Home - Články - Karta Královna pohárů dokáže citově naplnit

Karta Královna pohárů dokáže citově naplnit

vloženo 30. 1. 2018
čas čtení: 5 minut

Karta Královna pohárů dokáže citově naplnit

Královna pohárů patří mezi dvorní karty. Jakožto taková nejčastěji představuje konkrétní osobu. V blízké budoucnosti sehraje ve vašem životě důležitou roli žena. Pohárová královna je symbolem mateřství a zabývá se otázkami kolem něj.

sdílet článek na facebooku

Milující žena

Královna pohárů je archetypem milující ženy, která je zároveň autoritou. Její vliv má silný ochranitelský charakter. Zpravidla se jedná o partnerku nebo o matku. Pokud je tazatelem žena, může jít i o ní samotnou. V každém případě je to bytost citově založená, že jí lze pokládat za synonymum lásky a oddanosti. Jejím cílem je naučit umění dávat i přijímat. Pokud vám karta vyjde jako rada, pak nabádá k tomu, abyste poslechli hlas svého srdce.

Niterné změny


Z astrologického hlediska je karta spjata s vodními znameními Ryb, Raka a Štíra, které souvisejí právě s city. Karta od vás chce, abyste se vnitřně změnili k lepšímu, opustili nefunkční struktury svého "já" a objevili doposud nepoznané dispozice. Ve výkladech zaměřených na zdraví poukazuje na potřebu změnit životní styl. Do svého denního rozvrhu máme rozhodně zařadit pohyb.



Vzdušné zámky


Tato karta má samozřejmě i svůj negativní aspekt, kdy představuje náladovost a labilitu. Okouzlující žena, s níž jste se seznámili, může být ve skutečnosti obyčejnou hysterkou. Ve stávajících vztazích potom znamená nereálné představy či přílišnou submisivitu vůči partnerovi. Je potřeba si dávat pozor, koho máme po svém boku, zejména když se ve výkladu objeví karty jako je Ďábel, Věž nebo Smrt.

Měli byste naslouchat svému vnitřnímu hlasu a být v souladu se svým opravdovým "já". Pak dosáhnete vytoužené vytoužené lásky a harmonie.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.