Home - Články - Kočičí horoskop na březen

Kočičí horoskop na březen

vloženo 4. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Kočičí horoskop na březen

Zlomovým dnem měsíce bude 17. březen, do té doby bude většina koček mrzutá. Pak se však hvězdy pohnou a probudí v kočičkách jaro. Budou přívětivější, budou mít lepší náladu a vy si s nimi náramně porozumíte. Vystrčte drápky a zasekněte je do nového kočičího horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Kočky v Beranu čeká jeden z nejlepších měsíců roku. Jejich kroky řídí láskyplná Venuše a energický Mars, což slibuje plodné období ve všech směrech. Potřebujete svou kočičí přítelkyni naučit novým trikům, nebo ji zbavit nešvarů, teď je ideální doba.

Býk
Březen zabrnká kočkám v Býku na jejich vrozené divoké pudy. Mohou být svéhlavější a divočejší, než je zvykem. Na druhou stranu je hvězdy pevně poutají ke smečce. Nejcitelnější to bude ve spojení s mladšími členy rodiny. Ty opatrují jako oko v hlavě.

Blíženci

Až do 17. března bojují kočičí Blíženci s nepříznivou kontalací Marsu. Ta komplikuje vztahy mezi ostatními členy rodiny i ve zvířecí smečce. Máte-li více mazlíčků, počítejte s častějšími konfrontacemi. Druhou polovinu měsíce zklidní láskyplná Venuše.

Rak
Máte pocit, že se kolem kočičího mazlíčka dějí zvláštní věci? V březnu ho za to nekárejte, raději mu pomozte komplikovaným obdobím proplout bez úhony na zdraví. Tato klubíčka potřebují spoustu citu, až do 17. března si všechno berou příliš k srdci.



Lev
Kočičí Lvíčky čeká fantastický měsíc, kdy jim jdou planetární guruové na ruku. Samo Slunce se stará o chvíle plné blaha. Jsou to požitkáři vychutnávající každý den naplno. Páníčkové by se od nich mohli učit. Co takhle inspirovat se jejich programem?

Panna

V první polovině března bojují ještě kočky v Panně s nedostatkem vitality. Zdá se, že je dostihne jarní únava, takže vás znervózňují nezvyklou nečinností. Ta se po 17. březnu zlomí a budete ještě s úsměvem vzpomínat na chvíle, kdy byla trocha klidu.

Váhy

Venuše zdůrazní negativní vlastnosti mazlíčků ve Vahách. Nevlídná planetární konstalace pak způsobí, že ať dělají cokoliv, vyzní to v jejich neprospěch. Vyplatí se obrnit trpělivostí a do ničeho je netlačit. Konec měsíce vrátí situaci k normálu.

Štír
Díky přízni optimistického Jupitera mohou kočičí Štíři vyhlížet báječný měsíc plný zábevy. Hýří optimismem a nezdolnou energií, Mars navíc zesiluje jejich komunikační schopnosti. Není divu, že máte pocit, jako by vám němá tvář rozuměla a vy jí také.


POTŘEBUJETE RADU?
Stojíte na rozcestí? Díky výkladu karet vnesu světlo i do vašeho života, obraťte se na mě! Paní Agáta


Střelec
Sluneční paprsky probudí kočky ve Střelci ze zimního spánku. Najednou mají potřebu strkat všude nenechavé tlapky a dožadují se pozornosti. Pakliže jim nepřipravíte zábavu nebo zaměstnání, najdou ji si samy. Každý den vás překvapí nějakou novinkou.

Kozoroh

Kvadratura Merkuru slibuje páníčkům koček v Kozorohu náročný program. Váš mazlíček se chová jak slon v porcelánu a každá snaha přinese více škody než užitku. Vyplatí se dát z jejich dosahu vzácné vybavení domácnosti. Vězte, že to nedělají schválně.

Vodnář

Kočičí Vodnáři budou selektovat své lidské i zvířecí přátele. V březnu se kvůli tomu mohou chovat překvapivým způsobem. Dejte jim čas i prostor, aby zmapovali terén a všímejte si toho, jací lidé jim nejsou sympatičtí. Mohou vám tím leccos napovědět.

Ryby
Empatie kočičích Ryb se znovu dere na vrchol. Tito mazlíčci nepatří na začátku jara mezi nejveselejší společníky, přesto budou pro váš život nedocenitelní. Stojí po vašem boku a přesně poznají, co potřebujete. Harmonizující Neptun je duševně zklidní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.