Home - Články - Měsíční horoskop lásky únor 2018

Měsíční horoskop lásky únor 2018

vloženo 29. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky únor 2018

Únor je dozajista měsícem lásky! Vévodí mu Valentýn, svátek zamilovaných. Podlehněte naplno vášním a užijte si nejkratší měsíc na maximum! Nezadaní budou pro své okolí nesmírně přitažliví a je velká šance, že se seznámí s někým, s kým prožijí velkou lásku, nebo alespoň pořádně žhavý románek. Stejně tak zadaní se mohou těšit na pikantní postelové hrátky. Víc už ale nebudeme prozrazovat, vychutnejte si sami váš únorový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro milostná dobrodružství je nejlepší první únorová dekáda. To vám totiž nikdo nedokáže odolat. Berani od přírody vyzařují okouzlující charisma, tentokrát vaše osobní kouzlo přímo spaluje vše kolem. Singles by měli případnou lásku hledat u sportu. Ať už jde o zimní sporty, nebo výběh po městském parku, můžete při nich doslova narazit na spřízněnou duši. Vy ve vztahu se můžete těšit na zintenzivnění prožitků po partnerově boku. Nejsilnější fyzickou přitažlivost prožíváte okolo 9. a 27. února.

Býk
Začátek února je poznamenaný nezdravým pesimismem. Na své soukromí nahlížíte skrze černé brýle, což v první řadě odnese drahá polovička. Nedivte se, že vám v posteli pšenka nepokvete. Neustálá kritika nikoho nenažhaví, dost možná vás miláček nedokáže ani pořádně vzrušit. Nevěšte hlavu. V dalších dvou dekádách to naštěstí bude o poznání lepší. Jestliže svou vyvolenou či vyvoleného stále hledáte, měli byste se porozhlédnout po zrozencích Ryb. Pšenka v randění vám pokvete nejvíce v polovině měsíce.

Blíženci

Milí Blíženci, ochrannou ruku nad vámi drží sama patronka lásky, Venuše. Díky ní můžete ve druhém měsíci roku dosáhnout čehokoliv, po čem duše nebo tělo prahnou. Hledáte spřízněnou duši, potřebujete upevnit stávající partnerství nebo pomýšlíte na založení vlastní rodiny? Nic z toho není nemožné. Pakliže se v posteli nudíte, máte jedinečnou příležitost zahnat nevítanou nudu a nahradit ji spalující vášní. Hvězdy vám dolévají odvahu k tomu, abyste zrealizovali bouřlivé sny. Proč toho nevyužít?

Rak
Raci konečně přestanou pochybovat o tom, zda po svém boku mají ideální protějšek. V únoru totiž prožíváte medové chvilky, které jsou pro vás dostatečným důkazem o tom, že jste si souznění. Při milování nemusíte ani nic naznačovat. Drahá polovička vás má dokonale přečtené. Vzájemně si plníte jedno přání za druhým a neskrývané štěstí vám lze jedině závidět. Svobodní se teď mohou zakoukat rychlostí blesku. A nepůjde o žádné prchlivé city. Nemáte myšlenky na nic jiného, než je láska a nový objev.



Lev
Ohnivá energie Lvů dosahuje v nadcházejících týdnech maxima. Po celý únor je sex vaším hnacím motorem. Potřebujete tělesné teplo a příliš si nelámete hlavu s tím, zda se jedná o intimnosti s oficiálním protějškem, nebo zcela novou tváří, která vám kápla do noty. Nevěru nepovažujete za nic, kvůli čemu by se měl zbořit svět. Vesmírní velikáni to ovšem vidí jinak a hrozí, že se vám celá avantýra vymkne z rukou! V prvním únorovém týdnu se mějte na pozoru při komunikaci. S diplomacií dojdete nejdál.

