Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Ryb

Slunce vstupuje do znamení Ryb

vloženo 17. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Ryb

Energie Ryb nám přinese jemnost, odpočinek a propojí nás s nehmotným světem!

sdílet článek na facebooku

Z veselého Vodnáře do klidných Ryb v numerologickém duchu

Slunce opustí znamení Vodnáře a vstoupí do Ryb ve velmi zajímavém datu: Bude to 18. února 2018 přesně v 18:18 středoevropského času! To znamená, že kromě energie znamení Ryb na nás budou v nadcházejícím období působit i numerologické vibrace čísla 18, které se nám zde objevuje hned několikrát!

Končící se období Vodnáře nám přineslo bohatý společenský život, nové kontakty, inspirace, nápady, veselou zábavu a družné rozhovory. Vždyť mu taky vládla planeta Uran, vždy plná překvapení, a neposedný živel vzduchu. V Rybách se konečně trochu zklidníme a ponoříme více do sebe. Ryby patří vodnímu živlu, který symbolizuje city a emoce, a jejich vládnoucí planetou je zasněný Neptun. Je čas odpočinku, meditace a rozjímání předtím, než za měsíc naplno vypukne jaro s ohnivou energii Berana!



Nejmoudřejší znamení zvěrokruhu a předjarní očista

Lidé narozeni ve znamení Ryb jsou jemní, empatičtí, citliví a mají silně vyvinutou intuici. Během nadcházejícího měsíce se však z těchto darů můžeme více nebo méně těšit všichni, ať už jsme se narodili v jakémkoliv znamení. Období Ryb přeje vnitřnímu životu spíš než aktivitě ve vnějším světě. Je to ovšem, jak už to bývá, takový klid před bouří. O to lepší máme důvod si ho vychutnat a užít si jeho poklidné a romantické dary naplno!

V astrologickém roce jsou Ryby posledním ze dvanácti znamení. Prvním znamením je Beran, který se dostává k vládě o jarní rovnodennosti přibližně 21. března. To znamená, že Ryby uzavírají cyklus astrologického roku. Někdy se proto taky říká, že znamení Ryb má v sobě něco z moudrosti všech ostatních jedenácti znamení! Znamení Ryb se přirovnává k pozdnímu stáří v lidském životě, kdy člověk dosáhl vrchol své moudrosti a životních zkušeností, ale chybí mu již činorodá síla a spíš již pomalu začíná nacházet větší propojení s nehmotným světem, do něhož se bude muset již brzo odebrat. V období Ryb se z nás všech stávají tak trochu právě tito moudří starci, našemu zraku se otevírá hlubší poznání a vyšší pravdy o životě, ale máme sklon se spíš stáhnout do sebe než vyjevovat naše myšlenky vnějšímu světu. V tradičním kalendáři připadal na období Ryb půst před příchodem Velikonoc. To je zcela v souladu s energii tohoto znamení, takže to nejspíš nebude náhoda! Proto se vyplatí, ať už jste nebo nejste věřící, dopřát si předjarní očistu jak duše, tak i těla!



Magické poselství čísla 18

Na závěr se ještě vraťme k číslu 18, které bude doprovázet letošní příchod znamení Ryb. Jeho numerologický význam je založen na kombinace jedničky a osmičky. Zatímco číslo 1 dává individualismus, bojovnost a schopnost vést, číslo 8 přináší materiální úspěch a přeje například podnikání a dobrému společenskému postavení. Když sečteme 1 + 8, dostaneme devítku, a numerologický význam čísla 9 přináší soběstačnost spojenou s ochotou pomáhat a soucitem. Číslo 18 v sobě ukrývá kvality všech těchto tří čísel.

Co to pro nás znamená? Numerologie napovídá, že letošní Ryby nebudou zas tak nečinně klidné, jako obvykle bývají. I když na nás budou velmi silně působit jemné a éterické Rybí energie, průbojná jednička a úspěšná osmička nám pomohou využít je v praktickém životě víc než je obvyklé. To znamená, že se nám bude víc dařit v práci a budeme schopni posunout kupředu své projekty nebo si dobře vydělat. Všechny tyto energie pak harmonicky skloubí dohromady devítka, která nám připomíná, abychom přesně v duchu Ryb využili naše schopnosti a prostředky nejen pro sebe, ale abychom taky nezištně pomáhali těm, kdo to potřebují. Tak co, už víte, co dobrého uděláte pro své bližní letos v Rybách vy?

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.