Home - Články - Láskohled 19. - 25.2.2018

Láskohled 19. - 25.2.2018

vloženo 18. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 19. - 25.2.2018

Valentýn je za námi! Jak pro vás dopadl? Vydařil se? Pak vám prozradíme, jestli dál pojedete na vlně lásky. Nebylo to ono, nebo jste trávili svátek zamilovaných sami? Neztrácejte naději! Všechno zlé se jednou v dobré obrátí. Bude to už nadcházející týden? Nový Láskohled vám odpoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš vzhled a osobní charisma bude působit na okolí jako magnet. U zadaných to bude příčinou neshod. Zadaní by však měli tohoto období využít k okouzlení toho správného člověka.

Býk
Zejména nová partnerství a čerstvě zamilované čeká v tomto týdnu téměř ráj na zemi. Zkrátka nepřijdou ani dlouhodobě zadaní, ve vztazích totiž nyní panuje pohoda a milé souznění.

Blíženci

Mezi vámi a partnerem nemusí nastat mrzutosti, pokud se dokážete ovládnout a nebudete vyvolávat hádky. K tomu budete mít teď často nakročeno. Nezadané čeká více práce s hledáním.

Rak
V partnerských vztazích v tomto týdnu půjde hlavně o romantiku a vášeň. U nezadaných se rýsuje setkání s důležitou osobou, která už konečně vyplní prázdné místo po vašem boku.



Lev
S partnerem budete řešit společnou budoucnost a budete jeden druhému oporou. Vyjasníte si také mnohá nedorozumění. U nezadaných se doporučuje návštěva míst s tvůrčí atmosférou.

Panna
Pracovní vypětí přetěžuje vaše nervy a tak to v tomto týdnu bude ve vašem vztahu jako na bojišti. Snažte se být trpělivější. Single osobám se do seznamování teď vůbec chtít nebude.

Váhy

Svobodné osoby budou mít možnost vyzkoušet, jaké to je, když je potká láska na první pohled. Všímejte si proto okolí! V partnerských vztazích se planety starají o erotické napětí.

Štír

Nezadaní budou mít dostatek příležitostí k seznámení. Pro ně i pro zadané osoby se dokonce objeví možnost aférky přímo na pracovišti. V partnerských vztazích zavládne harmonie.



Střelec
V tomto týdnu se harmonie vašemu vztahu vyhne obloukem. Nesmíte se divit, upřednostňujete sami sebe před partnerem. Svobodní jsou podobně naladěni, takže seznámení nevyhledávají.

Kozoroh

Partnerský vztah přinese mix situací a emocí. Od vlídného zacházení až po hlučné hádky. Talíře však u vás doma létat nebudou. Nezadaní, upravte si vzhled a směle vyrazte do boje.

Vodnář
Pohoda, souznění a příjemné okamžiky naplní v tomto týdnu váš vztah. Objeví se i náznak toho, že brzy dojde k pozitivním změnám. Nezadaní si na nedostatek zájmu nemohou stěžovat.

Ryby

Svobodné osoby budou mít možnost začít románek bez perspektivy, jen pro povyražení. Zájem o něj však mít nebudou, hledají vážný vztah. U zadaných je nyní vše v naprostém pořádku.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.