud to dosud nebylo ono, tak teď je ten čas začít s tím něco dělat. To znamená začít opravdu něco dělat a vyvinout určité úsilí. Planety vám pomohou, ale neudělají všechnu práci za vás!

Taktéž nezadaným bude od června usilovně pomáhat Jupiter. Přihraje vám do života velmi zajímavou osobu, se kterou je možné navázat trvalý a krásný vztah, v němž se budete cítit přirozeně. Nic ale nejde samo a pokud se budete uzavírat sami do sebe a čekat doma, až se tam zjeví princ nebo princezna, těžko se něčeho dočkáte. Hvězdy vám sice mohou svítit na cestu, ale světlo nemá nožičky a nikam vás samo nedonese.



Kozoroh


Nebuďte pořád tak netrpěliví! Zbytečně si tím kazíte náladu a také náladu vašich blízkých. Také hoďte za hlavu staré křivdy a záležitosti z minulosti. Je to všechno už vážně dávno, tak proč to neustále řešíte? Nechcete se trápit? Tak už neřešte minulost. Uran vám bude nápomocen v hledání jistoty, důvěry a optimistického pohledu na budoucnost.

Ve vztazích si musíte ujasnit, zda s tím druhým chcete být. A je jisté, že chcete, jenže zároveň neustále hledáte nějaké chyby a tím všechno kazíte. Nahlédněte hluboko do svého srdce a dejte konečně svému protějšku najevo vaši lásku! To přece není ostuda. A nejenže to není ostuda, letos je to dokonce nutnost. Pokud budete neustále chladní a rejpaví, o svého partnera můžete snadno přijít. Zapracujte na tom a konečně pocítíte lehkost, po které vaše srdíčko prahne.

Single Kozorozi mají velkou šanci na novou známost od února do června, to vám budou planety opravdu nakloněny. Ale tak lehké to nebude. Jestli chcete získat lásku toho druhého, musíte jej nechat nahlédnout do vaší citlivé duše. Nebojte se toho, protože když se otevřete, rozlije se vaším tělem nádherné teplo. A to teplo bude láska.

Vodnář


Tento rok pro vás bude vzrušující. Vaše nápady budou originální a můžete se tak posunout o mnoho dál v pracovním i osobním životě. Překonejte konečně nutkání stále utíkat od nedořešených záležitostí. Pluto vás bude na cestě doprovázet, vydat se na ní ale musíte sami. Vy to ale zvládnete! Tak neotálejte a vyřešte staré problémy jednou pro vždy!

Vztahy na vás budou letos klást velké nároky. Nebude to vždy úplně jednoduché, ale s tím přece počítáte. Je třeba, abyste se začali chovat více zodpovědně a rozvážně. Právě lehkovážností jste si v minulosti přitahovali do života spoustu problémů. Vaše situace se radikálně změní k lepšímu v průběhu června. Ale ne že do té doby budete lelkovat a čekat, že se pak najednou vše vyřeší samo! Tak to ne, také se sami snažte, konstelace hvězd je v tomto ohledu pro vás letos ideální.

První půlka roku bude po nezadaných vyžadovat trochu úsilí v tom, aby nepodléhali smutku. Snažte se zůstat v klidu a věnujte se svým koníčkům a svému rozvoji. Přestaňte už pořád naříkat nad tím, jak jste sami. Chováte se jako děti. Když budete stateční, odmění se vám měsíc srpen tím, že vám do cesty přihraje opravu zajímavého člověka, díky němuž pocítíte pořádně vzrušení a zažijete velice dobrodružný a krásný příběh lásky.

Ryby

Začněte letos bojovat za své zájmy. Už bylo dost hraní na druhé housle. Je dobré být ostatním pomocníkem, ale nesmí to být na úkor vašeho vlastního života. Týká se to kariéry, kde musíte zvážit další kroky. Pokud se vám nepodaří vyřešit problémy na pracovišti, tak si najděte jiné místo. I kdyby to znamenalo menší plat. Důležitá je vaše spokojenost. Tohle se samozřejmě týká také vztahů, tak nad tím přemýšlejte. Jste sice Ryba, ale zrovna ve vztahu není dobré pořád plavat. Tak vynaložte síly a vaše partnerství konečně ukotvěte!

Že se to lehko řekne? Ale no tak! Důležitá je komunikace a sami dobře víte, že tam to často vázne i z vaší strany. Místo abyste říkali narovinu to, co vás trápí, často mlžíte a zahráváte věci do autu. Tím si ale přiděláváte problémy, které se hromadí. Buďte více rozhodní a nevyhýbejte se upřímné komunikaci. Zdá se to možná těžké, ale nebojte se, jakmile učiníte první krok, půjde to najednou samo a pouto vašeho vztahu zesílí. Červen pak bude přát společné harmonii.

Jestli lásku pořád hledáte, zvažte své chyby z minulosti. Když se na to totiž pořádně podíváte, zjistíte, že pořád dokola opakujete ty stejné omyly. Letos se to ale změní, uvědomíte si, že toužíte po něčem jiném, než co jste dosud hledali. Nestojíte o laciné pozlátko a vztah, který vás uspokojí krátkodobě. Zaměřte se proto víc na to, s kým zkoušíte navázat známost. Člověk, se kterým vám to bude dávat smysl, se letos objeví, ale nenechte si tuto šanci utéct kvůli někomu, kdo za to nestojí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.