Home - Články - Kočičí horoskop na únor

Kočičí horoskop na únor

vloženo 31. 1. 2018
čas čtení: 5 minut

Kočičí horoskop na únor

Další vymňoukaný měsíc nám začíná! Jak dobře víte, co kočka, to povaha a není třeba dodávat, že povaha nevyzpytatelná. Takové ale kočky jsou, a proto je máme rádi. Nikdy nevíme, čím nás překvapí. S měsíčním kočičím horoskopem tomu však můžeme přijít na kloub a být připraveni!
sdílet článek na facebooku

Beran
Kočičí Berany čeká fantastický měsíc, kdy se jim daří na všech frontách. Nejdůležitější samozřejmě bude sféra lásky a vztahů. Venuše prohlubuje emocionální napojení na lidskou smečku, ačkoliv nejsou vyloučeny ani románky se zvířecími souputníky.

Býk
Až do 20. února připomínají kočičí klubíčka v Býku nemotorné slony v porcelánu. Ať dělají, co dělají, vždycky se jim to zvrtne. Nezlobte se na ně, pokud v domácnosti něco zničí, nebo se nechovají podle vašich představ. Zkuste je motivovat pozitivně.

Blíženci
Druhý měsíc roku charakterizuje příval energie a optimismu. Kočky v Blížencích si umí vychutnat každý den naplno, a to dokonce i bez ohledu na nepřítomnost páníčka či paničky. Pokud se mohou volně potulovat, dejte pozor, aby vám neutekli za láskou.

Rak
Kočky v Raku mohou vyhlížet jeden z nejlepších měsíců letošního roku. Vrozená přehnaná citlivost bude utlumena Jupiterovým optimismem. Díky němu se radují ze života a užívají si drobné radosti všedního dne. V domácnosti udržují teplo rodinného krbu.



Lev

Páníčkové kočičích Lvů by měli v únoru přiložit ruku k dílu. Dvojaké postavení planet v jejich mazlíčcích probouzí roztěkanost. Pokuste se je zklidnit a naučit trpělivosti. Ostatní už půjde hladce. Potřebují ukázat, jak využít přebytečnou energii.

Panna
Počítejte s tím, že váš mazlíček nebude po většinu měsíce dobře naložený. Kočky v Panně se kvůli opozici klíčových planet chovají nevyzpytatelně. Jsou roztržité, nervózní a své negativní emoce si vybíjí jak na lidské smečce, tak vybavení domácnosti.

Váhy
Patronka Venuše spolu se Sluncem garantuje kočkám narozeným ve Vahách fantastický měsíc. Tato roztomilá klubíčka mají potřebu poznávat nové tváře, což platí pro zvířecí i lidské kamarády. Ve společnosti se předvádí a strhávají na sebe pozornost.

Štír
První polovina února dá kočkám ve Štíru zabrat. Kvůli opozici Merkuru jim schází drive i dobrá nálada. Nejraději by jen lenošily doma za pecí. Proč jim to nedopřát? Po 17. únoru se karty obrací k lepšímu a vy začínáte svého znovu mazlíčka poznávat.



Střelec

S kočičími Střelci to v nadcházejícím měsíci pěkně šije. Chvilku neposedí a kvůli energetizujícímu Marsu mají toulavé boty. Teritorium je jim malé a existuje vysoké riziko, že vezmou do zaječích. Hlavně po 10. únoru, kdy si s páníčkem moc nerozumí.

Kozoroh

Hlavní slovo v životě kočičích Kozorohů mají momentálně city. Jejich srdíčko překypuje láskou a potřebuje ji nejen vysílat, ale i přijímat. Připravte se na to, že by se mohli mazlit od rána do večera. A nejspíš se vám pokusí nastěhovat i po postele!

Vodnář
Náročné období se konečně chýlí ke konci. Díky přízni Slunce pocítí kočičí Vodnáři postupný návrat energie i dobré nálady. První únorovou dekádu si nimi šijí pudy, takže se vám mohou zdát nezvladatelní. Inu láska se neomezuje pouze na lidské plémě.

Ryby
Páníčkové koček v Rybách si mohou gratulovat. Ve svých čtyřnohých kamarádech získají ochránce rodinného krbu. Tito mazlíčci se budou po celý únor starat o to, aby vám k dobré náladě nic nescházelo. Zrovna tak ale mohou zatoužit i po vlastní smečce.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.