Home - Články - Týdenní Astrohled 19.-25.2.2018

Týdenní Astrohled 19.-25.2.2018

vloženo 17. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 19.-25.2.2018

Únor se nám pomalu nachyluje ke konci, ale i v jeho závěru se mohou stát velké věci! Neodkládejte své cíle na později a nevymlouvejte se na nedostatek času. Pokud říkáte, že na něco nemáte čas, pak to jednoduše není vaše priorita. Ujasněte si, co opravdu chcete a neztrácejte čas lelkováním. Aby se vám lépe rozhodovalo, přinášíme vám týdenní horoskop, ať víte, co vás následující dny čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tempo tohoto týdne bude celkem hektické. Nevyhnete se konfliktům, zejména na pracovišti. Opakovaně se také naskytne možnost polepšit si v práci nebo získat lepší místo, tak ji nepropásněte. Důležité je i znovu nastolit harmonické vztahy v rodině.

Býk
Vaše práce bude během tohoto týdne opakovaně oceněna ze strany nadřízených. Díky známým a přátelům přijde také šance na nečekaný posun v kariéře. Nevyhýbejte se kratším cestám, přinesou zisk. Hodně hezkých chvil strávíte s vaší rodinou a příbuznými.

Blíženci
Zejména ve druhé polovině tohoto týdne vás potrápí stres a pocuchané nervy. Čeká vás boj s rozmrzelou náladou. Zároveň v sobě budete řešit dilema, zda hledat novou práci nebo zůstat v té stávající. I doma to bude někdy náročné, ale vše se uklidní.

Rak
Svým elánem budete uvádět okolí v úžas. Pustíte se i do řešení věcí, které jste v minulosti nedotáhli do konce. V zaměstnání se dočkáte uznání za svou práci a pokud podnikáte, začnete uvažovat nad novými aktivitami. Bude to celkem úspěšný týden!



Lev
V pracovní sféře budete zářit. Odvedete spoustu práce, sršíte nápady a komunikace vám jde na výbornou. Na domácím poli se rozhodnete vylepšit bydlení a zmocní se vás kreativní nadšení. I když to s financemi není růžové, vy si dokážete skvěle poradit.

Panna

Nebude to nejpříjemnější týden. Ve snaze dostát své pověsti spolehlivých pracovníků zvýšíte svůj výkon a to navzdory tomu, že cítíte vyčerpání. Nepřehánějte to. Zdraví máte jenom jedno! Buďte příjemnější na rodinu a s penězi teď zacházejte opatrně.

Váhy

Po většinu tohoto týdne bude všechno v naprosté pohodě. Budete také dostávat nejrůznější nabídky, zejména co se týká práce a financí. Ke konci pracovního týdne a o víkendu se dostaví lehčí rozmrzelost, kterou snadno zaženete v kruhu svých blízkých.

Štír

Stanete se žhavým kandidátem na zajímavou služební cestu nebo zahraniční stáž. Přesto budou mnozí Štíři přemýšlet, že změní zaměstnání. V tom současném jim to již nevyhovuje. Ukáže se také nutnost zapracovat na svém vzdělávání, zejména studiu jazyků.



Střelec
Budete v tomto týdnu dost zaměřeni sami na sebe. Ovládne vás touha po nezávislosti. To s sebou přinese nejenom zájem o kariérní posun, ale i o daleké země a jejich filozofie. Dost tím popudíte své blízké, kteří jsou spíše konzervativního zaměření.

Kozoroh
Málokterá věc vám v tomto týdnu přinese tolik radosti jako chvíle strávené v rodinném kruhu. Věnujte se ale i svým přátelům! Dokážou vás podržet, když vám není nejlépe a radují se s vámi, když vás něco potěší a máte úspěch. Važte si takových lidí.

Vodnář

Tento týden vám přinese spoustu elánu a zazáříte na mnoha frontách. Úspěchy čekejte hlavně v oblasti kariéry, dostanete echo, že se s vámi počítá na vedoucí funkci. Spokojené okamžiky prožijete i s blízkými a o finance si starost dělat nemusíte.

Ryby

I když počátek tohoto týdne přinese nutnost řešit určité finanční záležitosti, vše dobře dopadne. V dalších dnech už budete plní pohody a optimismu. V práci ocení váš kreativní přístup i schopnost stát si za svými názory. V rodině panuje harmonie.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.