Home - Články - Známe váš ideální talisman

Známe váš ideální talisman

vloženo 21. 2. 2018
čas čtení: 6 minut

Známe váš ideální talisman

Už od dětství si s sebou všude nosíme medvídka, mušličku, kamínek anebo duhovou kuličku pro štěstí. I ten největší bručoun věří občas na zázraky a věří v amulet pro štěstí. Znáte talisman, který bdí nad vaším štěstím, zdravím, láskou a prosperitou? Hvězdy poradí.

sdílet článek na facebooku

Beran
Se znamením Berana je spojena nadměrná fyzická i duševní aktivita, proto potřebuje amulet pro štěstí a klid, což je zlatá podkova. Ochrání ho v riskantních situacích. Na cestách se bude Beranům hodit talisman včely, který ho dovede do úspěšného cíle. Spirála působí jako ochranný znak.

Býk
Býk se drží nohama pevně na zemi, ale k úspěchu mu pomůže zlatá beruška, která značí i štěstí a prosperitu. Lze ji nosit jako brož i přívěsek. Když chybí odvaha, pomůže symbol sokola, se kterým se objeví na obzoru svoboda a kariérní růst. Symbol Venuše je znamením lásky a krásy.

Blíženci

Nestálost a nezkrotná aktivita Blíženců bude ohlídána symbolem klíče, který otevře každičké dveře poznání i vědění. Pro Blížence je jako stvořený i kříž, protože nemá jen křesťanský význam. Je vykládán jako čtyři světové strany anebo jako spojení mezi mužskými i ženskými póly.

Rak

Možná jste nevěděli, že jsou pro Raka amulety nejdůležitější. Nejvíce věří čtyřlístku, který symbolizuje moudrost, nadhled, optimismus i vyrovnanost. Každičký lístek má svůj vyšší smysl. Je to souhrn věrnosti, lásky, zdraví i úspěchu v životě. Raka fascinuje i symbol pyramidy – vesmírného tajemna.



Lev
Pro Lva je typický amulet slunce, ze kterého čerpá energii. Díky jeho síle chrání svůj osud a učí se pracovat se svým chováním. Rozhodně lze zmínit i symbol draka, právě on je dle čínských pověr vládce moci, zdraví a dlouhověkosti. Slon připomíná touhu o spokojeném životě.

Panna
Život Panny je spjat se stabilitou a rovnováhou, vše musí mít své místo. V tomto případě uhrane symbol čtverce, jež lze vysvětlit jako stabilitu, logiku a zemní princip. Zelený cvrček slibuje skvělou úrodu a úspěchy v zaměstnání. Lilie zdůrazňuje věrnost a čistotu znamení Panny.

Váhy
Život Váhy musí být v rovnováze, jinak selže. K lásce si Váhy dopomohou symbolem srdce, jež je znakem zamilovanosti. Hvězda je spojena s pozitivní náladou a životním nadhledem. Váhy by měly nosit i talisman s číslem 7, ale také amulet z tyrkysu, který se stará o zdravotní stránku.

Štír
Ke znamení Štíra padne jako ulitý amulet se štírem, protože v něm najde sílu i v těch nejzapeklitějších situacích. Skarabeus je zase spojen s duchovní vyrovnaností a koloběhem života a smrti. Je spjat s dlouhověkostí, zdravím a moudrostí. U Štírů najdete i talisman žáby, pomáhá proti neplodnosti.



Střelec

Na cestách a při náročných životních zkouškách bude Střelce provázet hvězda. Ukáže mu správný směr. Může mít různý počet cípů. Hvězda uklidňuje, ochraňuje a vnáší do života ztracenou naději. Šíp ukazuje jasnou cestu za štěstím a sova ztělesňuje životní moudrost.

Kozoroh
Kozoroh něčemu jen tak neuvěří, proto miluje znamení mince, jež mu přináší prosperitu a materiální hodnoty. Kozoroh by měl vlastnit astrologický symbol planety, tzv. kříž v kruhu. Amulet poukazuje na spojení s nebem a zemí. Ničím nezvyklým není ani safír a křišťál, symboly nadšení a čistoty.

Vodnář

Vodnáři pořád něco zkoumají a vrhají se věcí bez rozmyšlení. Nadpozemské zdroje najdou v božím oku, jež je vede k učení a vědění. Tento talisman je také ochraňuje. Nelze zapomenout na symbol devítky, to je propojení sil a tajemna. Mohou nosit i svého ochránce – znak planety Uran.

Ryby
Pro Ryby jsou talismany nutností, a dokonce se věnují jejich výrobě. Pro Rybu je typická mušle, spojení mezi přírodními silami a člověkem. Rodinné štěstí a lásku připomíná symbol Ryb. Rybičky nosí také amulety andělů, elfů, víl a skřítků. Věří na spojení mystického světa s reálným životem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.