Home - Články - Týdenní čínský horoskop 29.1. - 4.2.2018

Týdenní čínský horoskop 29.1. - 4.2.2018

vloženo 26. 1. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 29.1. - 4.2.2018

Výrobky s nápisem MADE IN CHINA nemají zrovna nejlepší pověst. Vytýká se jim nízká kvalita, ukvapenost při výrobě nebo plagiátorství. Něco na tom bude, ale štěstí je, že to neplatí pro tradiční čínské horoskopy, které jsou výsledkem poctivé práce čínských mudrců. Čínský horoskop, to je kvalita, která trvá už tisíce let. Přečtěte si ten váš!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zdá se, že Krysy chtějí v posledních lednových dnech stihnout maximální penzum povinností. Jen stěží s vámi někdo udrží nasazené tempo. Pozor byste si však měli dát na to, aby se oblast zájmu příliš nerozdrobila. Jinak začnete sto věcí a... VÍCE ZDE!

Buvol
Na sklonku měsíce si Buvoli udělají pořádek v diáři. Lépe hospodaříte s časem i energií, což se pozitivně odrazí na psychickém naladění. Budete mít totiž více prostoru na rodinu, koníčky i relaxaci. Nic neděláte jen tak pro nic za nic, byť... VÍCE ZDE!

Tygr

Milí Tygři, pokud se poslední týdny trápíte se zdravotními neduhy, pak se na konci ledna konečně rozhoupete k návštěvě lékaře. Vesmír upozorňuje na prevenci a snaží se vás přimět k utužování fyzického i duševního zdraví. Čím více prostředků a... VÍCE ZDE!

Zajíc
Žhavé milostné románky nejsou pouze letní výsadou. Zajíce překvapí i uprostřed zimy. A nejedná se pouze o svobodné jedince, pěkně dupnout si mohou i ti ve vztahu. S flirtováním a románky ale nekoketujte příliš. Vězte, že kdo s čím zachází, tím... VÍCE ZDE!



Drak

Přelom ledna a února umožňuje Drakům roztáhnout křídla a vznést se k výšinám. Ať se vaše ambice týkají profesní dráhy, nebo pomýšlíte na výhodnou investici, hvězdy vaší troufalosti přejí. Klíč ke štěstí se skrývá v kontaktu s vlivnými... VÍCE ZDE!

Had

Milí Hadi, nadcházející týden pro vás přichystal setkání jako z červené knihovny. Máte pocit, že vás políbila múza a zažíváte lásku na první pohled. Od zamilovanosti se ale snažte držet v bezpečné vzdálenosti. Pod líbivým pozlátkem se... VÍCE ZDE!.

Kůň
Obvykle nemáte problém s tím udržet jasný směr a dosáhnout vytčeného cíle. V posledních lednových dnech jsou ale kroky Koní roztěkané. Skáčete od jednoho k druhému, až se ocitnete v bludném kruhu. Snažte se vyhnout nepodstatným činnostem, nebo... VÍCE ZDE!

Koza
Energie z vás prýští do všech stran a s entuziasmem sobě vlastním se vrháte do jedné nové aktivity za druhou. To je sice skvělá zpráva, ovšem nic byste neměli přehánět. Nezapomínejte na odpočinek a na svá bedra naložte jenom... VÍCE ZDE!



Opice
S novým měsícem přichází svěží vítr, z něhož mají Opice trochu obavy. Než novinky šmahem odsoudíte, dejte jim šanci ukázat, co umí. Zpětně totiž musíte přiznat, že byly pro další vývoj událostí nevyhnutelné. Naskýtá se jedinečná možnost zasadit se... VÍCE ZDE!

Kohout
Nadcházející týden nalije zrozencům Kohouta pohár plný sebejistoty a rozhodnosti. Dokážete otevřeně komunikovat a pojmenovat, co se vám líbí a s čím byste se v životě raději rozloučili. S podporou okolí můžete v jediném týdnu změnit... VÍCE ZDE!

Pes

Na konci měsíce se zrozenci Psa cítí pod psa. Zdá se, že vám cosi nebo kdosi svazuje ruce, a vy jen bezmocně přihlížíte tomu, co se bude dít dál. Hvězdy ukazují, že na změnu nebo revoltu není vhodná doba. Vykřesejte ze sebe maximum trpělivosti a... VÍCE ZDE!

Vepř
Milí Vepři, tématem týdne jsou finance. Zatím nemáte důvod panikařit, ale hvězdy upozorňují na nutnost zajištění do budoucna. Rezerva na horší časy vám zajistí klidné spaní a nejspíš ji brzy využijete. Ve vztahu můžete řešit otázku společného... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.