Panna

Zatímco nezadané Panny se mohou těšit na plodné dny plné zajímavých seznámení, ti ve vztahu to mají v únoru o poznání náročnější. Singles zvou hvězdy do společnosti. Odhoďte nemístné zábrany a věřte, že druhé straně máte co nabídnout. Zadaní by měli našlapovat v komunikaci opatrně, jinak si koledují o tichou domácnost. Když se chýlí do tuhého, spolehněte se na řeč těla. Při vášnivém milování ze sebe vypotíte negativní emoce a zapomenete na všechno špatné, co zatěžuje jinak spokojené soužití.

Váhy
Druhý měsíc roku zesiluje empatii Vah a způsobí, že vidíte druhým lidem až do žaludku. To je pro vztah báječná zpráva. Miláčkovi totiž dáte přesně to, co potřebuje. V ložnici nepotřebujete GPS souřadnice, mapu těla máte dokonale zvládnutou. Není divu, že získáte post milence roku. Jen pozor, aby vám nedocházely síly. Vášnivé noci po boku milovaného protějšku si nechcete nechat ujít za žádnou cenu, ale brzy se na vás projeví nedostatek spánku. Sex pro vás bude velkou motivací ke zlepšení kondice.

Štír
První únorová dekáda nehlásí příznivé období pro lásku. Klidně se můžete věnovat kariéře nebo ratolestem. S miláčkem jste naladěni každý na jinou notu. Nemusíte se tím trápit. Nadcházející dny vám drobnou nepřízeň v začátku měsíce bohatě vynahradí. Budete mít dostatek fyzické i duševní lásky. Je jen na vás, jaký program zvolíte pro dlouhé zimní večery. Zda televizi nebo milování. Svobodné čeká nejedno setkání se sympatickým protějškem. Nehodláte se vázat na první osobu, která vám padne do oka.



Střelec
Milí Střelci, na milostné aktivity si vyčleňte čas na samém začátku měsíce. Do desátého února při vás stojí všichni vesmírní velikáni v čele s láskyplnou Afroditou. Poté už vám tolik do zpěvu nebude. Co se dá vylepšit, udělejte v první únorové dekádě. To si užíváte hřejivou vášeň, kdy si s miláčkem děláte pomyšlení. Nezadané láká románek po boku temperamentních protějšků. Nechcete se nudit, to raději skáčete z extrému do extrému, což se projeví i na postelových aktivitách Střelců ve vztahu.

Kozoroh
Únor dolije Kozorohům pohár sebedůvěry po okraj. Jste okouzlující a své kvality dokážete náležitě prodat. Singles mohou v nadcházejících dnech nasbírat hned několik trofejí. Ani osudová láska se vám nevyhýbá. Tu hledejte na tajuplných místech, z nichž vás volá genius loci. Pokud už drahou polovičku máte, radujete se z duševního propojení. Nejšťastnější okamžiky vás zastihnou kolem 16. a 18. února. Rozséváte kolem sebe romantickou atmosféru, kdy protistranu dostanete přesně tam, kam potřebujete.

Vodnář
Rozhodně se o vás nedá hovořit jako o tiché vodě. V únoru připomínáte potopu, která smete všechno, co se před ní objeví. Svobodné může náhlá zamilovanost překvapit hlavně v první dekádě. Afrodita ukazuje na zamilování z čistého nebe. Dostihne dokonce i ty, kteří na lásku na první pohled nevěří. Spalující vášeň z vás dělá jednoho z nejlepších milenců zvěrokruhu. Máte dost sebedůvěry k tomu, abyste v posteli zkusili něco, na co si normálně netroufnete. Zkuste si touhu uchovat i do dalších měsíců.

Ryby
S láskou nemusíte čekat na máj. Ideální doba pro milostné aktivity nastane už o několik měsíců dříve. Hvězdy zesilují sex-appeal, smysl pro humor i empatii. Díky tomu partnerství vzkvétá a nabírá na intenzitě. Nemyslíte pouze na své blaho, mnohem více energie investujete do toho, abyste potěšili spřízněnou duši. Že drahou polovičku stále marně hledáte? Pak vám druhý měsíc roku přináší jedinečnou příležitost k osudovému seznámení. Budete se divit, jak rychlý spád může mít pozvánka na první rande.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.