Home - Články - Týdenní čínský 19. - 25.2.2018

Týdenní čínský 19. - 25.2.2018

vloženo 16. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 19. - 25.2.2018

Vítáme vás v roce Psa! Víme, proč jste tady! Protože chcete zjistit, co vám přinese příští týden. Jestli vám přinese štěstí, nebo konečně novou lásku. Jestli se vám bude dařit v práci a jak to bude s rodinou. Na všechny tyto otázky se můžete ptát našich kartářek a věštců. Jednou z mnoha ověřených možností je také čínský horoskop. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další únorový týden je výzvou především pro nezadané a ty, kteří nejsou v lásce spokojení. Samota není dobrým společníkem, proto hvězdy nabízí příležitost ke změně statusu. Necháte plavat neutěšenou minulost a soustředíte se na... VÍCE ZDE!

Buvol
Buvoli dělají aktuálně čest svému znamení. Jdete hlavou proti zdi, jste sebejistí a nepochybujete o tom, že vaše kroky vedou za štěstím. Lákavé příležitosti si nenecháte upláchnout skrz prsty, což je velmi moudré. Hvězdy... VÍCE ZDE!

Tygr

Další únorovou dekádu má pod palcem realista Uran. Tygrům spadnou z očí růžové brýle a před skutečností se mohou rozklepat kolena. Neplačte nad rozlitým mlékem. Lepší zjistit pravdu dříve nežli později. Nápomocný vám bude muž... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, není žádným překvapením, že rodina je vaší prioritou. Proto vás události tohoto týdne nepotěší. Bohužel ne všechno můžete ovlivnit, a tak nezbývá, než to přijmout jako fakt. Hvězdy radí zapracovat na psychické i... VÍCE ZDE!.



Drak
Štěstí přeje pracovitým detailistům. Milí Draci, už nějakou dobu se nedokážete soustředí tak, jak by bylo potřeba. Bojujete s prokrastinací a marníte čas nepodstatnými činnostmi. Teď je ideální doba na změnu! Hned od pondělí... VÍCE ZDE!

Had
Druhá polovina února zavede Hady do slepé uličky. Nevíte, jak se z nepříjemné záležitosti dostat ven. Jedno je jisté – nespoléhejte se na rady druhých. Byť to s vámi myslí dobře, skočili byste z bláta do louže. Navíc co člověk, to jiný... VÍCE ZDE!

Kůň
Zrozenci Koně pádí vstříc báječnému týdnu. Do pondělí vstanete s úsměvem na rtech a váš optimismus zafunguje jako opium pro široké okolí. Singles mohou v tomto týdnu najít svou spřízněnou duši. Užíváte si jedno rande za druhým a... VÍCE ZDE!

Koza
Milé Kozy, vrozená bohatá fantazie vám v tomto čase bude spíše na škodu. Užíváte si vzdušné zámky a vznášíte se na růžových obláčcích, přitom však zapomínáte na realitu. Zatímco v některých oblastech vám to život odpustí, jinde je třeba... VÍCE ZDE!.



Opice
Prim hrají v tomto týdnu profesní záležitosti. Po pracovní stránce se totiž Opicím výjimečně daří, takže zapomenou, že život je také o jiných radostech a strastech. Soukromí se vám ovšem připomene a nemusí to být zrovna... VÍCE ZDE!

Kohout
Ačkoliv se teploty drží při nule, temperament Kohoutů připomíná horké léto. Tentokrát s ním nezacházíte nejlépe. Ve druhé půli února budete mít na kontě pár nepříjemných přešlapů, které vám neudělají dobrou pověst v práci ani... VÍCE ZDE!

Pes
Další únorové dny patří lásce! Cloumají s vámi pudy, které mohou dát dokonce i proslulé psí věrnosti! Nabízí se vám takové lahůdky, že bude skutečně těžké odolat. Svízelné časy očekávejte mezi kamarády. Ti vás zaskočí bláznivým... VÍCE ZDE!

Vepř

Vepře pohladí nadcházející týden po duši. Přinese totiž pochvalu od člověka, který je pro vás velmi důležitý. Přehnanou skromnost hoďte stranou. Skutečně máte být na co pyšní. Hřejivého úspěchu si ovšem budou chtít užít i... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.